Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699433 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Wiedźmin 2. Włączyłem sobie wczoraj koło 21:00 grę, żeby chwile pograć, skończyłem o 4:30 :O
"grałeś kiedyś w samoloty?"

bandit112

• Gość
Pobrałem sobie battlefielda 1942. Wchodzę na serwer, nowa mapa. Pojawiają się wszyscy, ja idę do samolotu a tu jakaś gimbusiarska kurwa mnie zabiła żeby mu samolotu nie podpierdolił.

Dlatego nie lubię gier (minigolf jest spoko).

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Kurwa, szkoda ze tam nie byłem, wziąłbym sztucce :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline CmnD

• Gaduła
Polaki robaki... Wstyd mi czasem za tą bande małp.

bandit112

• Gość
( Obraz usunięty.)

Cebulaki biedaki jebane.

Założę się (sądząc po wyglądzie, ciuchach) że 90% z nich ma i tak już zajebany stół żarciem w domu.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Znalazłem w musztardzie mysiego bobka. Problem w tym, że wcześniej zeżarłem tej musztardy już pół słoika... 
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Jak to mawiał mój tata* widząc zepsute owoce: "Na dżem!"
Tak mi się skojarzyło.

*pracujący swego czasu jako inspektor pracy, a więc różne rzeczy widywał w ramach ogarniania BHP
« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2012, 14:20:00 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Znalazłem w musztardzie mysiego bobka. Problem w tym, że wcześniej zeżarłem tej musztardy już pół słoika... 

Może ktos Ci dolozyl po tym jak juz zjadles pol sloika?
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline theremin

• Pr0
Krasnoludki?

Offline sylkis

• Pr0
Swoją drogą ciekawe, na którym etapie produkcji panował syf. Czy w samej wytwórni musztardy, czy też może bobek przyjechał do niej już wcześniej od dostawcy któregoś ze składników, który to też być może skupił wcześniej od jeszcze kogoś innego itp.
(\__/)    This is Bunny.

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Ciesz się, że nie znalazłeś całej myszy jak kilka lat temu moja mama w pakowanym chlebie :)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Algiz

• Gaduła

Po czym rozpoznałeś że to mysi bobek ? (chyba nie po smaku )  :) może to po prostu kawałek nie roztartej przyprawy np: kminku.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Teżż mnie to nurtuje, może to tylko gorczyca o smaku mysich bobków?
weimar guitar gently weeps

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Kupa bezsensownej paplaniny, bo musiałem się gdzieś wyżalić.
Spoiler
Pokłóciłem się z ojcem, bo powiedział, że przyjdzie na koncert i zobaczy "jak odrobiłem pracę domową" zrzędzącym tonem, a ja odpowiedziałem, że nie chcę, żeby przyszedł, bo nie jestem małym dzieckiem, żeby rodzice mnie oglądać przychodzili... Teraz się na mnie obraził i nie chce nawet przeprosin słuchać...
Podsumowując: jeden z najgorszych dni mojego życia.

Offline Maciek

• Pr0
Kurwa czytam to i współczuje, ja grałem pierwszy gig w życiu w sobotę i obeszło się bez żadnego stresu mimo że zagraliśmy 4 próby przed nim. Na szczęście reszta składu bardzo ogarnięta i wszystko siedziała w miarę tak jak miało :D

Offline Matzer

• Gaduła
  • chcę być Pr0
padł mi wzmacniacz no kurwa... we wtorek grał, a dziś nie chce japierdolę... wie ktoś czy w zielonej górze można gdzieś naprawić lampiaka? albo czy jest ktoś ogarnięty żeby chociaż sprawdził co jest nie tak? fuuuuuuuuu....

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
odpowiedziałem, że nie chcę, żeby przyszedł, bo nie jestem małym dzieckiem, żeby rodzice mnie oglądać przychodzili... Teraz się na mnie obraził i nie chce nawet przeprosin słuchać...

Miałem podobnie, na szczęście teraz będę grał coś co wogóle mu się nie podoba :D

Offline theremin

• Pr0
 Widzę, że  temat bobka cieszy się powodzeniem, więc wyjaśniam, że to była musztarda francuska, czyli z całych ziarn gorczycy, no i zaczerpując łyżeczką zauważyłem na niej wśród kuleczek podejrzany czarny kształt. Wyłowiłem, obejrzałem pod światło i rozdusiłem nad umywalką.  Pomyłka niestety raczej  wykluczona. :(

Offline sylkis

• Pr0
Tak myślałem że pewnie w ziarna pieprzu albo czegoś innego się musiało wkraść :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Widzę, że  temat bobka cieszy się powodzeniem, więc wyjaśniam, że to była musztarda francuska, czyli z całych ziarn gorczycy
Z sarepską nie byłoby problemu, ha!

Tak se myślę, że pewnie trafiła Ci się jakaś zbłąkana sztuka z partii, która miała iść na eksport do Rumunii :D
« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2012, 23:02:00 wysłana przez Vicol »
synkopy to guwno

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Albo do Radomia.

bandit112

• Gość
I NIGDY WIĘCEJ COVERÓW, BO LUDZIE BĘDĄ OCZEKIWALI 100% ZGODNOŚCI Z ORYGINAŁEM...

Kto w ogóle wpadł na pomysł żeby covery grać :) IMO jak się nie ma swojej muzy to się siada i ją "produkuje" a nie gra czyjąś. Co do ogółu to fajna przestroga dla takich dziewic koncertowych jak ja.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ale na bis można na przykład dać death metalowy cover scootera :)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
Mało kto dzisiaj przyszedł na indywidualne lekcje i klasa sportowa też dzisiaj sobie poużywała. W sumie to niby mogłem się dzięki temu poopierdalać, ale i tak jakoś niefajne wrażenie pozostało, jak nie porobiłem tego "fajnego" z okazji świąt, co zaplanowałem, a musiałem albo przesiadywać czas, albo cisnąć zwykłe zadania z podręcznika.
« Ostatnia zmiana: 21 Gru, 2012, 14:16:19 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.