Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706095 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Wrobel kiedys wspominal cos o milionerstwie. Nie wiem co to za kierunek ale brzmi ciekawie i kasa pewnie z tego potem duza

W temacie to wkurwia mnie że nie mogę z zona i swoim piesem spedzic tyle czasu ile bym chcial. Niby fajnie że mam prace, jednak z 2 strony wolalbym nie pracowac zwlaszcza że moge sobie na to pozwolic
B ( o ) ( o ) B S

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
To sobie pozwól i nie pracuj.

Offline wuj Bat

• Pr0
Facet bez pracy?...
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
To sie nazywa grypa jelitowa.

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Niezmiennie, współlokatorzy. Jak można być takim brudem i nierobem to ja nie rozumiem, ileż się można studiami wykręcać, też kurwa studiuje, a wyniki mam lepsze niż te dwa nerdowe przychlasty (bez obrazy Przychlast). No kurwa. Gdyby nie ja, to to durne mieszkanie już by samo chodziło, bakterie na naczyniach tych autobotów mają już przecież kulturę bogatszą niż USA, śmieci się dosłownie wylewają z kuchni. Jeszce regularnie proszę, żeby ogarnęli ten syf, a oni co? Nic, kurwa, tak jest. A jak ja przyprowadzę jedną osobę na dosłownie dwie godzinki, nie jesteśmy głośno, ani nic, to już wielkie pretensje do mnie, że się uczyć nie mogą. Ta, tyle że kurwa już są po sesji. Fuck it, I'm movin' out.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
"Podwyżka" jaką dostałem w "pracy". Powinienem się cieszyć, ale trudno nazwać jałmużnę płacą. Podobnie jak wyzysk i zapierdol pracą. Ech, żebyśmy mieli takie problemy jak

fajnie że mam prace, jednak z 2 strony wolalbym nie pracowac zwlaszcza że moge sobie na to pozwolic

W sumie to gratulacje, sam tak chciałbym ;)

Ale jestem ogólnie dobrej myśli bo stwierdziłem że nie będę naprawiał na siłę głupich poleceń przełożonych, i jak dzisiaj takie dostałem to je wykonałem dokładnie. I pół dniówki poszło się jebać na straty, a ja mam przez to zdecydowanie lepszy humor ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wojtt, na mojej planecie, znaczy uniwerku na który też uczęszczasz sesja trwa do końca tygodnia :P
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Ta, ja wiem, ale napisałem że ONI są po sesji, egzaminów już nie mają.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Współlokatorzy to chuje, co poradzisz. Moja ma 26 lat więcej i to samo nazwisko a też momentami irytuje niezmiernie ;D

bandit112

• Gość
Prądu nie miałem, bo mi się kabel przepalił. W puszce przynajmniej, a nie gdzieś w ścianie bo wtedy bym się dopiero wkurwił. Ściany kuć w poszukiwaniu przepalonego miejsca...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Współlokatorzy to chuje, co poradzisz. Moja ma 26 lat więcej i to samo nazwisko a też momentami irytuje niezmiernie ;D

Jak sądze z wzajemnością :D  i zapewne w przeciwieństwie do Wojjta  to Ona po Tobie sprząta i kocha bezwarunkowo... niestety ;)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Z tym sprzątaniem (i gotowaniem, zakupami, herbatakami, chuje muje dzikie węże), to na dwoje babka wróżyła, a i miłości kobiecie nie odmawiam, zwłaszcza, że wiem i widzę jak się poświęca... Ale jednak zirytować czasem potrafi :P
Jak każdy po kilkunastu latach pod jednym dachem :)

Offline sylkis

• Pr0
z tym -20* w SZCZECINIE to chyba kogoś ostro pojebało...
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
z tym -20* w SZCZECINIE to chyba kogoś ostro pojebało...

I -24 w Stolp. Zamarzły mi uda i trochę genitalia (bo ofc piechotką do pracy).
Paczki z głów!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
W piątek znajomi pod pracą na samochodowych termometrach odczytywali rano po -28, -29.

Dzisiaj nie sprawdzałem i... wolę nie sprawdzać :P
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
Tyle, że w Sznie panuje klimat porównywalny ze stereotypowo "wyspiarskim" i u nas temperatura poniżej -5* to już wielkie halo :P
Z drugiej jednak strony, jest zaskakująco sucho, w sumie nie ma tego przejmującego zimna, co zwykle zimą. Ale żeby mi włosy w nosie zamarzły to pierwszy raz w życiu miałem.
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Dziś mie też zamarzały. A uda jeszcze nie odtajały to końca, a już 2h w cieple trzymia ;).
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Mi nie zamarzają pomimo -20.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline sylkis

• Pr0
Aż se arafatkę kupić z tego zimna kupić kazałem, psia mać.
Teraz jestem tróó-kinder :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
W dodatku sooo-last-year... ;)
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Chyba sooo-10-years-ago :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Się właśnie wkurwiłem na maxa bo Moja :love: wróciła z pracy i...

...i tam gdzie pracuje wypłaty były realizowane zawsze 5go. Jak 5ty wypadał w weekend, to wcześniej. A tu czekamy, czekamy... i się okazało że panikurwajejwdupęza pierdolonamaćderekt orowahjumenresurces * poszła sobie na urlop i - mimo że wszystko jest już wyliczone i obrobione w systemie - wypłaty będą 10go. A że to zgodne z prawem, bo termin jest właśnie do 10go, to nikt nie może nic powiedzieć.

Tylko kurwa KILKASET osób przeżyje tydzień chyba na tym co wygrzebie z kieszeni z powodu braku JEDNE decyzji JEDNEJ pizdy.

*następny wkurw: tym czym kiedyś się zajmowała kadrowa z (w większych zakładach) pomagierką + księgowa z (w większych zakładach) pomagierką, dzisiaj się rozrosło do wrzodu pt. HR. Żeszkurwadarmozjady pierdolone...

PS. Zresztą co ja piszę, pewnie niejeden z was nie jeden raz to przechodził. Ech... :facepalm:

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Naprawdę przejebane są te chwile kiedy trzeba przestać żyć z dnia na dzień i skorzystać z tych słynnych oszczędności.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline wuj Bat

• Pr0
Mówisz o oszczędzaniu, czyli dzieleniu kromki na 4 osoby, jak podczas oblężenia Leningradu?
Paczki z głów!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Oszczędzanie: you are doing it wrong.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!