To w takim razie dla Państwa piosenka:
Posty połączone: 25 Sty, 2014, 14:51:37
Z innej beczki - oglądam sobie właśnie program "Babilon" na TVN 24 i jak nazwa wskazuje - siedzą tam jakieś baby i gadają, bo jak wiadomo do tego nadają się najlepiej. Pierwsza część programu pod hasłem "dędżer", czyli jak dobrze że feministki i sufrażystki walczą, źle że kobiety mniej zarabiają od facetów itd. Do pewnego stopnia jestem się w stanie z tymi tezami zgodzić, reszta wiadomo - bolszewickie brednie. Natomiast zaraz potem prowadzący wrzucił temat : "więzienia CIA w Polsce". Ło, kurwa co się działo! Bandyci, torturują, męczą niewinnych (!) ludzi, ja pierdole, o boże, boże, co to byndzie, za chwilę Tusk będzie torturował za złe przechodzenie przez jezdnię!
I moje spostrzeżenie: jeszcze pięć minut temu te tępe dzidy płakały jak to muzułmanki mają źle i dędżer o nie walczy - za chwilę wieszają psy na ludziach, którzy starają się, żeby te idiotki nie musiały popierdalać w burkach, a jak będą niegrzeczne, to je wzburzony tłum pierdolnie w łeb kamieniem, jak już będą zakopane do pasa. Pipol ar stręcz!