Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703505 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Studentki na UG.
Wyślij je do mnie jak Ci spokoju nie dajom :P
synkopy to guwno

Orange

• Gość
http://allegro.pl/frotka-gigant-mocna-do-grubych-wlosow-12-kolorow-i2368636413.html
taka jest wystarczająco pedalska aby nie cięła włosów?

Wystarczająco pedalska, żeby na gitarę naciągnąć :D

Offline sylkis

• Pr0
Nie łamią, tylko gumka Ci je zcina, standard.

A masz jakieś rozwiązanie na to lepsze niż "jedź bez gumy"?
Ja nie noszę gumki, a opaskę (z czarnej chusty/bandany) i mi nic się nie łamie.
+10 do lansu na oldskulową wiochę :)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Studentki na UG.
Co z nimi?

....

No co? studiuję na wydziale elektroniki i u mnie nie ma studentek ;)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
No, a my?

Co "my"?

Widziałem kiedyś swoje zdjęcie - "my" nie takie ideały ;).

Jestem wyjątkowo niefotogeniczny (lub ogólnie mam obrzydliwą fizjonomię) i na większości zdjęć wyglądam tak:
Spoiler
W sumie wkurwia mnie to.

Offline Frantic

• Pr0
Ja bym puknął.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
U hansom. SRS.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Studentki na UG.
Co z nimi?

....

No co? studiuję na wydziale elektroniki i u mnie nie ma studentek ;)

Źle na mnie działają. Zwłaszcza teraz, jak jest większy tłok na uczelni przez zaliczenia.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
wkurwiają mnie progi w Les Paulu ;/

Offline CmnD

• Gaduła

U MAD?

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Dozbieraj i kup lampę.

A co do problemów z włosami - wypadanie, przetłuszczanie, łupież, przełamywanie etc. jest jeden, ale za to naprawdę skuteczny środek rozwiązujący wszystkie z nich:

Spoiler
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Turgon

• Gaduła
Dozbieraj i kup lampę.

A co do problemów z włosami - wypadanie, przetłuszczanie, łupież, przełamywanie etc. jest jeden, ale za to naprawdę skuteczny środek rozwiązujący wszystkie z nich:

Spoiler
Nie wiedziałem, że rewolucja pomaga na włosy :O Idę jakąś rozpętać, to może mi zgęstnieją jak mech!
Ssiecie.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
tylko nie mech... wzywacie najsuchsze potęgi ;D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Zauważyliście, że na głowie włosy wypadają, a na jajkach dalej taka sama ilość do golenia? Zawsze!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline CmnD

• Gaduła
A co, chciałbyś mieć na głowie takie włosy jak na jajkach? To ja już wole być łysy.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Ja miałem - po mojej ostatniej wizycie u fryzjera, pod koniec sierpnia 1991... :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Swoją drogą, jak się robi przeszczepy dla łysiejących... ostatnio miałem rozkminę, skąd oni je biorą? Bo przecież nie obce od innych ludzi (bo by zaraz wypadły), ani też z głowy (w końcu to ją mają "zalesić"), a na różnych częściach ciała te włosy są z deka inne i nie pasują zbytnio...
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
http://forum.sevenstring.pl/sprzedam/(sz)-martch-7/msg220694/?topicseen#msg220694

Srsly...

A zwłaszcza:

A mi wydaje się, że gościu chce na nas zarobić ze cztery stówy. Bo ostatnia kwotą jaką ja pamiętam, żeby martens rzucił to było 2800zł.
nie lubię jak ktoś kupuje taniej po to, żeby próbować sprzedać drożej

Nie wiem, może Ci, którzy tak myślą są bogaci, czy coś, ale ja jako niepracujący (z braku na to czasu) student to tak z 1/3 - 1/4 funduszy przez ostatni prawie rok wyciągnąłem z kupowania taniej i sprzedawania drożej i naprawdę nie widzę w tym nic zdrożnego ;)
Bardziej mi to brzmi jak "maaaaamooooo! A jemu się udało a ja nie umieeeeeeeeeem! :<"
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Przecież to jest podstawa absolutna jakiegokolwiek rozsądnego handlu. Jednakże...
Inna kwestia, że w tak hermetycznym gronie jak to forum próba zarabiania na kolegach to zwyczajne buractwo, ale akurat tizziano moim kolegą nie jest więc wisi mi to.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Jednym jest jak ktoś wyhaczy okazję i wystawi za dwa dni 1000 zł drożej (hajo Musza ;D), przeciwko czemu też nie mam absolutnie nic naprzeciwko, tak naprawdę, a inną rzeczą jest kupić dobry lutniczy patyk i kilka miesięcy później wystawić za cenę jaką się uważa za stosowną ;) I nie będę się tu wypowiadał, czy wg mnie wiosło faktycznie za tyle pójdzie, bo już dobitnie daliście mi do zrozumienia (i słusznie), że tak robić tu nie należy, zachowam to dla siebie lub dla innych moich kółek wzajemnej adoracji.

Ale w takim układzie Wy ("Wy" jako Ci których to dotyczy, nie poobrażajcie mi się tu wszyscy na raz ;D) tym bardziej powinniście. Bo moje zastrzeżenia wynikały w sumie z troski, bo aż mnie boli jak ludzie całe miesiące się pieprzą ze sprzedażą sprzętu (a im dłużej wisi tym trudniej sprzedać i to bardzo często tak działa), w tym wypadku to trąci jakąś nie wiem... zawiścią? Pustym rejdżem? Nie wiem jak to zdefiniować, ale no "i tak nie kupię, ale pokrzyczę, bo ten pan chce MNIE okraść, bo zawołał więcej niż ten pan sprzed roku! Skadnal! I to że nie zamierzam i nie zamierzałem kupić nie ma tu nic do rzeczy".

No cmon ;) Mamy wolny rynek, on najlepiej weryfikuje takie sytuacjie :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline wuj Bat

• Pr0
http://forum.sevenstring.pl/sprzedam/(sz)-martch-7/msg220694/?topicseen#msg220694

Srsly...

A zwłaszcza:

A mi wydaje się, że gościu chce na nas zarobić ze cztery stówy. Bo ostatnia kwotą jaką ja pamiętam, żeby martens rzucił to było 2800zł.

Paczki z głów!

Offline birthmark

• Gaduła
Wkurwia mnie, że dorosły facet umawia się ze mną (poza Allegro, bo mu się spieszy) na odbiór kolumny wieczorem, ja siedzę na dupie, czekam, moja dziewczyna czeka na mnie, idzie spać, ja dzwonię do typa, on nie odbiera, nie oddzwania i nie przyjeżdża... Typ mi spierdolił wieczór, poza tym cieszyłem się, że co miałem sprzedać, to sprzedam, a tu kurwa BENC!
Suto wędlin kładź na chleb

Offline Turgon

• Gaduła
Jestem rozczarowany ludzkością.
Ssiecie.