Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705023 razy)

bandit112

• Gość
@Turgon - moje zdolności wlewania w siebie alkoholu i tak są małe, prędzej sprzedał bym gitary, żeby nawpierdalać się wszelkiego śmiecio-żarcia xD

Offline Turgon

• Gaduła
Wkurwia mnie, że znów jestem sam.

Sprzedałeś wszystkie wiosła? ;)

Odpuść.

@Turgon - moje zdolności wlewania w siebie alkoholu i tak są małe, prędzej sprzedał bym gitary, żeby nawpierdalać się wszelkiego śmiecio-żarcia xD Ale spoko, jak na razie wiosła są bezpieczne :P
Już Cię lubię :D Choć w sumie ja popić też lubię :D
Ssiecie.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Znaczy wiesz, ja (dobrego) browaru i wódeczki raczej nie odmówie ;) Ale to tak na dobry humor/do towarzystwa a nie na najebkę. Bo nawet jak bym chciał się nakurwić, to organizm mi najzwyczajniej nie pozwala.
« Ostatnia zmiana: 23 Sty, 2012, 22:11:20 wysłana przez michu123PL »

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Znaczy wiesz, ja (dobrego) browaru i wódeczki raczej nie odmówie ;) Ale to tak na dobry humor/do towarzystwa a nie na najebkę. Bo nawet jak bym chciał się nakurwić, to organizm mi najzwyczajniej nie pozwala.

Nie bój się, trening czyni cuda :D
return to monke

Offline Turgon

• Gaduła
Dokładnie :D Wszystko da się wyćwiczyć :D
Ssiecie.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
W temacie: tak dla odmiany, internet. No żesz kurwa mać, szósty rok się pierdolę z tym gównem i żadnych perspektyw na poprawę. Jakieś pół miesiąca działa, potem limit się wyczerpuje. Reset siódmego -____-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline michu123PL

• Pr0

No parę lat to ja już trenuje i jakoś jest tylko co raz gorzej, niż lepiej :P Może na studiach się polepszy :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

No parę lat to ja już trenuje i jakoś jest tylko co raz gorzej, niż lepiej :P Może na studiach się polepszy :D

Szczęśliwie nie :P Póki co tylko zacząłem stosować wiedzę którą posiadałem wcześniej nt co mi wolno a czego nie, jednak przyswajalność się nie zwiększyła :P

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
baby, to już się kurwa nudne robi... :facepalm:
i always go full retard

bandit112

• Gość

Spotkasz mnie na jakimś gej party to Twoje życie ulegnie zmianie :P

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus

Dolaczam sie :D
return to monke

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ostatnio wkurwił mnie system ocen i zaliczen na polibudzie gdańskiej. Wykładowcy albo sami z siebie albo ze studentów robia kpiny i z wzajemnością szczera i nie zakłamaną wzajwemnością. Jestes na wykładzie z tzw kartkówką i choc oddasz pustą jak Twoja bania to juz masz 0,5 pkt . Na zaliczeniach masz 4 odpowiedzi do wyboru, nie wiesz nic prócz tego ze jedna z nich jest zła wiec zaznaczasz trzy pozostałe i w ten sposób masz za dwie złe po -1pkt czyli razem -2pkt , za ta trafioną siłą rzeczy masz +3 więc ponownie jesteś +1 do przodu. KURWA kto to wymislił powinien odpowiadać KARNIE !!!  za wszelkie buble budowlane za walące sie hale za całe zło. Ludziska zamiast sie czegoś nauczyc ucza sie kombinowania najmniejszej linii oporu,  kurwa co to jest , nie ma bladego pojęcia o niczym ale był na laborkach oddał pusta kartke , był aktywny chociaz i tak chuj wie i kurwa zliczył. Ja sie pytam kto kogo tutaj robi w chuja. To jest kurwa kpina !!!

Offline michu123PL

• Pr0

Byle by mi się dziura odbytowa nie powiększyła :P

Offline Turgon

• Gaduła

Byle by mi się dziura odbytowa nie powiększyła :P
Gdzie będziesz studiował ;-)?
Ssiecie.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
commelina - to jest tzw. "test tak-nie" - przynajmniej ja to tak nazywam, bo raczej chyba powinno się "prawda-fałsz". Zetknąłem się z tym kilka razy i... za pierwszym 3/4 roku poległo bo nie wiedzieli o co chodzi i zaznaczali tylko "na tak" :P Jest zamotany, owszem, ale ma jeden plus - jako chyba jedyny test uniemożliwia "strzelanie", z właściwie sprawia że jest nieopłacalne bo można trafić minusa. Dlatego dla mnie to jedna z nielicznych form - w miarę - uczciwego sprawdzania co kto umie.

Co nie zmienia faktu że system jest z deczka wkurwiający ;)

Aha i my mieliśmy inaczej: +1 za dobre trafienie (czy na prawdę czy na fałsz, obojętne), -1 za złe, 0 za brak zaznaczenia. Więc jeszcze gorzej :zuo:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Aha i my mieliśmy inaczej: +1 za dobre trafienie (czy na prawdę czy na fałsz, obojętne), -1 za złe, 0 za brak zaznaczenia. Więc jeszcze gorzej :zuo:
Też to miałem. Na laborach z nieorgany za błędnie zidentyfikowany jon zabierali tyle punktów ile można było zyskać za poprawną identyfikacje. Za niewykrycie go w ogóle nie zabierali nic. Zdecydowanie nie opłacało się strzelać. Ale kurewsko wkurwiało, gdy byłeś przekonany, że to to, a się okazało, że źle. Na jakimś jeszcze przedmiocie za złą odpowiedź można było stracić więcej niż zyskać. To już w ogóle był hardkor.
synkopy to guwno

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A nie, gdyby było +1 i -1 to było by ok, bo -1 i +3 to promowanie głupoty i kombinatorstwa

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Fajnie młody ma.
synkopy to guwno

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwie mnie to, że jestem przykuty do swojego miasta na przynajmniej rok i nie z kim tu grac. Jak się nawet ktoś znajdzie to albo nie umi grac, albo umi grac, ale sie z nim dogadac nie potrafie. Jestem chyba skazany na one-man-band :( No chyba, że chcialbym grac mete albo slejera, wtedy na pewno bym znalazl ludzi... Ale kurwa nie chce.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline michu123PL

• Pr0
Gdzie będziesz studiował ;-)?

Chuj to wie xD

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
W temacie: tak dla odmiany, internet. No żesz kurwa mać, szósty rok się pierdolę z tym gównem i żadnych perspektyw na poprawę. Jakieś pół miesiąca działa, potem limit się wyczerpuje. Reset siódmego -____-
Jaki limit masz? Aktualnie sprzedaje neta w orange, to może coś doradzę :D
ore ore na traktore

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Chyba 8gb. I mieszkam w środku Warszawy -___-

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
Jak masz jakiś telefon w orange to mobliny orange free masz za 64zł, 14 gb transferu, prędkość do 7,2
ore ore na traktore

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Mam nawet dwa. Nie wiem, MOŻE i mam 14, nie za bardzo wiem jak to sprawdzić, bo trzy razy przez telefon mi zmieniali ofertę, z czego ostatnio gadała z nimi matka która, lekko mówiąc, nie ogarnia, jedno mówi, drugie jest prawdą, a część jak się okazało jest częścią jej iPlusa a nie mojego orange free -__-

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Ostatnio wkurwił mnie system ocen i zaliczen na polibudzie gdańskiej. Wykładowcy albo sami z siebie albo ze studentów robia kpiny i z wzajemnością szczera i nie zakłamaną wzajwemnością. Jestes na wykładzie z tzw kartkówką i choc oddasz pustą jak Twoja bania to juz masz 0,5 pkt . Na zaliczeniach masz 4 odpowiedzi do wyboru, nie wiesz nic prócz tego ze jedna z nich jest zła wiec zaznaczasz trzy pozostałe i w ten sposób masz za dwie złe po -1pkt czyli razem -2pkt , za ta trafioną siłą rzeczy masz +3 więc ponownie jesteś +1 do przodu. KURWA kto to wymislił powinien odpowiadać KARNIE !!!  za wszelkie buble budowlane za walące sie hale za całe zło. Ludziska zamiast sie czegoś nauczyc ucza sie kombinowania najmniejszej linii oporu,  kurwa co to jest , nie ma bladego pojęcia o niczym ale był na laborkach oddał pusta kartke , był aktywny chociaz i tak chuj wie i kurwa zliczył. Ja sie pytam kto kogo tutaj robi w chuja. To jest kurwa kpina !!!
Z ciekawosci co to za kierunek Commelina? Tez studiuje na PG, ale u nas na szczescie takich udziwnien nie ma