Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706925 razy)

Offline Leswar

• Gaduła
(geometria na płaszczyźnie (planimetria), geometria analityczna, geometria w przestrzeni (stereometria))

Widze, że nie tylko ja nienawidzę geomerii.

To akurat jedyny dział z maty, który lubię :D I jedyny, który zaliczyłem na szóstkę :D Z tym, że miałem ten dział dopiero w 4 technikum, bo trochę nam program zjebali.

Pozdrawiam serdecznie,
tegoroczny maturzysta :D

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
To ze wczoraj nie moglem wpasc do Poznania, a dzis bylem ledwo godzine :/
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Turgon

• Gaduła
No i czym tu się wkurwiać? Wyschnie i będzie. Chyba, że musisz go do jutra trzymać, a tego posta piszesz z telefonu...
Niby tak, ale i tak wkurzyło.
Ssiecie.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Real wygrał...

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
No i bardzo, kurwa, dobrze.

Offline 7th

• Pr0
A mnie wkórwia Beri Nakl Warpig Nek w pozycji bridż... Ehh

power to a being never dies

Online theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Real wygrał...

I bardzo dobrze. Ileż można siedzieć przy komputerze...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline shitol

• Gaduła
że przeoczyłem gejparty w poznaniu a kurna siedzialem w domu na dupie i się nudziem

Offline Zbir

• Gaduła
Mnie hejterzy wkurwiają.

Wygraliśmy przegląd i jakies matoły hejtują filmiki na yt.

Dżizas ja rozumiem że może "chujnia" że może sie nie podoba. Ale ludzie biorą takie rzeczy tak masakrycznie do siebie że to szał. Jakby od tego zależał los wszechświata.

Przecież jak widze chujową kapele/piosenk to nie daje "nie" na yt tylko wyłączam przeglądarke.A oni chamsko hejtują każdy link z nami jaki ktoś wrzuci. No kurwa co najmniej jakbyśmy komuś krzywdę robili/zrobili.

Generalnie nie rusza mnie to że mamy hejty w ocenach pod filmikiem, że ktoś nas nie lubi ale kurwa jak buduje się "marke" kapeli to fajnie jak ktoś kto pierwszy raz odpali nas na yt nie zobaczy kilka głosów "na nie" bo to odrazu na podświadomość działa i ktoś kto zczai by "obbadać przed koncertem" co gra może go zniechęcić.

Kurwa życzliwość grających ludzi - taplanie w tym samym gównie i zamiast się wspierać fajną atmosferę robić to sie takie pizdy trafią.

Było kilka naprawdę wporządku kapel - pogadaliśmy, pośmialiśmy się, powazelinowaliśmy i ogólnie sie taka domowa atmosfera zrobiła - miło całość wspominam.

ALE HATERS GONNA HATE i są wśród nas.

Offline thornado2

• Gaduła
KURWAKURWAKURWAKURW A

Właśnie przed chwilą, odebrałem dysk przenośny od znajomego.
Pożyczyłem mu bo chciał jakieś dane z kompa sobie zgrać bo format robi.
Na dysku miałem ZAJEBIŚCIE ważne dane. Ale, kolega wpadł na genialny pomysł sformatowania dysku
i zmienienia sposobu czegośtam z FAT32 na NTFS.
A moje piękne dane poszły się jebać.
Mogę umierać.

Znajdzie się ktoś kto mi powie, że jest możliwe odzyskanie danych po formacie dysku i zmianie sposobu zapisu ?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
pewnie google powiedzą ;) Ściągnij kilka programów do odzyskiwania danych ze sformatowanych nosników i sam się przekonaj.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Stivo2005

• Pr0
Nic nie nagrywaj, na 99% został zapisany tylko boot sector, zanieś to do firmy zajmującej się odzyskiwaniem danych, powinno być dobrze, sam nic nie rób, tym bardziej "darmowymi" programami.

Offline sylkis

• Pr0

( Obraz usunięty.)
Dlaczego?

Bo mnie się set Warpigów marzy, ale boję się, że właśnie przez legendarne beenaklowe niemulenie tez będą mnie wkurzać, bo lubię błoto :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline 7th

• Pr0

( Obraz usunięty.)
Dlaczego?

Bo mnie się set Warpigów marzy, ale boję się, że właśnie przez legendarne beenaklowe niemulenie tez będą mnie wkurzać, bo lubię błoto :D

Dlatego, co napisałem. Neck ma mniejszy output od bridża z tego co pisze na stronie. W praktyce nie robi wrażenia lepszego niż D sonic. Nie jest tez za bardzo tight ( trochę lepiej tu wypada niz wspomniany Dimarzio), bo to NECK jest w sumie a nie BRIDŻ :(

power to a being never dies

Offline thornado2

• Gaduła
Nic nie nagrywaj, na 99% został zapisany tylko boot sector, zanieś to do firmy zajmującej się odzyskiwaniem danych, powinno być dobrze, sam nic nie rób, tym bardziej "darmowymi" programami.

Przed chwilą dzwoniłem do jakiejś "profesjonalnej" firmy. Już pięknego banana złapałem, że prawie na pewno mi odzyskają, gdyby nie to, że właśnie mi kolega mówi, że on po tym formacie wrzucił jeszcze 300gb (cały dysk ma 500) danych.

Znaczy to, że szanse na odzyskanie moich danych wynoszą około. 1% (wg mojej rachuby)
Dlaczego moje życie jest tak chujowe ?

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie

Przed chwilą dzwoniłem do jakiejś "profesjonalnej" firmy. Już pięknego banana złapałem, że prawie na pewno mi odzyskają, gdyby nie to, że właśnie mi kolega mówi, że on po tym formacie wrzucił jeszcze 300gb (cały dysk ma 500) danych.

Znaczy to, że szanse na odzyskanie moich danych wynoszą około. 1% (wg mojej rachuby)

Solucja - weź mu wpierdol.

Co mnie wkurwia... E, w sumie to już nic :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

bandit112

• Gość
Odzyskasz tylko te 200gb, które miałeś na końcu dysku. A NTFS i FAT32 to systemy plików.

Offline Stivo2005

• Pr0
Pytanie czy kolega nagrał małe czy duże pliki. Jak duże to może odzyskasz ok 200GB danych, jednak im mniejsze pliki, tym szansa na odzyskanie czegokolwiek mniejsza.

Offline thornado2

• Gaduła

Solucja - weź mu wpierdol.

Lubię Cię  ;D ;D

Odzyskasz tylko te 200gb, które miałeś na końcu dysku. A NTFS i FAT32 to systemy plików.

Znaczy, tych moich danych to miałę ok. 5gb. Tylko czy to jest różnica, że tak jak napisałeś "na końcu dysku" ? Bo gdzie jest początek a gdzie koniec ?
Plików miałem dużo, ale małych.
A kolega jakie nagrał, tego nie wiem.

Offline Stivo2005

• Pr0
Generalnie komp nie zapisuje plików jeden po drugim na dysku, a rozrzuca je, więc każdy plik jest poprzedzony dodatkową informacją o jego miejscu (fizycznym) na miejscu. Mało plików, mało informacji. Dużo plików, dużo informacji, w wielu miejscach, większa szansa na uszkodzenie TWOICH danych.

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Przynajmniej nauczyles sie, ze sa ludzie ktorzy robia backupy i ludzie, ktorzy beda robic backupy :D

bandit112

• Gość
Znajdzie się na forum ktoś, kto mógłby udzielić korków z majzy na poziomie III tech (trygonometria, geometria na płaszczyźnie (planimetria), geometria analityczna, geometria w przestrzeni (stereometria)) z Krakowa?

Ponawiam, jeśli ktoś chcę zarobić grosza to prosiłbym o PW :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Greka.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline wuj Bat

• Pr0
Co do dysków: skołuj sobie R-Studio. Odzyskałem ...dziesiąt GB.
Paczki z głów!

Offline thornado2

• Gaduła
Co do dysków: skołuj sobie R-Studio. Odzyskałem ...dziesiąt GB.

No dzieki, wlasnie na szybko obadałem.
Może kiedyś skorzystam.
No Pan w jakiejs firmie powiedzial ze niby sie odzyskac da jakbym nic na nim nie zapisywal.
Ale teraz to juz "półmetrowy...".
Jakoś to przeżyję.

Jak powiedział Sobek:

Przynajmniej nauczyles sie, ze sa ludzie ktorzy robia backupy i ludzie, ktorzy beda robic backupy :D