Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705895 razy)

Offline Przychlast

• Pr0
Że Sreal tak dostał :(.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
I bardzo kurwa dobrze.

Ogólnie ignoruję programowo piłkę nożną, ale mimo wszystko nie da się od tego odizolować całkowicie. I jak słyszę to sezonowe spuszczanie się na jakąś drużynę przez tych wszystkich "znafcuf", to mnie chujnia bierze. Jest faza na barse to jest w kółko "oooch baaarsa oooch leooo dochoodzeee ooo", jak na krulefskich to "łooo tak mi róbcie tak mi dobrze robicie krulefscy łooo", jak na junajtet to... i tak w kółko. Jestem jeszcze w stanie to zrozumieć w przypadku kraju z jakiego pochodzi drużna, ewentualnie jeśli jest ona zagraniczna ale gra w niej wielu "naszych". Ale jak widzę robienie medialnego święta / tragedii z wygranej / przegranej srealu czy innego eniergija władiwostok, to jedyne co mogę zrobić to zrobienie :facepalm:
A jak już reprezentacja (kolejny :facepalm: ) ma rozegrać mecz, to miesiąc wcześniej i później jest ogólnonarodowa psychosraka.

Dostali po dupie bo zagrali słabiej, a Borussia lepiej. Nie gra znaczek, widzimisię "ekspertuf" i podnieta kibiców, tylko drużyna. W danym dniu o danej godzinie. Tyle w temacie.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
I bardzo kurwa dobrze.

Ogólnie ignoruję programowo piłkę nożną, ale mimo wszystko nie da się od tego odizolować całkowicie. I jak słyszę to sezonowe spuszczanie się na jakąś drużynę przez tych wszystkich "znafcuf", to mnie chujnia bierze. Jest faza na barse to jest w kółko "oooch baaarsa oooch leooo dochoodzeee ooo", jak na krulefskich to "łooo tak mi róbcie tak mi dobrze robicie krulefscy łooo", jak na junajtet to... i tak w kółko. Jestem jeszcze w stanie to zrozumieć w przypadku kraju z jakiego pochodzi drużna, ewentualnie jeśli jest ona zagraniczna ale gra w niej wielu "naszych". Ale jak widzę robienie medialnego święta / tragedii z wygranej / przegranej srealu czy innego eniergija władiwostok, to jedyne co mogę zrobić to zrobienie :facepalm:
A jak już reprezentacja (kolejny :facepalm: ) ma rozegrać mecz, to miesiąc wcześniej i później jest ogólnonarodowa psychosraka.

Dostali po dupie bo zagrali słabiej, a Borussia lepiej. Nie gra znaczek, widzimisię "ekspertuf" i podnieta kibiców, tylko drużyna. W danym dniu o danej godzinie. Tyle w temacie.
Oh nie, tak bardzo nie lubisz piłki nożnej! Ludzie mają sobie hobby, kibicują i wywołuje to silne emocje. Właśnie o to w tym chodzi! Ktoś może czuć się wkurwiony bo jego ulubiony zespół wydał kiepski kawałek a ktoś inny podniecać się kupą w słoiku awangardowego artysty. Po co się denerwować czymś, co nas nie interesuje? I tak, mnie również nie specjalnie noga interesuje. Jasne, że wygrywa lepszy, jednak ocenianie szans wygranej przez "ekspertuf" i nieekspertuf chyba jest częścią całego rytuału. Szkoda wkurwa :)
return to monke

Offline birthmark

• Gaduła
I bardzo kurwa dobrze.
(...)
Otóż to, ja nigdy nie byłem kibicem żadnej konkretnej drużyny (no może w podstawówce) i jeżeli oglądam mecz, to oczekuję, że będzie dobry, a nie tego, że ktoś konkretny wygra. Wiadomo, że jest fajniej jak Polska wygrywa, czy Polacy zagranico strzelają bramki, ale wolę obejrzeć jak przegrają po dobrym meczu, niż obserwować podwórkową żenadę przez 90 minut i zwycięstwo po golu z kontrowersyjnego karnego.
« Ostatnia zmiana: 25 Kwi, 2013, 10:09:59 wysłana przez birthmark »
Suto wędlin kładź na chleb

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Po co się denerwować czymś, co nas nie interesuje?

No właśnie chcąc nie chcąc dopada mnie to za każdym włączeniem jakichkolwiek informacji w jakimkolwiek medium... chociaż akurat takie coś: http://ofsajd.onet.pl/newsy/memy-po-meczu-borussia-dortmund-real-madryt/72gkc oglądam ze złośliwym uśmiechem ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Przychlast

• Pr0

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Żużel, piłka nożna, koszykówka. A gdyby tak pierdolić sporty dla przygłupów?

Offline ChopZeWsi

• Pr0
e-deklaracja mnie wkurwia!!! Co za gówno!!! Z tego co czytam, to tylko nielicznym udało się wysłać zeznanie przez ten program.

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Jeśli chodzi Ci o pita, to od 3 lat tak go wysyłam i nigdy problemu nie było.

Offline sylkis

• Pr0
Ostatnio miałem rozkminę o co na fejsbuku niektórym ludziom chodzi, że beka z Farsy.
Dopiero wczoraj się zczaiłem, że pewnie chodzi o jakiś zespół, jak ktoś coś wrzucił, że jakiś Polak w jakieś zagranicznej drużynie ponoć ileś-tam goli jakiejś innej ponoć dobrej drużynie strzelił.

Ale i tak mnie to jebie, gdybym wcześniej z tą Farsą nie miał rozkminy, to bym pewnie nawet nie zwrócił uwagi.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Jeśli chodzi Ci o pita, to od 3 lat tak go wysyłam i nigdy problemu nie było.
Może wysyłałeś go wcześniej niż ostatni tydzień kwietnia. Zdaje się że serwer jest przeciążony czy inny diabeł i nie da się wysłać. Trzeba zmienić taktykę i rozliczać się bez odwlekania tego na ostatnią chwilę.

Offline wuj Bat

• Pr0
W kajaku to nawet nie pociupiesz

Pociupiesz. Zapewniam ;).
Paczki z głów!

Offline Dmaligator

• Pr0
W kajaku to nawet nie pociupiesz

Pociupiesz. Zapewniam ;).
No to trza być BATMANEM ;)
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Art

• Użytkownik
Źle rozegrałem ten miesiąc i zostało mi 100 zł na 2 tygodnie :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Ale dla Ciebie, czy na 4-osobową rodzinę? ;)
Paczki z głów!

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
huehue, ja jestem na -150 :D
i always go full retard

Offline Art

• Użytkownik
Całe szczęście tylko dla mnie, ale mam do opłacenia bilety pkp
Spoiler

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Czyli nie ma na chleb ale piwko zapalisz i szluga wypijesz :D
return to monke

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
huehue, ja jestem na -150 :D

jedno zero więcej

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Najwyraźniej padła mi elektronika w gitarze. Kurwa mać..
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline Leswar

• Gaduła
A co padło? Lutałkę i cheja, naprawione :)

Offline Dmaligator

• Pr0
Najwyraźniej padła mi elektronika w gitarze. Kurwa mać..
Przykro mi

ale ja nie rozumiem takich problemów  :o
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Leswar

• Gaduła
Jakiś chuj wsadził mi kawałek 'czegoś' do jedynego zamka w moim aucie, który działał prawidłowo. Już nie działa.. Oby pilot się nie popsuł w najbliższym czasie.
« Ostatnia zmiana: 29 Kwi, 2013, 12:37:02 wysłana przez Leswar »

Offline Ajbi7

• Gaduła
  • I gave that pitch a vibrato. Pitches love vibrato.
Nic mnie tak nie wkurwia, jak jakieś cygany grające pokracznie melodyjki pod oknami na swoich rozjebanych akordeonikach i czekające, aż ktoś im rzuci 2 zł przez okno. (tak, mieszkam w bloku, nie, nie w slumsach)

Kurwa, właśnie jakiś kaleczy temat z ojca chrzestnego...

bandit112

• Gość
Przynajmniej grajo a nie pierdolo.