Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1712169 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Jakiś chujek sprzątnął mi auto sprzed nosa :/ A już sporządziłem umowę i miałem jutro je odebrać...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
W sumie z tego co patrze juz sporo appek zostalo dostosowanych, ale jeszcze sobie chwile posiedze na 6.1.3. :) Poki wiekszosci appek mi nie zabioro :D

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Dzieciak sąsiada grający (a raczej nieudolnie rzępolący) na pianinku. No ja pierdolę. Od trzech miesięcy gra: motyw z Piratów z Karaibów, Dla Elizy i jakieś inne gówno. 3 miesiące i zero postępów. Oczywiście gra na full pizdę w pokoju zaraz przy moim mieszkaniu, a największą wenę ma tuż przed 22.00 i w soboty po 8 rano...Dla równowagi biorę wiosło i rzucam gruzem w drop B albo puszczam Meshuggah, ale pomaga na krótką metę.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Dzieciak sąsiada grający (a raczej nieudolnie rzępolący) na pianinku. No ja pierdolę. Od trzech miesięcy gra: motyw z Piratów z Karaibów, Dla Elizy i jakieś inne gówno. 3 miesiące i zero postępów. Oczywiście gra na full pizdę w pokoju zaraz przy moim mieszkaniu, a największą wenę ma tuż przed 22.00 i w soboty po 8 rano...Dla równowagi biorę wiosło i rzucam gruzem w drop B albo puszczam Meshuggah, ale pomaga na krótką metę.

Dla mnie to by była motywacja do nauki sweepów, oczywiście ;) bardziej boli po uszach, niż riffowanie :D

Offline grz_ost

• Pr0
Takie coś mnie wkurwia:
Spoiler

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Tak jakby ten papier (ten i ten rzeczony licencjat) mial jakiekolwiek inne zastosowanie niz toaletowy.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Chyba, że tatuś załatwi pracę na uczelni ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Tak jakby ten papier (ten i ten rzeczony licencjat) mial jakiekolwiek inne zastosowanie niz toaletowy.

Tu Cię zaskoczę - jako toaletowy też się nie sprawdzi :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
« Ostatnia zmiana: 13 Sty, 2014, 21:20:03 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła

A to taki dopust boży jest ta praca na uczelni? Chyba że prywatnej. Bo na publicznej szczególnych plusów i zajebistości nie  stwierdzono.

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars

A to taki dopust boży jest ta praca na uczelni? Chyba że prywatnej. Bo na publicznej szczególnych plusów i zajebistości nie  stwierdzono.

Wydaje mi się, że jest to nadal lepsza opcja, niż robienie frytek w macu, czy coś w ten deseń ;)

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Wkurwia mnie nieodpisywanie na mejle przez promotorów/organizatorów. "Spierdalaj, nie znam Cię, jesteś chujowy frajerze" czy cokolwiek by było mniej wnerwiające...

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
Po dwóch latach związku wkurwia mnie moja kobieta, i to tak na maksa grrrrrr...
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....

Offline lwronk

• Pr0
    • Avernus Guitars
Po dwóch latach związku wkurwia mnie moja kobieta, i to tak na maksa grrrrrr...

Miałem ten sam problem 2 miesiące temu. I o ile lżej mi się teraz żyje ;) Wiadomo, czasem brakuje, ale jeśli plusy dodatnie nie przeważają plusów ujemnych, to nie ma co tego dalej ciągnąć.
« Ostatnia zmiana: 13 Sty, 2014, 18:29:31 wysłana przez lwronk »

Offline deathtom

• Gaduła
Poza tym, coś cie męczy, coś cie wkurwia, coś jest nie do przyjęcia i nie do poprawy - daj sobie spokój. Szkoda twojego czasu...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Tak tak daj se spokój, z tym ze pamietaj: z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
albo pogadaj o tym z sama zainteresowaną a nie na forum ::)
B ( o ) ( o ) B S

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A to to czasami trudno

Offline Dmaligator

• Pr0
A moja to już tak 20 lat.
I nie narzekam :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Ludzie, którzy najpierw o 1 w nocy piszą maile że gorączkowo chcą kupić wiosło, a następnego dnia przyjeżdżają, ogrywają i "właściwie to postawmy sprawy jasno, nie mam kasy, będziemy w kontakcie".

Offline wuj Bat

• Pr0
A moja to już tak 20 lat.
I nie narzekam :D
Właśnie - ale nie narzekasz :).

« Ostatnia zmiana: 14 Sty, 2014, 01:06:39 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline SinNameOn

• Prawie użytkownik
Cztery lata temu miałem starego peceta z 1GB ramu z SB audigy i jakiś DAW od Sony i szystko działało bez problemów. Zmieniłem na laptopa Sony Vaio 2 Gb ramu + L6 GX i działało bez problemów. Teraz mam laptopa na i7 Sandy bridge, 8 Gb Ramu, 1T w dyskach i wiecznie latencje, trzaski i inne chujowizny. To mnie właśnie wkurwia najbardziej!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1023990,Tworcy-zarobia-mniej-Skladki-do-ZUSu-od-umow-o-dzielo
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
imo nie ma w tym nic zlego. Zobacz ze co rusz w roznych tabloidach zali sie jakas gwiazdka starej daty ze ma chujowa emeryture i musi dalej wystepowac, bo inaczej nie ma z czego zyc.
B ( o ) ( o ) B S

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
http://www.polskieradio.pl/42/273/Artykul/1023990,Tworcy-zarobia-mniej-Skladki-do-ZUSu-od-umow-o-dzielo
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
imo nie ma w tym nic zlego. Zobacz ze co rusz w roznych tabloidach zali sie jakas gwiazdka starej daty ze ma chujowa emeryture i musi dalej wystepowac, bo inaczej nie ma z czego zyc.

Masakrowałbym.