Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698719 razy)

Offline Art

• Użytkownik
Mi tam na W8 Notebook działa szybciej, dłużej na baterii i przede wszystkim nie musiałem instalować żadnych sterowników, ogólnie cycuś-glancuś ;)
Inna sprawa, że IMO różnica między 8 a 7 nie jest na tyle duża, żeby kupować nowy system gdy ma się już starszy system. W zasadzie dla mnie główne różnice to to co napisałem na górze + oczywiście nowy interface. Funkcjonalności nowych specjalnie nie zauważyłem, w każdym razie nic, co byłoby mi potrzebne.

... Windowsy zawsze były wstecznie kompatybilne...
Kompatybilności wstecznej Win XP(2000?) i Win98(Win Me?) nie zaznali nawet najbardziej zakochani w Microsofcie ;)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Fogle zacznijcie gadać ze starymi i nie traktujcie ich jak debili którzy nic nie rozumieją, bo gdyz albowiem kilka lat wstecz mieliśmy to samo. Co Ty myslisz ze jak odburkniesz bo masz muche w nosie to Tobie wszystko wolno a stary ma to tolerować ? może obaj mieliście chooiowe dni ale z tego wynika ze Ty byłeś okiej a to On zachowuje sie jak burak. A może ty powinieneś spuścić powietrze i zastanowić sie ze jest mu teraz przykro ze jest wkurwiony ze go ZBYŁEŚ i wysłałęś na drzewo, to KURWA BOLI Ojców. Mówie Ci to jako stry takie kolesia co czesto tez ma muchy w nosie i to wkurwia tak ze nawesz nie masz pojęcia. Nie masz pojęcia jak czesto  trzeba zacisnąc poślady, zeby takiego szczyla, co to mu sie wydaje ze tylko on na swiecie ma prawo być wkurwiony, nie zjebać jak przysłowiowego psa i sprowadzić do parteru, tylko mimo wszystko traktować jak człowieka.

Nie żebym do kogoś pił, ale... ale jak ktoś nie traktował, i nadal nie traktuje ciebie "jak człowieka", to dlaczegóż miałbyś się tym odpłacać? Dlaczego jeśli ktoś zmarnował ci najlepsze lata, traktując jak jebane popychadło które miało odwalać najgorsze roboty "bo tatuś zmęczony", to teraz miałbyś się odwdzięczać uprzejmym, miłym i pełnym szacunku traktowaniem?

No wybaczcie... Każdy czasami strzeli focha, bardzo często jest to "foch z dupy", zwłaszcza w okresie buntu (czy przypada w wieku lat 15 czy 30 to już inna sprawa), ale bywa też tak że jest to bardzo uzasadnione i usprawiedliwione, czego zresztą nikomu nie życzę. Dlatego ja bym nie demonizował.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
Znowu mnie naszły rozkminy i wkurw na to, że jestem jebanym tumanistą.

Genetycznie mam predyspozycje na umysł ścisły :) co z resztą zauważam u siebie, problem jednak w tym, że od podstawówki z kilku nakładających się przyczyn (chujowi nauczyciele, moje lenistwo i głupota i jeszcze parę innych) konsekwentnie zjebałem sobie całą drogę rozwoju i jestem kompletna noga z matmy i fizy, o chemii nie wspominając. A humanista tak naprawdę też ze mnie żaden, literatura (a zwłaszcza poezja) to dla mnie w większości bełkot i pierdolenie. Nie bez powodu na studiach filologicznych zaciekle pcham się w językoznawstwo...

Chętnie bym teraz nawet poszedł na jakieś choćby zaoczne studia na ZUT dające lepszą przyszłość, niż nauczyciel, ale kurwa ja nawet matury z matmy, czy fizy nie byłbym w stanie zaliczyć, to co dopiero pchać się na taki kierunek :/ musiałbym chyba iść na jakiś specjalny, indywidualny kurs od podstaw, uczący mnie konkretnych umiejętności, co jest nierealne i bez sensu z wielu powodów.
« Ostatnia zmiana: 24 Gru, 2012, 00:00:45 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Nie martw się, ja jestem chemikiem, biologiem, matematykiem, inżynierem, fizykiem, technologiem i chujwicojeszcze (tak wyglądał kierunek biotechnologia w jego początkach, zanim go potem spuścili do klopa bo studenci nie rozumieli co się do nich mówi :D ), i po rzeczone chujwico mi to wszystko w życiu jest potrzebne.
Ani dla przyjemności (bo niby jakiej), ani satysfakcji (mam większe), ani innych niczego nie nauczę (bo nie słuchają), ani z tego nie wyżyję (bo pracodawcy  mają to w dupie) - jakby nie dystans jaki do tego po paru latach nabrałem, to bym pierdolnął taboretem tego który mi nakładał do łba głupot pt "ócz siem" :facepalm: ;D

Więc luz ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
choróbsko...
i always go full retard

Offline wuj Bat

• Pr0
Sevenstring. Nie mam czasu tu zaglądać i nazbierało mie się 6 stron nieprzeczytanych. Boże-na, co tu niektórzy pierdzielą i jaki jest syf w kilku tematach. Chyba pierwszy raz użyję klefla "blokuj użytkownika" i na pierwszym się nie skończy.
Paczki z głów!

bandit112

• Gość
Kumpel, który powiedział że zrobi przelew wczoraj. Co za chuj, jeszcze telefonów nie odbiera, a ja dziś idę na pasterkę i nawet na piwo nie mam, nie mówiąc o flaszce. Jak mnie takie coś wkurwia. Jakby powiedział przynajmniej że nie przeleje to od wczoraj może coś innego bym rozkminił.

Offline Olcha

• Gaduła
Te rodzynki w serniku to jakiś obłęd.. Jak te małe skurwysyny mają czelność tam być.
    Rodzynki w cieście = zjebane świeta
 Nie znoszę tych małych jebańców :/

Offline CmnD

• Gaduła
Te rodzynki w serniku to jakiś obłęd.. Jak te małe skurwysyny mają czelność tam być.
Gorsze są jeszcze te takie kandyzowane skórki owoców. Ja pierdole koszmar. Jesz sobie dobre ciasto, a tu chuj... i pojedzone, bo przez godzine kolejną czujesz ten smak.

First world christmass problems

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Jedzcie chłopaki owoce, bo będziecie chorować. :D

Co do topicu - wkurwia mnie, że się wkurwiacie!
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Phoenix

• Użytkownik
Znowu wstałem o 12... Trzeba będzie zastosować brutalniejsze sposoby na budzenie.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

A za moich czasów... ;D  to były tylko na świeta jako i banany i pomarańcze.

Offline Algiz

• Gaduła

A za moich czasów... ;D  to były tylko na świeta jako i banany i pomarańcze.
Też to pamiętam . I zawsze przed świętami w tv mówili że już z Kuby statek z pomarańczami płynie . A oni nam qrwa pastewniaki przysyłali ,gdzie było więcej pestek niż pomarańczy i na Kubie służyły głównie do skarmiania bydła :(

bandit112

• Gość
Tak było

Offline CmnD

• Gaduła
No i tradycyjne: Za komuny było lepij.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

To mnie wkurwia.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
A ja bardzo lubiem ten awatar bo wkurwia innych :devil:
synkopy to guwno

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Nie słuchaj go, nie dodaje :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline CmnD

• Gaduła
Tak bardzo znienawidzony :(

Offline Thoth

• Pr0
Nie martw się :) Ja Cię bardzo lubię, Vicol pewnie też :D
Koko dżambo i do przodu!

Offline CmnD

• Gaduła

Offline Thoth

• Pr0
Koko dżambo i do przodu!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
^ h8tuję dat gif! >:(

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
synkopy to guwno

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wkurwia mnie, że słońce za głośno świeci i trawa zbyt głośno rośnie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.