Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703471 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A mnie wkurwia, że po dobrej całonocnej imprezie istnieje ryzyko iż dzień będzie spieprzony. Dobrze chociaż, że mój układ trawienny współpracuje prawidłowo.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
sylkis ostatnio króluje w tym temacie, lol. :D
A weź mnie nawet nie wkurwiaj, obiecałem sobie nie shitstormować i chuj, i tak się wkręciłem :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Mój komputer jest upośledzony. Najpierw pokazał mi Bluescreena. Okej, potem włączyłem go, pokazał kolejnego. Następnie pokazał bluescreena podczas drugiego bluescreena, tak dwa razy.

O nie ty chuju, dziś Cię przeinstaluję.

a jaki kod tego BSODa? Bo może to nie wina systemu...?
B ( o ) ( o ) B S

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Mój komputer jest upośledzony. Najpierw pokazał mi Bluescreena. Okej, potem włączyłem go, pokazał kolejnego. Następnie pokazał bluescreena podczas drugiego bluescreena, tak dwa razy.

O nie ty chuju, dziś Cię przeinstaluję.

a jaki kod tego BSODa? Bo może to nie wina systemu...?

Wiesz co, nawet nie spisałem.

Tak czy siak, fajnie się zeszło, bo i tak miałem wyczyścić kompa i zrobić miejsce na wszystkie VSTki więc wyczyściłem i teraz bangla aż miło :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
jesli nie byl systemowy to you gonna have a bad time ;)

A jesli tak to na przyszlość polecam ccleaner do czyszeczenia kompa i rejestru z niepotrzebnego gówna :) No i defragmentacja, ale kto ma na to czas ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline wuj Bat

• Pr0
Przewijam i przewijam: o czym Wy tu, kuźwa, przez 2 czy 3 strony?? ;)
Paczki z głów!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
o szynce z matki
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
No i defragmentacja, ale kto ma na to czas ;)
MyDefrag na wygaszacz i wio ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
fajne, nie znałem tego :)
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
Na w7 czasem troszkę się sypie*, ale nic strasznego. Używam od kilu lat i jest naprawdę spoko. Na XP chyba nie miałem nigdy żadnych faz.

*jeśli oglądasz jakiś film online we flashu na pełny ekran, to czasami potrafi się uruchomić, choć niby wygaszacz jest w takich sytuacjach zablokowany - ale wtedy to właśnie odpala się w normalnym oknie, jakbyś go uruchomił z menu start :D ew. czasem jak już ekran zgaśnie całkiem i poruchasz myszką, to też sam defragmentator dalej napierdala w oknie. Ale to są bardzo rzadkie przypadki i wystarczy owe okna zamknąć, czyli żaden problem :)
(\__/)    This is Bunny.

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Po pól roku grania tylko na lampie Cornforda, pograłem dziś trochę na vst + impulsy:

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Disney zamyka LucasArts -.-

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
WTF?!?! NEVER! NIECH ZAMKNĄ HANĘ MONTANĘ FRAJERZY

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
WTF?!?! NEVER! NIECH ZAMKNĄ HANĘ MONTANĘ FRAJERZY

Hanę Montanę zamknęli dawno. I CO TERAS?!

Offline Leswar

• Gaduła
Wkurwia mnie niewiedza ludzi. Od tak są w stanie napisać, że coś, co im sprzedałem jest zepsute, mimo, że nie wiedzą nawet jak to dobrze obsługiwać.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkurwia mnie niewiedza ludzi. Od tak są w stanie napisać, że coś, co im sprzedałem jest zepsute, mimo, że nie wiedzą nawet jak to dobrze obsługiwać.
Sprzedałeś komuś wiosło z flojdem, koleś przestroił i narzeka, że mu się mostek wygiął? XD

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Cytat: DPD
05/04/2013   14:12:45    Nieudana próba doręczenia

Ciekawe z jakiej przyczyny skoro cały dzień w domu siedzę. Chuje niemyte jego mać.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Cytat: DPD
05/04/2013   14:12:45    Nieudana próba doręczenia

Ciekawe z jakiej przyczyny skoro cały dzień w domu siedzę. Chuje niemyte jego mać.

Dzisiaj miałem dokładnie tak samo. Kurier (GLS) przyszedł do mnie pod drzwi jak byłem w domu i nakleił mi awizo na drzwiach. Mieszkam na 7 piętrze i musiał dzwonić do kogoś innego domofonem bo inaczej nie wejdzie. I żeby było fajniej, to nie będzie ponownej próby doręczenia. Muszę jechać kawał drogi żeby odebrać paczkę z punktu. A po to płace za jebanego kuriera, żeby dostać przesyłkę do rak własnych w miejscu gdzie jestem prawie cały czas.
B ( o ) ( o ) B S

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Leniom nie chce się nosić paczek.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Piszcie skargi, albo coś. A co będą w chuja lecieć.
Jeszcze pewnie też mieli numery telefonów podane, aby móc się umówić w razie czego, ale żaden do was nie zadzwonił?
(\__/)    This is Bunny.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Piszcie skargi, albo coś. A co będą w chuja lecieć.
Jeszcze pewnie też mieli numery telefonów podane, aby móc się umówić w razie czego, ale żaden do was nie zadzwonił?

No oczywiście, że tak :)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Bratu (też GLS i też dzisiaj) kurier zostawił awizo przyklejone na bramie wejściowej do budynku, czyli miejscu do którego każdy ma dostęp :facepalm: Oni chyba ocipieli...
Skarga pójdzie, to oczywiste.
B ( o ) ( o ) B S

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Z tego miejsca chciałbym pochwalić kurierów UPS, z którymi nigdy jeszcze nie miałem problemów.
Grzecznie dzwonią i umawiają się zawsze.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Ja w robocie miałem przeprawy z kurierami zawsze.

Ktoś w DHL wymyślił że na kwicie odbioru przesyłki dopisał: "Przesyłkę odebrano, sprawdzono i nie wnosi się zastrzeżeń... data podpis"
Gość mi przywiózł 3 palety opraw za ponad 100k PLN + źródła światła do tego. Podpisałem "Odebrano bez sprawdzania", a on na to że nie mogę tak napisać bo jest to niezgodne z regulaminem przewoźnika. Skreśliłem swój podpis oraz adnotację po czym siedzieliśmy 4 godziny i sprawdzaliśmy każdy karton czy czegoś nie potłukli i nie porysowali.

I tak bym musiał to zrobić, a tak gość miał pół dnia w plecy bo przepisów nie zna.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan