Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706952 razy)

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
Nic nie nagrywaj, na 99% został zapisany tylko boot sector, zanieś to do firmy zajmującej się odzyskiwaniem danych, powinno być dobrze, sam nic nie rób, tym bardziej "darmowymi" programami.

Przed chwilą dzwoniłem do jakiejś "profesjonalnej" firmy. Już pięknego banana złapałem, że prawie na pewno mi odzyskają, gdyby nie to, że właśnie mi kolega mówi, że on po tym formacie wrzucił jeszcze 300gb (cały dysk ma 500) danych.

Znaczy to, że szanse na odzyskanie moich danych wynoszą około. 1% (wg mojej rachuby)
Dlaczego moje życie jest tak chujowe ?

Solucja - weź mu wpierdol.

Lubię Cię  ;D ;D

Odzyskasz tylko te 200gb, które miałeś na końcu dysku. A NTFS i FAT32 to systemy plików.

Znaczy, tych moich danych to miałę ok. 5gb. Tylko czy to jest różnica, że tak jak napisałeś "na końcu dysku" ? Bo gdzie jest początek a gdzie koniec ?
Plików miałem dużo, ale małych.
A kolega jakie nagrał, tego nie wiem.

Służę pomocą w każdej sprawie :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
będę przymierał głodem do lipca :/
i always go full retard

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty

Co kupiłeś?
ore ore na traktore

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
i always go full retard

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie

Dasz pomacać? :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Wczoraj grałem ostatni koncert z naszym "starym" wokalistą i był to najgorszy koncert jaki kiedykolwiek grałem :( Wszystko brzmiało jak kupa, w każdej solówce walnąłem jakiegoś babola, wzmacniacz wydawał dźwięki jak małe radyjko... Kurwa.

Offline Musza

• Pr0
A mnie wkórwia Beri Nakl Warpig Nek w pozycji bridż... Ehh

( Obraz usunięty.)

To jest Ceramic Bridge (info z zamówienia pierwszego właściciela)... Jeśli rezystancja mówi Ci inaczej musisz mieć świadomość, że ona nigdy się dokładnie nie zgadza. Spójrz na stronę Merlina w model S8 (20ohm), a później na stronę http://avhguitarrepair.com/?page_id=179 gdzie ma prawie 25ohm.

Niektórzy chyba za dużo oczekują od BKP (jak już chyba Ci pisałem na shoutboxie). One mają swój unikalny charakter, ale nie są wcale jakościowo wyraźnie lepsze od SD czy Dimarzio. Kolejna sprawa, że jeśli chciałeś coś bardzo tight to trzeba było wziąć Nailbomba, albo Painkillera, a nie Warpiga.
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline grz_ost

• Pr0
Wkurwia mnie wyszukiwarka na allegro - wpisuje "mercedes vito", naciskam enter i wyszukuje mi slowo "mazda".  :o :facepalm:

Offline wuj Bat

• Pr0
...od czwartku żadnej normalnie przespanej nocy!!!
Paczki z głów!

Offline hdx

• Użytkownik
Że na allegro pojawiło się ESP MH-400NT, na które gasuję, a póki co nie mam hajsu.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
http://olsztyn.wm.pl/101753,Olsztyn-Arabski-student-zaatkowal-nozem-20-latka.html
chuj im kurwa w ciapatą dupę. Może i wyjdę na jebanego rasistę, ale niech ktokolwiek z nie-islamskiego kraju odpierdoli podobną akcję u nich, to na rytualnym ucięciu łba raczej się nie skończy. I na chuj było ściągać ich aż tyle?

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Co gorsza, oni myślą, że wszystko im u nas wolno. Przekonałem się nie raz i nie dwa jak mieszkałem we Wrocławiu.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Otóż to. A co najlepsze - takich przypadków się nie rozpatruje jako rasizm -.-

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Szturchnij brudasa z bara- zostaniesz oskarżony o rasizm.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Szturchnij brudasa z bara- zostaniesz oskarżony o rasizm.

Najlepiej to i tak działa w Ameryce. Choć ponoć powooooli zaczyna się tam mówić o rasizmie ze strony czarnych.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline a197

• Gaduła
"ciapata dupa", "brudas" - wymiana zdań  na poziomie dresów- rasistowski bełkot a i oczywiście + racziet ze swoimi mądrościami "ponoć" w każdym temacie.

Dlaczego nie rozpatrujecie tego pod kątem zwykłego chuligaństwa/bandyterki? tylko pod kątem pochodzenia/koloru skóry?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Bo to o czym ja mówię nie odnosi się do cięcia nożem, tylko oburzania się panów i pań w gajerach i/lub z klasy średniej/niższej. Bo jak zwolnisz chujowego pracownika, który jest czarny, to zwolniłeś go nie dlatego, że jest chujowy, tylko dlatego, że jesteś rasistą.

Offline a197

• Gaduła
Bo to o czym ja mówię nie odnosi się do cięcia nożem, tylko oburzania się panów i pań w gajerach i/lub z klasy średniej/niższej. Bo jak zwolnisz chujowego pracownika, który jest czarny, to zwolniłeś go nie dlatego, że jest chujowy, tylko dlatego, że jesteś rasistą.
Zacytowałeś "brudasa" poczym wtrąciłeś swoje "ponoc" , no to jak jest?
Poczytaj może troche więcej w temacie polityki wyrównywania różnic społecznych w usa, bo Twoje "ponoć" jest podparte wiedzą z onetu.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Moje ponoć jest opartę rozmową z amerykankami jakoś w tym tygodniu, wutevah.
A zacytowałem zdanie, bo odnosiłem się do danego wątku jako takiego.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Ujmę to tak, Yony ma w tym temacie inne podejście, ale jeśli przeczytam jeszcze raz wrzut na poziomie mojego kolegi z pracy którego w ramach ratowania białej rasy najchętniej bym zajebał, to będziecie się jego musieli prosić o odbanowanie. Oczywiście, możecie być głupimi chujami, ale o ile fajniej jest naprzód pomyśleć, potem wyciągnąć jakieś wnioski które nie leżały w dupie i zauważyć, że jedyne czym się różnicie od tego kolesia to to, że wasza socjalizacja obejmowała "nie wolno zabijać innych ludzi". Dzięki czemu w ostatnim stuleciu żaden Prawdziwy Polak nie zrobił nikomu krzywdy. Oh wait...
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline sylkis

• Pr0
Pomijając już aspekt rasistowski - u nas jest ich coraz więcej, bo studia ukończone w Polsce = studia ukończone w UE = bilet do życia na zachodzie z papierami o europejskich kwalifikacjach. Większość z nich i tak stąd wyjeżdża dalej na zachód, jak tylko tu "odbębni swoje".
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Największy problem polega na tym, że jak my jesteśmy w innym kraju o zupełnie innych tradycjach, to musimy ich bardzo sumiennie przestrzegać. Natomiast jak u nas goszczą przedstawiciele innych nacji, że się ładnie wyrażę, to robią co chcą, bo u nich to jest przecież normalne. Dlatego często dochodzi do różnych nieporozumień.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Niedziak, ale że serio serio? Bo jak nasi wąsaci (czasem tylko mentalnie) koledzy śmigają na zachód i zachowują się jak u siebie w obejściu to widzę wielkie rosnące WTF w oczach lokalsów. A to znacznie mniejszy kulturowy shift niż w przypadku kraj arabski - kraj europejski.
Problem jest autentyczny i paskudny - brak otwartości na inność, brak chęci asymilacji, przeświadczenie o swojej wyższości. Po obu stronach. I to skutecznie uniemożliwia porozumienie i jakąś egzystencję.
A co do "x zadźgał y" - będzie anecdata. Mieszkam w dzielnicy pełnej Cyganów, napadnięty zostałem dwa razy w życiu, oba razy 150 metrów od swojego domu, oba razy przez miejscowy odpowiednik WASPów. I nie twierdzę że Cyganie są fajowi. Twierdzę, że nie ma zależności. Podłe gnidy lubiące komuś przyjebać są podłymi gnidami lubiącymi komuś przyjebać niezależnie od koloru skóry, wyznania i długości wacka. Ale taki tytuł zajebiście nabija klikalność stronie, nie?

Offline Przychlast

• Pr0
Miejscowy odpowiednik WASPow :D

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Mam swoje momenty ;)