Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1754169 razy)

Offline Art

• Użytkownik
Wkurwia mnie rozpiżdżony telefon w którym naraz padł system, bateria, zasilanie a na dodatek zaczął się mulić. I w pizdu hajs na nowy telefon, bo telefon potrzebny... Znowu o ryżu i wodzie będę jechał cały miesiąc. Studia kurwasz jego mać :evil:

Offline Art

• Użytkownik
Przyznam, że myślałem dokładnie o tym samym ;)
Ale niestety - dla mnie podstawowym zastosowaniem telefonu jest internet, głównie maile :C

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Gitary w matowym wykończeniu, lekko pukniesz i już obita... :(
I taka obita na gielde chcesz wrzucac? ;)

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Wkurwia mnie rozpiżdżony telefon w którym naraz padł system,

Łączę się w bólu z rozjebaną prawie nową Nokią X3-02.

Nokia skończyła się na 3310. Polać Wujowi.
007

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Nokia nie skończyła się na 3310. Sam mam teraz N8 i sobie chwalę (ino klawiatura ekranowa trochę kiepska i żałuję, że wróciłem do oryginalnego softu bo Custom'y są o wiele lepsze i szybsze a dopóki nie postawię u siebie Winzgrozy to nic nie zmienię niestety), seria Lumia też jest bardzo fajna. Nokia przez pewien czas rzeczywiście się stoczyła, ale IMO wraca i to w dobrym stylu.

Offline wuj Bat

• Pr0
Jeden mój kolega na Lumię - i czekam, kiedy mu przejdzie :D. Może jakiś antybiotyk, czy coś? ;) Kiedy dzwonię, to wystarczy odsunąć lekko paszczę i nic nie rozumiem z tego, co mówi.
Paczki z głów!

Offline pshemo

• Pr0
A czytalem gdzies że Nokia korzystając z mody na powrót retro chciala wrzucic sprzedaży Nokie 3210 w takich kolorach jak te chińskie zelowe zegarki ;)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
A czytalem gdzies że Nokia korzystając z mody na powrót retro chciala wrzucic sprzedaży Nokie 3210 w takich kolorach jak te chińskie zelowe zegarki ;)

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,8855260,Powrot_legendy___Nokia_3210_znow_w_sprzedazy.html

:)
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline pshemo

• Pr0
a ktoś miau??

Posty połączone: 25 Wrz, 2012, 16:22:36
Szykuje się wydatek na lampy. 5x 12ax7 + 4x6l6 = ~470zł

mnie też to wkurwiło..trzaski.. .mendy...

co żeś dał na koncówę?
« Ostatnia zmiana: 25 Wrz, 2012, 16:22:36 wysłana przez pshemo »

Offline Dmaligator

• Pr0
koleżka ma lumie robi ona pauzy co 2 minuty p 30 sek.  w czasie rozmowy po za tym nic jej nie dolega - polecam.
Ale jak ktoś kce to dam numer do koleżki to se sprawdzi organoleptycznie czy mu pasuje :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Mat

• Pr0
Ja miałem Lumię, nawet swego czasu na giełdzie była. Fajny telefon, mega zajebiste interface, chyba najlepszy. Wkurzala kamerka (wolna) i mała ilośc uzytecznego softu.

Offline october

• Pr0
  • Oct.
Nowsze nokie? Przychodzi prosty sms i czekasz jak za starych dobrych czasów Windowsa aż się włączy prosta wiadomość tekstowa. Zawieszanie, krótko trzymająca bateria. Nie chcę uogólniać, ale z Nokii, które ostatnio miałem/spotkałem ( a trochę tego w pracy przewaliłem) to w większości padaczki.

Może N8 jest ok (kolega ma i chwali), ale naprawdę wolę swojego SE W995.
007

Offline sylkis

• Pr0
Ja tam mam uraz do dotykowców z WindowsMobile...wie m, że WindowsPhone to samo, ale niechęć pozostaje.

A  po za tym to na Nokię to jeszcze mam focha, że jak wydała teraz któryś fon z MeeGo (czy to nie właśnie n8? Czy n9?), to na zajawkach zawsze miała fizyczną qwerty, a produkt rynkowy jej nie ma (istnieje jedynie odmiana developerska z qwerty, do której śmiertelnicy jak ja nie mają dostępu) :/
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Dmaligator

• Pr0
N8 miał wcześniej ten sam kolo (maniak jaki czy cuć). Pojechał na wakacje na teneryfę z rodzinka. Narobił zdjęć i filmików i nokia padła. Była na gwarancji wiec dal do serwisu a oni pierwsze co zrobili to szczycili pamięć.  :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline october

• Pr0
  • Oct.
robi ona pauzy co 2 minuty p 30 sek.

Jeszcze jedna sprawa typu tajemniczy szelest. Odbieram rozmowę z Nokii X3-02 i nie słychać mnie przez pierwsze 2-3sek. Czyli akurat w momencie "halo, słucham, czego?" :D
007

Offline Mat

• Pr0
Mieliście Wy kiedy Lumię w rękach? ;) Czy może to ja miałem jakiś wyjątkowo zajebisty egzemplarz? Swoją drogą po przesiadce na iOS raczej do innych systemów nie wrócę...

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Ale jak ktoś kce to dam numer do koleżki to se sprawdzi organoleptycznie czy mu pasuje :D

cholera, przeczytałem "koleżanki" :/
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Dmaligator

• Pr0
Swoją drogą po przesiadce na iOS raczej do innych systemów nie wrócę...
Szczęrzę  współczuję  ;)

Posty połączone: 25 Wrz, 2012, 22:01:07

cholera, przeczytałem "koleżanki" :/
mogę podać nr. do jego zony :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline thornado2

• Gaduła
A odchodząc od tematu telefonów...

Wyjąłem sobie potencjometr i nie umiem go wsadzić.  :facepalm: :facepalm:
A dokładniej tyle wyciągnąłem

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Taki już urok puszpuli. Nie ma to jak najzwyklejsze dobre ctsy. A bez modów gra się łatwiej. ;)
synkopy to guwno

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Aha, tak samo wyciągnąłem potencjometr w chińskim basie kumpla.

Ale miał wkurw na mnie, że mu wiosło rozjebałem :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline thornado2

• Gaduła
Taki już urok puszpuli. Nie ma to jak najzwyklejsze dobre ctsy. A bez modów gra się łatwiej. ;)

Co to kurwa znaczy,,,  ?
Czy ja to jeszcze kiedyś włoże ?

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
To jest(był) potencjometr typu push-pull, tak? Rozdzielanie cewek i inne mody? Urwanie osi to częsta usterka w tego typu potkach. Niestety ale pushpulle są delikatniejsze. Pozostaje Ci tylko wymiana na nowy. Ja tam ostatnio stwierdziłem, że jednak dobry zwykły potencjometr(najlepiej CTS) to jest to. Lepsze parametry i trudny do zajebania.
synkopy to guwno

Offline Dmaligator

• Pr0

Co to kurwa znaczy,,,  ?
Czy ja to jeszcze kiedyś włoże ?
Niestety już jest do dupy.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.