Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702271 razy)

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Euro sreuro.

Obrona kurwa...

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Obrona-srobrona

Wrzesień kurwa!
It's always nice to have a penis.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Euro sreuro.

EGZAMINY WSTĘPNE DO CHUJA!
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Teraz do chuja trzeba egzaminów wstępnych?

Kiedyś wystarczyło tylko powiedzieć, że ma się ochotę...
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Orange

• Gość
Pierdolę Euro. Przebieram się za pirata. Taka praca :D

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Teraz do chuja trzeba egzaminów wstępnych?

Kiedyś wystarczyło tylko powiedzieć, że ma się ochotę...

Widzisz Pan jak to się czasy zmieniajo...
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline wuj Bat

• Pr0

Paczki z głów!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Euro sreuro
Slayer w deszczu kurwa a ja jeszcze mam anginę.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Euro sreuro

Nie mam hajsów na Mastodona
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com
Żydów nie bo ich ciężko wypatrzeć na ulicy, ale widziałem na własne oczy jak kibole zaatakowali grupę wietnamców bo akurat mieli te nieszczęście, że trafili na nich w autobusie.

Ja raz, a nawet kilkadziesiąt razy widziałem, jak Polacy bili Polaków! To jest dopiero nieracjonalne, ale o tym się nie mówi :D

No i masz rację, w Polsce rasizm to "folklor" na co dzień, ale jak kilkadziesiąt tysięcy obcokrajowców ma się zjechać do nas na mecze to już zaczyna być realny problem.

Mogę się mylić, ale w miastach, do których zjadą kibicie z odległych krain, prawdopodobnie już wcześniej widziano z jednego czy dwóch obcokrajowców, więc może nie będzie się ich traktować jak przybyszy z kosmosu. Większy problem upatrywałbym w tym, że przez miesiąc stada ludzi będą chodzić napierdolone w szpadel lub/i naćpane, co znacząco wpływa na chęć zmierzenia się z jakimkolwiek przeciwnikiem, choćby słupem/śmietnikiem/przystankiem, nie mówiąc już o dużo bardziej atrakcyjnych celach ruchomych klasy człowiek.
« Ostatnia zmiana: 01 Cze, 2012, 08:36:42 wysłana przez necrox »

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wystrzelać to bydło.
Spoiler
synkopy to guwno

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wkurwia mnie polska biurokracja.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Frantic

• Pr0
Żydów nie bo ich ciężko wypatrzeć na ulicy, ale widziałem na własne oczy jak kibole zaatakowali grupę wietnamców bo akurat mieli te nieszczęście, że trafili na nich w autobusie.

Ja raz, a nawet kilkadziesiąt razy widziałem, jak Polacy bili Polaków! To jest dopiero nieracjonalne, ale o tym się nie mówi :D

No i masz rację, w Polsce rasizm to "folklor" na co dzień, ale jak kilkadziesiąt tysięcy obcokrajowców ma się zjechać do nas na mecze to już zaczyna być realny problem.

Mogę się mylić, ale w miastach, do których zjadą kibicie z odległych krain, prawdopodobnie już wcześniej widziano z jednego czy dwóch obcokrajowców, więc może nie będzie się ich traktować jak przybyszy z kosmosu. Większy problem upatrywałbym w tym, że przez miesiąc stada ludzi będą chodzić napierdolone w szpadel lub/i naćpane, co znacząco wpływa na chęć zmierzenia się z jakimkolwiek przeciwnikiem, choćby słupem/śmietnikiem/przystankiem, nie mówiąc już o dużo bardziej atrakcyjnych celach ruchomych klasy człowiek.
No wszystko jasne, tylko sam reportaż mówił o sytuacji stadionowej głównie pod kątem euro, i do tego głównie piję. Fajnie, że odpisałeś ale trochę nie na temat :D

Offline Zelman

• Gaduła
  • http://trylionband.com
    • Trylion
sklep guitarcenter.pl mnie dzisiaj wkurwił:

Po 8 godzinach od przesłania mi maila z potwierdzeniem wysłki i numerem listu przewozowego przysłał mi kolejnego maila, że jednak towar nie został wysłany, bo jednego z elementów zamówienia nie mają fizycznie na magazynie, chcociaż przez ponad tydzień(!), przez który jest realizowane moje zamówienie twierdzili, że jest on u nich na magazynie. Nie wspomnę, że wcześniej już musiałem zrezygnować z dwóch innych elementów zamówienia, bo też najpierw twierdzili, że to mają (i można było bez problemu te produkty na sklepie dodać do koszyka), a później się okazało, że ich nie mają (i że nie ma ich żaden dystrybutor w Polsce, a dziwnym trafem "sklepik" z Rogoźna 50km od Poznania i djshop.pl bez problemu mogą mi ściągnać ten towar w jeden dzień od dystrybutora). Dodam też, że wczoraj osoba odpowiedzialna za realizacje mojego zamówienia przez cały dzień nie odbierała telefonu, a dzisiaj maila o niemożliwości wysyłki dostałem 5 minut przed zamknięciem sklepu...

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
no i kurwa BENC !!!
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
sklep guitarcenter.pl mnie dzisiaj wkurwił:

Po 8 godzinach od przesłania mi maila z potwierdzeniem wysłki i numerem listu przewozowego przysłał mi kolejnego maila, że jednak towar nie został wysłany, bo jednego z elementów zamówienia nie mają fizycznie na magazynie, chcociaż przez ponad tydzień(!), przez który jest realizowane moje zamówienie twierdzili, że jest on u nich na magazynie. Nie wspomnę, że wcześniej już musiałem zrezygnować z dwóch innych elementów zamówienia, bo też najpierw twierdzili, że to mają (i można było bez problemu te produkty na sklepie dodać do koszyka), a później się okazało, że ich nie mają (i że nie ma ich żaden dystrybutor w Polsce, a dziwnym trafem "sklepik" z Rogoźna 50km od Poznania i djshop.pl bez problemu mogą mi ściągnać ten towar w jeden dzień od dystrybutora). Dodam też, że wczoraj osoba odpowiedzialna za realizacje mojego zamówienia przez cały dzień nie odbierała telefonu, a dzisiaj maila o niemożliwości wysyłki dostałem 5 minut przed zamknięciem sklepu...
www.ebay.com
Problem solved

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

( Obraz usunięty.)

Jak bawiłem się w snajpera podczas międzyszkolnej ligi strzeleckiej w gimnazjum i liceum, to autentycznie widziałem panienki w szpileczkach próbujące tak strzelać z karabinka.
« Ostatnia zmiana: 02 Cze, 2012, 23:01:43 wysłana przez Niedziak »
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline CmnD

• Gaduła
to, że czeka na mnie zajebiste wiosło, a ja nie moge go kupić, bo nie sprzedało mi sie jeszcze poprzednie. YAFUD.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Może nie wkurwia, ale smuci to, że tylu mamy zdolnych mixero-nagrywaczy, a dział Home Recording wygląda tak:

Jeszcze ktoś pomyśli, że się znam ;)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Homo Recording... Może się wstydzą :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Jakby nie mieli czego to by się nie wstydzili :P

Ode mnie - wkurwia mnie permanentne "shit happens". Takie gówniane sytuacje że jak tylko jedna, dwie czy kilka spraw się powiedzie, to zaraz jedna musi - MUSI się zjebać.
Z wczoraj - wybrałem się autem do rodziców bo obok jest garaż z kanałem, dostałem się pod spód i znalazłem interesującą mnie od 1,5 miesiąca wtyczkę. Wyczyściłem (pomijam fakt że i tak częściowo musiałem dochodzić do niej od góry, bo pozycja "paralityk" i tak była wygodniejsza niż od dołu :facepalm: ), po czym postanowiłem jeszcze sprawdzić dokręcenie śrub felg bo to alu po nowym lakierze...
... i jeden gwint w bębnie mam zerwany. Ciekawe tylko czy wystarczy przegwintować (ew. założyć tulejkę ew. jakieś wynalazki jak helicoil - patrz google) czy kurwa bęben do wymiany.

I już nie chodzi o auto, ale ZAWSZE kurwa coś takiego jest.

Zdałem w zeszłym roku na jesieni ważny egzamin w pracy -> kilka godzin później wpierdoliłem się w gościa na skrzyżowaniu.
Wszystko się poprostowało na święta -> wypadł nagły a pilny wydatek i Sylwestra chuj strzelił.
Znowu ogarnąłem sytuację, ba , nawet przygotowałem mieszkanie do remontu i kupiłem materiały w bardzo dobrych cenach -> dosłownie kilka dni  potem wyjebali mnie z roboty.

Plus pierdyliard małych, drobnych wkurwów, które ciągle i nieustannie mi się przydarzają. Mam coraz większą ochotę w jakimś lesie się zaszyć, to może nic się nie zjebie. Chociaż pewnie zaraz by ulewa dziesięciolecia przyszła i ziemiankę mi zalała. Już mi się kurwa nie chce chcieć nawet :facepalm: :( :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
Daj namsze, normalnie. Zła sąsiadka rzuciła klontfe, ew. zastosuj homeopatię, zachlaj się na maxa, naszczaj na radiowóz - i się odmieni :D.
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zawsze musi się coś zjebać? A owszem, balansuję na granicy "stać mnie/nie stać mnie", jeden pilny wydatek nie związany ze mną bezp wisi mi nad głową, urodziny matki etc. już się cieszę, że "o chyba na styk wszystko się uda". I co? SKM Warszawa, mandat 166 zł chyba, że zapłacę w tydzień to 100. No i niby fajnie, tylko, że właśnie tydzień może się okazać z deczka przykrótko -_-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Musza

• Pr0
a mnie wkurwił wczoraj koncert Mastodona. Stopa limitowała przody, więc nic nie było słychać, a oni grali jak za kare.
facebook.com/Musza.MorningWood