Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712286 razy)

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Mieszkam praktycznie całe moje życie w bloku. 22 lata. Urodziłem się w innym mieście i mając kilka miesięcy mama zabrała się z wszystkim do Warszawy, bo tatę dostał tutaj przydział do jednostki.
Fakt, takie rzeczy wkurwiają niemiłosiernie. Pytanie - jak nowy jest ten blok. W nowych-nowych echo niesie się kurwaniemożliwie.
Pierdniesz i pół klatki o tym wie. Mój blok ma niewiele więcej niż ja - jakieś 23-24 lata. Stosunkowo dobrze się mi żyje. Ktoś musi czymś przypierdolić, drzeć mordę albo puścić muzykę. (przysięgam, że tych skurwysynów z klatki obok zajebie kiedyś.. jebane studenciaki czy inne ścierwa).

Dodam Ci do tego, że mieszkam przy Okęciu. Startujące i lądujące samoloty to norma. Bywa, że zakręcają przy moich blokach. To wszystko 24/7
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Powieś się w ramach protestu.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Musza

• Pr0
Remont nad głową codziennie od rana do wieczora... ocipieć można.
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Tak po prawdzie to czasem hałasy od sąsiadów bywają zabawne - np. u mnie w kiblu czasem można słuchać radia maryja od przygłuchych zapewne dziadków z parteru :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
To w takim razie dla Państwa piosenka:

Posty połączone: 25 Sty, 2014, 14:51:37
Z innej beczki - oglądam sobie właśnie program "Babilon" na TVN 24 i jak nazwa wskazuje - siedzą tam jakieś baby i gadają, bo jak wiadomo do tego nadają się najlepiej. Pierwsza część programu pod hasłem "dędżer", czyli jak dobrze że feministki i sufrażystki walczą, źle że kobiety mniej zarabiają od facetów itd. Do pewnego stopnia jestem się w stanie z tymi tezami zgodzić, reszta wiadomo - bolszewickie brednie. Natomiast zaraz potem prowadzący wrzucił temat : "więzienia CIA w Polsce". Ło, kurwa co się działo! Bandyci, torturują, męczą niewinnych (!) ludzi, ja pierdole, o boże, boże, co to byndzie, za chwilę Tusk będzie torturował za złe przechodzenie przez jezdnię!

I moje spostrzeżenie: jeszcze pięć minut temu te tępe dzidy płakały jak to muzułmanki mają źle i dędżer o nie walczy - za chwilę wieszają psy na ludziach, którzy starają się, żeby te idiotki nie musiały popierdalać w burkach, a jak będą niegrzeczne, to je wzburzony tłum pierdolnie w łeb kamieniem, jak już będą zakopane do pasa. Pipol ar stręcz!
« Ostatnia zmiana: 25 Sty, 2014, 14:51:37 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Mało tego, gdyby dobrze poprowadzić rozmowę te same rozmówczynie były by skłonne zrzucić wszelkie swieta koscielne i przyjąć szariat w myśl równości i tolerancji.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Ja nie wiem po co oglądacie takie programy.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Gdyż "Łorsoł Śor" nie zapewnia takiej dawki dobrej zabawy.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Mało tego, gdyby dobrze poprowadzić rozmowę te same rozmówczynie były by skłonne zrzucić wszelkie swieta koscielne i przyjąć szariat w myśl równości i tolerancji.

Ty patriarchalna świnio :D Równość tak, ale mówiąc o parytetach nie miały na myśli stanowisk w kopalniach, tylko na stanowiskach kierowniczych, szowinisto :D  A tak serio: najbardziej pierdoli ten, kto jest daleko od tego problemu i go nie rozumie. Takim paniom z wonsem, łatwo jest jebać po uszach zmęczonych ludzi o tym, jak jest źle muzułmankom.
Same najpewniej nigdy by się nie zgodziły na taki gest. Ewentualnie twarda pięść ciapaka wybiłaby im głupie pomysłu emancypacji z łba, za pierwszym szlagiem za nowożeńców :D U nas pije się kielichy za młodą parę, a pan młody całuje pannę młodą. U nich ciapak wali w ryj kolejną żonę i tak leci zapiąć w kapello kozę.
« Ostatnia zmiana: 25 Sty, 2014, 17:46:10 wysłana przez Gveir »
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Gveir - jakim kurwa cudem wydostałeś się z mojej listy ignorowanych? :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Nie oglądam ale i tak nic mnie nie zaskakuje. Przez przynajmniej 20 lat mechanizmy ludzkiego postepowania nic sie nie zmieniły. Oglądałem, ...nie, nie ogladałem słuchałem czasami i od kilku lat stwierdziłem mam dość. A i tak bez oglądania łatwo przewidzieć co sie bedzie działo, kto na co bedzie narzekał. Sfery rzadowe i wszelakiej maści organizacje typu feministki, ruchy patriotyczne i nacjonalistyczne nie są wstanie zaskoczyć mnie niczym. Poziom głupoty pianobicia może sie tylko powiekszyć, Rzadowe wsparcie dla małych i srednich przediebiorstw to raczej konkurencja dla tematyki Stanisława Lema, co prawada u tych pierwszych akcji nie ma wcale ale za to ilu bohaterów.

Offline Algiz

• Gaduła
Tyle się gada jak to pedofile mają przesrane w więzieniu.

Kiedyś tak było , niestety humanizacja sprawiła , że takie kurwy siedzą na tzw: ochronkach  (między takimi jak oni )
Ostatnio pokazywali jego pamiętnik pełen chłopięcych aktów które sam rysował . Politycy się teraz obudzili i będą zmieniać prawo (ja pierdole z powodu jednego zboka )  :evil:  Ciekawe ile będzie kosztowała miesięcznie podatników akcja śledzenia  i pilnowania tej mendy . Z tego co wiadomo będzie to sztab ludzi i sprzętu  (praca na trzy zmiany ) a taki funkcjonariusz w końcu zarabia więcej niż trzy koła .

Ps: W tym kraju nie można liczyć na sprawiedliwość , ale wierzę że znajdzie się ostatni sprawiedliwy i przyjebie mu zardzewiałym  szpadlem ( jeśli nie zdechnie od samego ciosu to może tężec go zabije ) Chociaż w tym przypadku to by było zbyt humanitarne .

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Politycy się teraz obudzili i będą zmieniać prawo (ja pierdole z powodu jednego zboka )

Nie przez jednego zboka się obudzili, tylko przez setki, może tysiące wyborców, którzy się z kolei obudzili, no media wylansowały jednego zboka. Nie pamiętasz już ile zmian w polskim prawie miało być przez mamę Madzi?

Offline Algiz

• Gaduła
Politycy się teraz obudzili i będą zmieniać prawo (ja pierdole z powodu jednego zboka )

Nie przez jednego zboka się obudzili, tylko przez setki, może tysiące wyborców, którzy się z kolei obudzili, no media wylansowały jednego zboka. Nie pamiętasz już ile zmian w polskim prawie miało być przez mamę Madzi?

A pro po matki Madzi . Ciekawe kiedy pani Dżazga zaprosi dziada do programu  "Na  każdy temat "

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Nie przez jednego zboka się obudzili, tylko przez setki, może tysiące wyborców,

wyborców mają akurat w dupie bo większość jest za karą śmierci za przestępstwa seksualne a tym bardziej za wielokrotne morderstwa na ich podłożu.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Przy tym wszystkim od dawna, nie bardzo mogę pojąć, pogodzić sie, ze w naszym kraju oprawca ma wieksze prawa niż ofiara, prawa więźnia i humanitarne zasady w wiezieniach, o co fogle chodzi. Gdzie był humanitaryzm u tego wieznia gdy popełniał przestepstwo, ilu z nich było proszonych o litość przez swe ofiary. Nie rozumiem tego jak można ulegać takim głosom, co to za demokracja co to za przepisy i prawo.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
O tak, a jeszcze spróbuj przekroczyć słynną obronę konieczną! Jak on do ciebie z pięściami - to teoretycznie też możesz pięściami, aaaale masz przejebane, jeśli masz trochę większe. Jak on cię nożem, to ty go nożem, aaaaale takim do masła najlepiej. Jak on cię pistoletem - to musisz umrzeć, bo u nas nie można mieć pistoletów :D
I tak a propos, bo to się ściśle wiąże z protestami na Ukrainie, druga poprawka konstytucji USA:

"A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed."
(Dobrze zorganizowana milicja będąca niezbędną dla bezpieczeństwa wolnego państwa, prawo obywateli do posiadania i noszenia broni nie mogą być naruszone.)

Całkiem niedawno mnie olśniło.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Z tym prawem do noszenia broni to bym nie przesadzał, ale do posiadania w domu, do prawa uzycia jej w imie obrony domu, rodziny TAK. Dom w koncu ma być moją twierdzą i mimo ze jestę katolikę ( a może nie ? sam już nie wiem) , nie chcę kutasom nadstawiać drugiego policzka, kurwa NIE.

Offline Algiz

• Gaduła
Ameryka to trochę inna piłka . Tam jak ktoś mieszkał z rodziną na ranczo wielkości np Chrząszczyrzeszowic  (powiat Łękołody) i do najbliższego  sąsiada miał 20 mil  to mógł liczyć tylko na siebie . Nie mógł wykręcić numeru 912  kiedy napadła go banda pijanych Meksykanów , więc używał colta 911 . A południowe stany  typu Nowy Meksyk bardzo długo nie miały żadnego prawa ani stanowego , ani federalnego . Określenia wolna amerykanka i dziki zachód nie wzięły się z powietrza  , tam za zabicie murzyna czy indianina nie groziła żadna kara , a za indiańskie skalpy płacono państwowymi pieniędzmi tylko dlatego że ta rasa ludzi nie była wymieniona w piśmie św  na które to Amerykanie tak chętnie się powołują (nawet dziś przysięgają na biblię w sądzie kładąc na niej dwa palce )

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Ameryka, to piłka jak każda inna. Wykręcanie numeru do pana milicjanta podczas zbrojnego napadu pijanych Kaszubów, lub Mazowszan, czy kogo tam na Twój dom jest zaiste rewelacyjnie skuteczną metodą obrony bezpośredniej :D Zresztą - zagadnienie obrony przed bandytami - to jest właśnie inna para kaloszy.

Mądrzy sygnatariusze konstytucji USA wprowadzili zapis o prawie do posiadania broni, ponieważ uważali, że obalenie tyrana nawet tego wyłonionego DEMOKRATYCZNYMI metodami, jest OBOWIĄZKIEM każdego obywatela republiki. Jak myślisz, ile czasu trwałby teraz przewrót na Ukrainie, albo gdziekolwiek indziej, gdyby obywatele byli uzbrojeni? Odpowiadam - kilka godzin ;) W Polsce prawo do posiadania broni ograniczono dopiero w 1919 roku (!), a w zasadzie aż do IIWŚ nie było większym problemem legalne jej posiadanie.

W modelowej demokracji europejskiej, jaką jest Szwajcaria nikomu jakoś nie przeszkadza, że każdy dorosły obywatel posiada na chacie skitrane M-16. I zobacz jaka władza tam jest grzeczna? Żeby zmienić oficjalny kolor przysłowiowej skrzynki na listy referendum robią. Kurwa a my? Wychodzi premier i mówi: "drodzy obywatele, postanowiliśmy, że zajebiemy wasze pieniądze z emerytury, dziękuję, have a nice evening."

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
  • Odpowiadam - kilka godzin ;) W Polsce prawo do posiadania broni ograniczono dopiero w 1919 roku (!), a w zasadzie aż do IIWŚ nie było większym problemem legalne jej posiadanie.
Bo przez te sto lat przed 1919 to bardzo była Polska...

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Bo przez te sto lat przed 1919 to bardzo była Polska...
Co tylko potwierdza moją tezę - nawet caratowi nie przyszło do głowy zabrać broni wolnym stanom. Pierwsze regulacje, to dopiero druga połowa XIX wieku. Tylko biedni chłopi musieli sobie zawsze kosy na sztorc stawiać ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Ja tam też jestem za legalizacją broni. Tyle tylko, że częściową. Żeby uniknąć sytuacji typu; "sąsiedzi się postrzelali o miedzę", warto zachować pozwolenia na posiadanie i związane z tym testy psychologiczne. To, co jest idiotyzmem w obecnym systemie, to to, że Kowalski, nawet, gdy zdrów na umyśle, pozwolenia nie dostanie, bo musi mieć "dobry powód", by móc o nie wystąpić. Wiadomą rzeczą jest, że światek przestępczy tak, czy siak broń sobie załatwi. Legalną, lub nie. Ale każdy dorosły obywatel tego kraju, powinien także mieć taką możliwość, bo nie w każdej sytuacji gaz pieprzowy jest w stanie zagwarantować bezpieczeństwo. Pozostają kwestie odnośnie dostępności broni maszynowej, wielkokalibrowej i tak dalej, bo niespecjalnie widzę powód, dla którego ktoś miałby trzymać coś takiego w domu, lub łazić z tym po mieście.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
ZNAJDŹ TRZY RÓŻNICE:

Ja też jestem za legalizacją posiadania samochodów. Tylko, że częściową, żeby uniknąć sytuacji typu: "złośliwie wymusił pierwszeństwo na skrzyżowaniu". Przecież wiadomo, że samochody powinni posiadać jedynie mądrzy, bogaci i odpowiedzialni ludzie. Kowalski, nawet zdrów na umyśle nie powinien mieć samochodu, tylko konia, którym też dojedzie na miejsce, bez zbędnego narażania innych na niebezpieczeństwo. A wiadomym jest, że kogo stać na Ferrari, ten je sobie kupi, bo go chuj jakieś bolszewickie prawo obchodzi.
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2014, 02:48:11 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Algiz

• Gaduła

W modelowej demokracji europejskiej, jaką jest Szwajcaria nikomu jakoś nie przeszkadza, że każdy dorosły obywatel posiada na chacie skitrane M-16.

No właśnie , tylko na cholerę im te pukawki ? skoro nigdy w historii nie potrafili zrobić z nich użytku  , przecież do pilnowania papieża wystarczy im garnek na głowie i halabarda ;)

« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2014, 07:20:39 wysłana przez Algiz »