Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706401 razy)

Offline Musza

• Pr0
Największy problem polega na tym, że jak my jesteśmy w innym kraju o zupełnie innych tradycjach, to musimy ich bardzo sumiennie przestrzegać.

To niemcy mają w tradycji kradzieże samochodów? :D
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Czepiasz się ;) Bardziej miałem na myśli tutaj wszelkiego rodzaju kraje arabskie, gdzie ścięcie głowy, ukamienowanie czy inne chłosty grożą za takie czy inne przewinienia.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Przez ten tekst z WASPami przypomniało mi się, jak to europejscy imigranci (i ich potomkowie) kazali się Amerindianom asymilować na ich własnym podwórku... :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Roman ma alibi, chlał za kościołem.

No i po prostu NA MAXA wpienia mnie śpiewanie Celiny od Dijonów!!! Ta słodycz, te opadające wibracje, te nagłe zrywy intonacyjne. A, tam... Po prostu nie trawię!!!!!
Paczki z głów!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Mnie się wydaje że problem leży gdzie indziej. Przykład:

- jak zwolnisz Afroamerykanina czarnucha kurwa ;D choćby był jebanym nierobem, jesteś rasistą,
- jak zwolnisz Żyda, choćby był jebanym nierobem, jesteś antysemitą
- jak zwolnisz młodą matkę, choćby była jebanym nierobem i do tego 2 na 3 dni siedziała w domu bo L4, opiekuńcze, wychowawcze, sratatata, jesteś nieludzki i antyrodzinny,
- jak zwolnisz starego dziada, choćby był jebanym nierobem i nie widział już jak palcem do dupy sam trafić, jesteś nieludzki i antyspołeczny,

...

- jak zwolnisz przeciętnego obywatela, choćby był najlepszym pracownikiem pod słońcem, to wszystko jest ok. A już broń panie jak jest młody - to wręcz dobrze, to taki "zawsze sobie poradzi"

Mnie bardziej mierzi takie podejście. Jest mi to osobiście wszystko jedno, jaki ktoś jest. Mieszkałem ulicę obok Cyganów, wychowałem się ogólnie w takiej lekko "bieda-dzielnicy", miałem za znajomych katolików, jehowitów, zielonoświątkowców, żydówkę (a przynajmniej na 90% jestem pewien ;) ), starobezdzietnych i młododzieciatych... i w sumie było mi zawsze wszystko jedno. Dopóki ktoś nie robi z w/w powodów karty przetargowej.

A co do samego początku tematu - jesteś u kogoś w gościach = szanuj zwyczaje tam panujące. Nie kop krowy w dupę w Indiach, nie chodź na BliskimWschodzie z cyckami na wierzchu, nie rzucaj się za brak schabowego w Jerozolimie, itp. Ale też nie rób mi po sąsiedzku meczetu/synagogi/gangstaklubu ;) i nie łap za nóż bo się krzywo na twoją "świętą" księgę spojrzałem, bo przestanie być miło.

PS. To nie ten temat, ale jak mnie zwalniali to poleciałem bo musieli zostawić dzieciatych (ojojojoj!) i staruchów (ojojojoj!). Z końcem tego tygodnia wszyscy oni - dosłownie wszyscy - lecą na bezrobocie. Oj jak mi kurwa przykro :devil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Jak były cięcia stanowisk w pewnej instytucji, w której pracowałem, to do odstrzału był jeden asystent. Poleciałem, bo drugi asystent chodził z naszym przełożonym niemcem  :facepalm: na siłkę, sushi i do klubów dla osób homoseksualnych. Luzztro, torro -> jeśli ktoś słyszał o takich miejscach w warszawu :D

W sumie nie żałuję, że tak się stało.
weimar guitar gently weeps

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
MrJ czytam tego Twojego posta i przypomina mi się pewna forma rozumowania, której artykułowanie z reguły zaczyna się od "nie mam nic przeciwko x. wielu moich najlepszych przyjaciół to x" (w miejsce x wstawić co tam sobie stryjenka winszuje).
drozdu - sprawa jest prosta i kompletnie niezwiązana. Po to się pije z szefem, biega mu po kanapki i kupuje prezenty jego dzieciom, żeby potem w razie czego mieć argument ze znajomości. Jak głęboka jest to znajomość, nie ma chyba znaczenia, ayt? Jeśli ma, to patrz pierwszy akapit mojej wypowiedzi i odnieś do siebie :)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
To było a propos chwilowej utraty pracy.

A znajomość była prawdopodobnie bardzo głęboka, po same migdałki :D

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
To wszystko wina Tuska i Komorowskiego :/ Gdyby Kaczynski byl prezydentem to by cos takiego nigdy nie miało miejsca

:D
B ( o ) ( o ) B S

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie, że gość który kupił ode mnie efekt, dokonał wpłaty za niego na poczcie, przez co kasy wciąż nie mam a jutro przychodzi mi paczka z thomann'a...

JEBAĆ. POCZTĘ. POLSKĄ.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
To wszystko wina Tuska i Komorowskiego :/ Gdyby Kaczynski byl prezydentem to by cos takiego nigdy nie miało miejsca

Gdyby żył, to by pił :P

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że gość który kupił ode mnie efekt, dokonał wpłaty za niego na poczcie, przez co kasy wciąż nie mam a jutro przychodzi mi paczka z thomann'a...

JEBAĆ. POCZTĘ. POLSKĄ.

Daj poczcie spokój, wiń matoła/dzieciaka ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ej sorry Rachet, ale PP akurat w tym lami strasznie. Co ty masz endorsement od Poczty Polskiej?
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella

JEBAĆ. POCZTĘ. POLSKĄ.

Powinieneś się cieszyć, że w ogóle go sprzedałeś. Ciekawe co było w treści aukcji, szkoda, że nie zaglądałem. Ale pewnie coś takiego:

Boss GT10. VINTAGE! OKAZJA! Zabytek! nie vox, rickenbacker, gretsch

Witam, mam na sprzedaż wintedżowego Bossa. Właściwie jest to Roland ze złotej ery japońskiego wzrostu gospodarczego.
Na takim urządzeniu John Lennon i George Harrison nagrywali "Sgt Peppers", a Eric Clapton stawiał pierwse kroki brzdąkając na swoim niesygnowanym jeszcze fenderku. Zapraszam do licytacji.

Spoiler

Offline blackdahlia

• Pr0
To wszystko wina Tuska i Komorowskiego :/

Bo to przecież żydy.

;)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ej sorry Rachet, ale PP akurat w tym lami strasznie. Co ty masz endorsement od Poczty Polskiej?

Jebano sygnaturie!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Aaaa, no to wszystko jasne. ;)

Spoiler
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline shitol

• Gaduła
mnie wkurwia że zapierdalam jak dziki osioł żeby miec kaskę na kredyt i gasy i jak zwykle kupa wychodzi
zawsze jak chce cos kupić to nie ma a jak kurde już cos kupię to nagle pojawia się miljon rzeczy których też szukałem
poza tym wkurwiają mnie moi zleceniodawcy, umawiają się na jakieś warunki (finansowo terminowe) i w ostatniej chwili je zmieniają
ed. zapomnialbym
wkurwia mnie psujący się samochód i mechanicy bo już obleciałem 4ech i żaden nie wie o co biega

Orange

• Gość
A mnie wkurwia, że w tym kraju szefowa musiałą kredyt na firmę zaciągnąć, bo inaczej funkcjonować nie nada. Po czym i tak biznes zwija i wyjeżdża za granicę. Dodam że robiłem w gastronomii.
Kolejna rzecz, która mnie wkórwia to wysłane i złożone ponad 100 CV w ciągu ostatniego półtora tygodnia i żadnego pierdolonego odzewu.
I to tak: Tyraj jak dziki wół przez 4 miechy, wpakuj kasę w sprzęt, bo możesz a po pół roku sprzedaj bo nie masz z czego żyć. KURWA!

Offline michu123PL

• Pr0
Powinieneś się cieszyć, że w ogóle go sprzedałeś.

Srsly? W takim razie powinienem się cieszyć, że przeszedłem przez ulicę nie łamiąc sobie nóg.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No nie, bo miałeś cokolwiek przestarzałą technologię w cenie nowszej ;)

Offline michu123PL

• Pr0
Not really, but meh...

Offline wuj Bat

• Pr0
Staram się ostatnio nie pisać brzydkich wyrazów, ale znajomy okazał się taką pierdoloną kurwą, że nie mam innych słów...
Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
I wez pan tu przyciś "lubie to". Tu powinno byc  "łącze się w bólu"