Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699147 razy)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Często zakochujemy się i pytani nie potrafimy odpowiedzieć za co właściwie daną osobe kochamy.

Spoiler
Spoiler

A tak poważnie, to w tym przypadku raczej to podchodzi pod filozofię, a nie pod gadanie o religii. Można o tym gadać tak jakby to był normalny temat tylko trzeba dystans do tego mieć. Jakoś nikogo nie bulwersuje ogarnianie mitologii greckiej, mimo, że kiedyś ktoś w to wierzył, może dalej wierzy :) Tak samo można traktować inne religie, obecnie uważane za ''bardziejsze'' (No, bo kto to widział gościa, który dzierży piorun i razem z kumplami mieszka na najwyższej górze w okolicy, a wychowywała go koza w lesie, bo matka chciała go ukryć przed ojcem, który chciał go wszamać, żeby nie obalił jego władzy? :D ). Rozkmina nad tym o chuj chodzi w tym świecie jest spoko :tak: Dobry by był ogólny temat zbiorczy, nie tyle o mitologiach (z dystansu tak nazwijmy wszystkie znane religie, chyba, że ten termin jest jakiś niepoprawny, to znajdźta coś innego), co ogółem rozkminy na temat bytu i tego co nas otacza, wszechświat, świadomość, nadprzyrodzone/niewyjaśnione zjawiska (w tym duchowość), itp.

A w temacie, mój debilizm, który nie pozwala mi się wyspać, ogarnąć dobrze tego co mam ogarnąć i tego typu rzeczy. Totalna nieumiejętność organizowania wolnego czasu, a raczej to, że kurwa nigdy nie mogę się zmobilizować do zrobienia tego co muszę, tylko lecę w chuja ile się da, a potem jeb mobilizacja 'bo trzeba w końcu to zrobić'. No niech mnie chuj.
« Ostatnia zmiana: 12 Gru, 2012, 06:49:19 wysłana przez mhrok lama »

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
A w temacie, mój debilizm, który nie pozwala mi się wyspać, ogarnąć dobrze tego co mam ogarnąć i tego typu rzeczy. Totalna nieumiejętność organizowania wolnego czasu, a raczej to, że kurwa nigdy nie mogę się zmobilizować do zrobienia tego co muszę, tylko lecę w chuja ile się da, a potem jeb mobilizacja 'bo trzeba w końcu to zrobić'. No niech mnie chuj.
Witaj, bratnia duszo.
return to monke

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Przychlast

• Pr0
Witaj, bratnia duszo.

bandit112

• Gość
Witaj, bratnia duszo.

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
A to nie każdy tak ma?

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Widzę, że jest nas wielu. Musimy kiedyś się zebrać i razem sie poopierdalać i ponarzekać :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.

Offline sylkis

• Pr0
Ej nara, ja sam sobie wypłacam często z bankomatu 50zł i jakby się dało, to bym wypłacał po 10, tylko w Sznie nie da się mniej jak 50 :D ale fakt, że zazwyczaj płacę kartą lub przez neta (w zasadzie zawsze gdy tylko się da), gotówkę wybieram tylko w szczególnych przypadkach, np. jak idę do ciuchbudy albo innego miejsca, gdzie nie ma terminali nigdy.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Turgon

• Gaduła
To ma dwie strony. Z jednej, opłaty za wyciąganie gotówki to pierdolony haracz, którego nigdy nie powinno być. Z drugiej - chujnia mnie bierze jak stoję w dłuuugiej kolejce żeby wypłacić szmalec który wypłacić muszę (np. opłaty za mieszkanie robię przez książeczkę z paru powodów - jakbym mógł to oczywiście przelew sprzed ekranu komputera, albo do Bidrony po mleko idę :P w każdym innym przypadku - karta), a przede mną tacy do to 50zł biorą.
I tak jest lepiej, bo skończyły się czasy 10-złotówek w bankomatach. Jeszcze czekam aż się 20ki skończą, bo autentycznie ludzie, zwykle stare pizdy*, latali bo takie kwoty "bo ich okradnom" :facepalm:

*ojojoj chyba jestem coraz bardziej antygeriatryczny ;D

A co do Miss Fransji - przez takie właśnie akcje z osoby tolerancyjnej i otwartej staję się coraz ksenofobem i rasistą ::)

Pierdolisz MrJ, bo zapominasz, że jeszcze niektórzy mają problem pt. "49zł na koncie i zero złociszy w portfelu" :P
Ssiecie.

Offline sylkis

• Pr0
O, też tak raz miałem, że miałem 0 w kieszeni i poniżej 50 na koncie :D musiałem w punkcie u człowieka wypłacać, bo w żadnym bankomacie nie da rady...
(\__/)    This is Bunny.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
ja tam nie noszę dużo gotówki i wypłacam małe kwoty, jednocześnie płacę w sklepach głównie gotówką - w ten sposób najwolniej wydaję kasę. Więc lubię bankomaty co po 20zł dają, chociaż mało ich jest. Ale 50zł to tak optymalnie.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
http://pieniadze.fakt.pl/Nowy-haracz-dla-bankow-Za-wyplaty-z-bankomatow-dodatkowo-zaplacimy-,artykuly,191682,1.html

Nic dziwnego, nie od dziś świat dąży do wyeliminowania gotówki. A to jest po prostu kolejny krok ku temu żeby zniechęcić ludzi do płacenia gotówką, za plecami wielkiego brata.

NWO jest blisko
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
kupił facet ode mnie rotera i teraz mi pisze, że mu gitara nie odpowiada i chce zwrotu ;s
generalnie nie robiłbym problemu ale hajs już wydałem, a człowiek upierdliwy i nie chce poczekać do nowego roku ;s
i always go full retard

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ernie Balle Earthwood w akustyku. Niby .10, a twarde chujostwo jak członek Chucka Norrisa. O cały ton musiałem obniżyć, żeby się do czegoś nadawały...

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
kupił facet ode mnie rotera i teraz mi pisze, że mu gitara nie odpowiada i chce zwrotu ;s
generalnie nie robiłbym problemu ale hajs już wydałem, a człowiek upierdliwy i nie chce poczekać do nowego roku ;s

Kurwa, widział co kupuje i jeszcze teraz stawa żądania? Każ mu spierdalać i tyle :)
« Ostatnia zmiana: 13 Gru, 2012, 13:30:43 wysłana przez Niedziak »
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
...a twarde chujostwo jak członek Chucka Norrisa...

rozumiem ze obserwacje wyciagnięte z autopsji? :D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Allegro czy forum?
B ( o ) ( o ) B S

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
allegrę :/
i always go full retard

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.

Dlatego zawsze zanim rozpierdolę hajs jak coś sprzedam to trzymam go z 1-2 tyg.

Kurwa, widział co kupuje i jeszcze teraz stawa żądania? Każ mu spierdalać i tyle :)

No właśnie, nie może mu kazać spierdalać? Jak to jest rozwiązane w regulaminie? Nie jesteś sklepem, ani instytucją "publiczną" więc chyba 7 dniowy termin zwrotu czy coś, Cię nie obowiązuje?

Offline Didejek

• Pr0
  • Hodowca BlacKatów
    • BlacKat Guitars
UPS mnie wkurwia.

Offline sylkis

• Pr0

Dlatego zawsze zanim rozpierdolę hajs jak coś sprzedam to trzymam go z 1-2 tyg.

No właśnie, nie może mu kazać spierdalać? Jak to jest rozwiązane w regulaminie? Nie jesteś sklepem, ani instytucją "publiczną" więc chyba 7 dniowy termin zwrotu czy coś, Cię nie obowiązuje?
Rękojmia chyba wszystkich obowiązuje.
A że to Roter... no to pewnie znajdzie jakiś punkt, że niby wiosło wadliwe.
Tylko musiałby na to wpaść :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
10 dni na zwrot to tylko na linii konsument - przedsiębiorca, między osobami prywatnymi obowiązują ogólne reguły. Nie ma wśród nich z tego co pamiętam "nie podoba mi się to oddaję" ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
allegrę :/

To go olej ;)
O ile opis gitary był w porządku i nie pominąłes niczego znaczacego to niech Ci naśwista do lewej dziurki
B ( o ) ( o ) B S

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Najebałem się o 15 i mam kaca ;/
return to monke