Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711289 razy)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
been there bro, 27l, same siwe włosy :/

Fuckin amateurs :D
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Lepiej miec siwe wlosy niz lyse wlosy.

Orange

• Gość
Dodatkowy wkurw jest na to, że holenderskie biuro od miesiąca wisi mi kasę, a ja nie mam żadnych konkretów o dokładnym terminie płatności. Podminowany jestem ostro, wkurwiające jest proszenie się o swoje.

Hahahahaha. Holenderskie biuro wisi mi kasę od lutego. Powodzenia.

Mam 22 lata, a już zaczynam siwiec i włosy mi wypadają...

Przebita. Włosy zaczęły mi siwiec w wieku 21 lat :D

A ja kurwa łysieję.
> 19 lat.

Przebita. Zacząłem łysieć przed 16 rokiem życia. Teraz jestem twardzielem.

Posty połączone: 15 Paź, 2013, 22:32:59
A w temacie:

Zarzuciłem granie w związku z emigracją - nie wziąłem żadnego wiosła. Japierdole jak mi tego brakuje. A w domu to czasem sięgałem tylko po badyla...

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Siwe włosy, łysiny... cieszcie się, że Wam jeszcze staje! Bo z czasem będziecie się licytować o to komu później... ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
Po ostatnich wydarzeniach, ktore wydarzyly sie w moim zyciu, wszystkich katoli wjebalbym na arene i wypuscil stado glodnych lwow.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkurzają mnie bezmyślni konformiści. Nie, nie wszyscy, tylko Ci, którzy nawet nie potrafią podjąć wysiłku wypowiedzenia się, nawet, kiedy wiedzą, że racja jest po takiej, a nie innej stronie.

Wkurzają mnie też głupie lincze w internecie, bo łatwiej jest powiedzieć coś chamskiego/obraźliwego niż konstruktywnego/opiniującego.

Oraz demokracja, którą rozumie tylko co drugi, a co trzeci potrafi z niej skorzystać. (z czego bezinteresownie jeden na chyba stu)

Orange

• Gość
Siwe włosy, łysiny... cieszcie się, że Wam jeszcze staje!

Teraz jestem twardzielem.

:kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass: :kissmyass:

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Po ostatnich wydarzeniach, ktore wydarzyly sie w moim zyciu, wszystkich katoli wjebalbym na arene i wypuscil stado glodnych lwow.

A mozna nie przyjść ?  ;D

Offline blackdahlia

• Pr0
Można, wykreślam.

Offline wuj Bat

• Pr0
Kot - o 12 w nocy wpadający mi na chatę z jeszcze żywą myszą w paszczy! >:(
Paczki z głów!

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Pochwaliłeś?

bandit112

• Gość
Bezdech śródsenny...  Ostatni raz się wyspałem chyba w podstawówce albo wczesnym gimnazjum, a po drugie dziś się prawie udusiłem nad ranem...

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Idź do laryngologa i sprawdź przegrodę nosową. 3/4 ludzi którzy mają problemy ze snem lub zwiększonym wysiłkiem fizycznym spowodowanym niedotlenieniem ma krzywą przegrodę.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Wifi mi w laptoku padło chyba.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wymiana wifi (koszt karty) to jakies 15 pln, więc nie dramatyzuj ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Ja sam siebie wkurwiam. Obiecałem sobie że stąd nie wyjade na stałe,  ale strasznie mnie ciągnie. Nawet się zacząłem udzielać w jednej formacji politycznej a okazało się ze to banda gowniarzy którzy nie maja pojęcia o polityce. Tego kraju nie da się już zmienić, niezależnie od tego po której stronie się stanie. Ostatnio rozmawiałem z jednym człowiekiem,  co by było jakby inaczej się potoczyla historia.. Ja wiem tyle, że wtedy zylbym w miejscu w którym panowalyby niemieckie standardy. Jest to dla mnie lepsza opcja niż możliwość mówienia po polsku. I tak nie jestem w pełni Polakiem.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tylko wtedy grałbyś na Mayonäze Guitarren model Rëgïüß. Fuj.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Eh... Sam się dowiedziałem nie tak dawno, że nie przysługuje mi obywatelstwo niemieckie, ponieważ moja Rodzicielka urodziła się jako ślubne dziecko, tym samym tracąc możliwość odziedziczenia obywatelstwa po Babci... Innemi słowy kolejny biurokratyczny idiotyzm.

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Ja sam siebie wkurwiam. Obiecałem sobie że stąd nie wyjade na stałe,  ale strasznie mnie ciągnie. Nawet się zacząłem udzielać w jednej formacji politycznej a okazało się ze to banda gowniarzy którzy nie maja pojęcia o polityce. Tego kraju nie da się już zmienić, niezależnie od tego po której stronie się stanie. Ostatnio rozmawiałem z jednym człowiekiem,  co by było jakby inaczej się potoczyla historia.. Ja wiem tyle, że wtedy zylbym w miejscu w którym panowalyby niemieckie standardy. Jest to dla mnie lepsza opcja niż możliwość mówienia po polsku. I tak nie jestem w pełni Polakiem.

A ja jestem w 1/4 Ukraińcem. Pozdrawiam :D
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
to podobnie jak z Twoim łysieniem.

Orange

• Gość
Padła mi karta muzyczna w laptoku. Wszystkie kary na mnie idą.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Chyba nie spodziewałeś się, że oleję Twój durny obrazek?

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
W takim razie DX2. Działa - sprawdzałem, warto wydać pieniądz bo gubiłem sierść jak powalony. Dwie tuby tego eliksiru i przestałem. :headbang: