Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704419 razy)

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Szefowa

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
A ja wytrzymałem całe zycie bez alkoholu i zaoszczędziłem na kupę sprzętu, IN JOR FEJS!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A ja wytrzymałem całe zycie bez alkoholu i zaoszczędziłem na kupę sprzętu, IN JOR FEJS!

Nie wiesz co straciłeś ;D ;D ;D ;D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal

Nie wiesz co straciłeś ;D ;D ;D ;D

Wiem czego mało co nie straciłem - przeszedłem ciężkie zapalenie wątroby w wieku 15 lat

Offline Leswar

• Gaduła
Mnie wkurwia, że już tydzień czekam na nowe wiosło. Miało być dzisiaj, ale kurier z Zabrza nie dojechał i paczka czeka na kolejny cykl doręczenia. Kilkadziesiąt paczek wysłanych różnymi firmami kurierskimi, ale takiego czegoś jeszcze nigdy nie widziałem. Jak jutro nie przyjedzie, to robię najazd na Zabrze.
« Ostatnia zmiana: 11 Wrz, 2012, 21:52:53 wysłana przez Leswar »

Offline Zelman

• Gaduła
  • http://trylionband.com
    • Trylion
Na razie doszedłem do wniosku, że regularne bieganie i trochę gimnastyki raz że poprawi kondycję, dwa że coś się zrzuci.
dieta oznacza z kolei brak piwa, a nie jestem pewien, czy to się da znieść ;c

też nie wyobrażam sobie egzystencji bez piwa ;)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Łącze się z wami w bulu i nadzieji
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wiem czego mało co nie straciłem - przeszedłem ciężkie zapalenie wątroby w wieku 15 lat

W takim razie z mojej strony nie było tematu ;)

Mię wkurwia prawdopodobne uczulenie na nikiel zawarty w stali chirurgicznej. Kupiłem zajebiste tunele i chyba jestem zmuszony oddać je mojej kobiecie i zamówić inne- droższe.

bandit112

• Gość
Mię wkurwia prawdopodobne uczulenie na nikiel zawarty w stali chirurgicznej. Kupiłem zajebiste tunele i chyba jestem zmuszony oddać je mojej kobiecie i zamówić inne- droższe.

:facepalm:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

:facepalm:

Żebym nie zaczął fejspalmować Twoich problemów.

Offline Dmaligator

• Pr0
Niedziu co to są zajebiste tunele?
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Zajebiste tunele, tylko, że ja mam ze stali chirurgicznej ;)

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 12 Wrz, 2012, 10:16:09 wysłana przez Niedziak »

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jestem nowym cesarzem hipsterstwa po prostu i noszę takowe w uszach.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

tez mnie wkurwia jak sie ludzie koło garaży kręcą
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
a mnie wkurwia jak są płyty chodnikowe popękane i nie idzie przejść bez nadepnięcie na linię :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ja też tak miałem ;D

Mnie wkurwia... o wkurwach w pracy nawet nie będę pisał (chyba mi kurwa nie wypłacili premii za 1szy miesiąc bo dostałem teraz pasek za 2gi i się nie zgadza :evil: o kierowniku skurwysynu, liderze kutasie i behapowcu głupiej piździe nie wspomnę :facepalm: ), ale zdaje się że już niedługo bo dojrzała we mnie decyzja do rzucenia jej fpizdu, mimo że nie mam na oku nic w zamian... jeszcze 3 tygodnie do końca umowy i bye bye... ale nie o tym. Co mnie wkurwia?

Jestem na tyle głupi (sic!) że po raz kolejny okazało że NIE WARTO ZAPIERDALAĆ. Why? Bo wszystkich do tego przyzwyczaisz i będą oczekiwali od ciebie ciągłego zapierdalania. I nawet nie mówię o pracy. W jednym domu tak miałem, teraz sobie nagrabiłem w drugim. Mam zapierdalać, zapierdalać i jeszcze zapierdalać w przerwach poprzednich zapierdalań, a jak w pewnej chwili nie mam już siły to... zaraz pretensje czemu nie zapierdalam? Chyba najwyższa pora połączyć przebudowę życia zawodowego z przebudową osobistego...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Mr J, takie częste zmiany pracy źle wyglądają w CV ;)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Moje CV i tak jest o kant dupy rozbić ;D Zresztą jak ktoś pracował w kilku firmach a krótko - źle. Jak w jednej a długo - też źle :P Więc leję na to. Nie mam zamiaru się zajechać zanim skończę 30tkę a jestem na baaardzo prostej drodze do tego :(
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
MrJ, zapisz się do PO albo PSL, będzie Ci dużo łatwiej. Truestory!

Offline Pronounce

• Pr0
Najpierw zerwanie najgrubszej struny przy zakładaniu nowego kompletu (owijka mi pękła i rdzeń nie wytrzymał naciągania). Boże, jak jakiś amator. Potem wycieczka po sklepach aby kupić tą brakującą. W sumie z 5 muzycznych w jednym trafiłem pasującą (tyle, że basowa ale nie szkodzi), szkoda że za 6,5 E. Za tyle mógłbym mieć komplet.

Offline sylkis

• Pr0
Ja nie wiem co ludzie mają z tym chlaniem alkoholu, żeby to jeszcze przyjemne było... A tak to tylko kasy pożera w chuj i jeszcze niezdrowo w zbyt dużych ilościach (czyli takich, jakie spożywa większość).

No ale dobra, niektóre alkohole są chociaż smaczne, jedynie alkohol w nich przeszkadza. Ale idąc tym tropem -> nie rozumiem dlaczego ludzie piją piwo o_O nie dość, że alkohol (a więc nieprzyjemne), to jeszcze PRZEOBFZYDLIWE w smaku. Jeszcze nigdy nie piłem smaczego piwa (z wyjątkiem jednego w pewnej Szczecińskiej knajpie - Petit Paris - ale ono się nie liczy, bo kompletnie nie smakuje jak piwo :D )... Po prostu mózg rozjebany.

Nigdy tego nie zrozumiem.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Ja nie wiem co ludzie mają z tym chlaniem alkoholu, żeby to jeszcze przyjemne było... A tak to tylko kasy pożera w chuj i jeszcze niezdrowo w zbyt dużych ilościach (czyli takich, jakie spożywa większość).

No ale dobra, niektóre alkohole są chociaż smaczne, jedynie alkohol w nich przeszkadza. Ale idąc tym tropem -> nie rozumiem dlaczego ludzie piją piwo o_O nie dość, że alkohol (a więc nieprzyjemne), to jeszcze PRZEOBFZYDLIWE w smaku. Jeszcze nigdy nie piłem smaczego piwa (z wyjątkiem jednego w pewnej Szczecińskiej knajpie - Petit Paris - ale ono się nie liczy, bo kompletnie nie smakuje jak piwo :D )... Po prostu mózg rozjebany.

Nigdy tego nie zrozumiem.

"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
:kaplan:
jak byłem jeszcze w gimnazjum też się tak zastanawiałem nad tematem piwa
Jazz, Lounge, Downtempo