Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707434 razy)

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
Ja mam koszulkę Guitar Hero. Czy to czyni mnie Guitar Hero?

nie bo nie masz matury

Posty połączone: 27 Lut, 2012, 21:00:21
podstawa słuchać, dobrzy są tacy gitarzyści co jeszcze jak robią kawałki zamiast zastanawiać się nad swoimi partiami mówią perkusiście co ma grać, basisci mają looz bo ich już wogle nie słyszą i nawet nie wiedzą co grają :D lolz as fak
« Ostatnia zmiana: 27 Lut, 2012, 21:00:22 wysłana przez Drevniak »
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Wiesz z tym mówieniem innym co mogą zagrać to inna bajka...
Ja tak robiłem przez cały czas i to strasznie rozleniwia kompanów w zespole.
Rozkminiałem partie perki, basu i drugiego wiosła, to wyszło, że przychodzili na odwal sie, bo i tak mi powie co zagrać.
Tera sram na to. Robie muze, nagrywam wiosło i na probie masz zapierdalać,znać riffy po sobie, metrum i jeszcze coś wyrzeźbić swojego.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
nie bo nie masz matury

Matura srura, smoleńsk kurwa!
Wkurwia mnie jeszcze niemiecki. Nosz kurwa ja pierdole.

Offline Drevniak

• Pr0
jesteś złym człowiekiem ;)

mi chodziło o coś delikatnie innego, o skupianie się na wszystkim innym prócz partii gitar bo one z założenia są idealne i już tak ma być.

ja ja pracuje ze swoim bębniarzem to jest mega mobilizacja, potrafi do mnie napisać ze w domu przemyślał sprawe ograł na elektroniku i wydłuży ten motyw o 1 sek bo tam pasują blachy a nie tomy :D z takimi ludzmi można robić.
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
No to pozazdrościć takich ludzi :)

Offline gluchy3845

• Gaduła
Wkurwia mnie kolejny friend zone z koleżanką z którą była nadzieja... :facepalm:

Offline Drevniak

• Pr0
Wkurwia mnie kolejny friend zone z koleżanką z którą była nadzieja... :facepalm:

może ona oczekuje od ciebie że ją będziesz ruchał a nie że będziesz z nią rozmawiał, zastanów się nad tym bo to dobra opcja

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Lub zaproponuj przyjaźń dogłębną ... lub dogębną .. co ja pisze  :facepalm:

Offline gluchy3845

• Gaduła
Nie no muszę się z tym po prostu pogodzić :(

Offline Drevniak

• Pr0
punie z czym tu się godzić jedziesz dalej nie bądz miętki tylko twardy zajeb jej liści wyruchaj w kloakę i wytrzyj siurdaka o drzewo zobaczysz jak zmieni podejscie ;)

laski są perfidne i robią testy na nas, nie oglądałes nigdy seriali ona tak żyją :)
« Ostatnia zmiana: 28 Lut, 2012, 10:15:39 wysłana przez Drevniak »

Offline SaschaK

• Użytkownik
    • Portfolio
Nie no muszę się z tym po prostu pogodzić :(

Idź dalej i się nie zastanawiaj, ja dopiero co przerabiałem podobną sytuację ale zamknąłem sprawę gdzieś na początku roku. Od długiego czasu nie miałem takiego spokoju ducha :D

Mnie najbardziej wkurwia nie wysypianie się. Znajomy mnie już zdążył pocieszyć - "nie wysypiasz się i nie masz na nic czasu? zobaczysz co to znaczy jak zostaniesz ojcem" ;)

Offline selfslave

• Gaduła
Friendzone... jakie ładne słowo. Jest na to mniej fajne, ale bardziej trafne określenie - "kastracja". Oczywiście na podłożu psychologicznym. Nie wolno się na to zgadzać. Przyjaźń jest zajebista, ale nie w takiej sytuacji. Jeśli zabiegałeś o względy dziewczyny, ale nie wyszło i jest możliwy friendzone to kończysz znajomość, bo to nie jest zdrowe i nigdy nie będzie. Co innego, gdy dwie osoby wspólnie decydują, że związku nie utworzą, ale mogą być przyjaciółmi. Ale jak to wychodzi od jednej ze stron, gdy druga miała nadzieję na coś więcej to jest chory układ i źle się na tej drugiej osobie odbija.

Offline Drevniak

• Pr0

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A co Ciebie w tym wkurwia  :o

Offline Drevniak

• Pr0
nic na złagodzenie smutku wrzuciłem :D no ale nie napisałem i już się przyjebano ;)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Sie dziw jak wątek o wkurwach ;) , było wrzucic w "co mnie cieszy"

Offline gluchy3845

• Gaduła
Dzięki panowie za rady;) będę musiał przemyśleć parę spraw dzisiaj :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Masz, w ramach rady:
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline gluchy3845

• Gaduła
Dzięki panowie za rady;) będę musiał przemyśleć parę spraw dzisiaj :)
Masz, w ramach rady:

Hehe krzepiąca pioseneczka :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Mooożesz jej jeszcze puścić:

Jeśli nie jest skrajnie głupim butem narciarskim załapie aluzje ;D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drevniak

• Pr0

ręce opadają normalnie

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Byli współlokatorzy są mi winni w sumie w chuj forsy. Albo grają na zwłokę albo nie odbierają telefonów lub nie odpisują na wiadomości. Nosz kurwa, wpadnę któregoś razu do Wrocławia, to rozkurwię połowę tego miasta! :evil:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Byli współlokatorzy są mi winni w sumie w chuj forsy. Albo grają na zwłokę albo nie odbierają telefonów lub nie odpisują na wiadomości. Nosz kurwa, wpadnę któregoś razu do Wrocławia, to rozkurwię połowę tego miasta! :evil:

Sprzedaj długi komuś kto jest na miejscu.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Że mnie z pracy wyjebali... tzn. jeszcze nie na 100% bo decyzja wejdzie jutro, ale chyba drogi odwołania mi się skończyły.

Praca była chujpłatna, na zadupiu, z pojebanymi przełożonymi, ale była. A najgorsze jest to dlaczego mnie zwolnili - bo jest "redukcja etatów" (a roboty fpizdu, ledwo się wyrabiamy) i... jestem kawalerem. Tak - wszystkie głupie dzieciate cipy zostają, chociaż gówno umieją, ale mają na utrzymaniu bachory więc "tak się nie robi". A mnie po staraniach, szkoleniach i podnoszeniu kwalifikacji (mogę np. szkolić inne osoby, tylko trójka nas jest na dziale) podziękowali przez telefon.

Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.