Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705528 razy)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
To może wreszcie kupie jako płytkie :tak:

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Przyszła do mnie karta GDDR3, a zamówiłem GDDR5...  :fire:
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
może coś z tych?

Diesel
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Drugi raz w tym miesiacu siedze w sadzie (jako swiadek) w dwoch roznych sprawach, a serio mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Za dużo paczyłeś i teraz musisz się z tego tłumaczyć.

No w robocie tak mam, że dość często jestem wzywany na policję czy do sądu. Plus taki, że dziś za "utracone dochody" wystawili mi 84.43PLN :D
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Przykładowo, ratujecie kogoś kto dostał kosę między żebra i trzeba złożyć zeznania, zgadza się?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
Napisała do mnie na fejsie jakaś zajebista angielka w moim wieku i oczywiście nie umiem się dogadać, nie znam slangu potocznego (tego nie uczą), nic kurwa! :( google translate nie pomaga, używam go tylko w celach podglądowych żeby się nie zbłaźnić :D Jak z nią miesiąc popisze to wyjdę z tego taki mądry...

Z drugiej strony dowiaduje się na własnej skórze, że najwięcej się nauczysz w praktyce. Co chwila mi jakieś błędy gramatyczne poprawia, bo jej powiedziałem o mojej chujowatości z angielskiego :D

Spoiler

No ale powracając do senda, WKURWIAM SIĘ maksymalnie, jak widzę siorę która bez problemu i z akcentem na wakacjach gadała z kim chciała w wieku 19-20 lat, teraz ma z 25 to już w ogóle, nawet brooklinsky slang zna, a ja? :D Chyba faktycznie się angielskiego zacznę uczyć...

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Napisała do mnie na fejsie jakaś zajebista angielka w moim wieku
I tak wątpię, że se poruchasz  :D
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
No właśnie ja też, może kiedyś jak na zmywak pojadę... ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
A ja miałem dziś poruchać, ale nie porucham. Sprawa odroczyła się do jutra :(
No i chyba znów się zakochałem :facepalm:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Ad

• Użytkownik
Miałem podobnie, kiedyś na skypie zagadała panna po angielsku. Świetnie się rozmowa układała, szlifowałem angielski itd. Dopóki nie zeszło na tematy metafizyczne. Okazało się, że jej wielką pasją jest jeżdżenie z misjami po świecie i nawracanie na miłość Jezusa. Jak się okazało, że średnio mnie to interesuje, kontakt się urwał.

A wkurwia mnie to, że rozwiązując z palcem w dupie wszelkie testy, egzaminy z angielskiego itd, jak przychodzi co do czego, to i tak bywają problemy żeby się z kimś dogadać. A jak mnie Murzyn na uczelni o coś zapyta to już w ogóle nie idzie zrozumieć.

Offline Algiz

• Gaduła
Mnie też wkurwia te piractwo ale jeszcze bardziej wkurwia mnie ta :SOPA,PIPA,ACTA i Srakta .Taki np: Bill Gates Według statystyk jest okradany przez 75% ludzkości ale według innych statystyk wcale nie przeszkadza mu to być najbogatszym człowiekiem . Oczywiście rozumiem własność rzecz święta i nikt nie lubi być okradanym . Ta cała schiza przypomina mi pewne małżeństwo gdzie żona opowiada swoim koleżankom "mój mąż to taki huj że jak mu rano laski nie zrobię to mi nie chce dać pieniędzy na zakupy " a jej mąż opowiada swoim kumplom "moja żona to taka suka że jak jej rano nie dam kasy to mi nawet laski nie zrobi  :facepalm:. I niby chodzi im o to samo ale dogadać się nie mogą .Myślę że z piractwem jest podobnie . No ale jak ktoś mądry powiedział ,Dopóki  istnieje język dopóty istnieć będą nieporozumienia .

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Gdyby nie to jebane piractwo, nie poznałbym tyle kapel, nie polazłbym na ich koncerty ani później nie kupił albumów których mogę słuchać na okrągło. W ogóle bym ich po prostu nie kupił i nie przesłuchał. Więc pierdolenie, że to jest be i przynosi same szkody jest tylko połowiczną prawdą. Jest to zawsze jakiś sposób na dotarcie do odbiorców. Kto doceni ten kupi.
synkopy to guwno

Offline gluchy3845

• Gaduła
Mi pasuje to co jest napisane tutaj (bo w końcu łechta mnie to po ego :D)
http://obiegikultury.centrumcyfrowe.pl/

Offline Turgon

• Gaduła
Switch się wyjebał, dopiero jutro będę mógł skołować nowego. Kurwa. Jeszcze dopiero dziś wpadłem że w szafce mam cztery mosfety, a kombinowałem jak je zastąpić jebanymi zwykłymi tranzystorami.
To dzień wkurwów. Oj tak!
Ssiecie.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Przykładowo, ratujecie kogoś kto dostał kosę między żebra i trzeba złożyć zeznania, zgadza się?

Dokładnie, w tym przypdaku był to raczej "kij w oko", tyle że dosłownie.

Napisała do mnie na fejsie jakaś zajebista angielka w moim wieku
I tak wątpię, że se poruchasz  :D

Jak to mawiał mój dobry znajomy "najlepsza baba to własna graba" :D
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Że Moja :love: męczy mnie o kino... dobra, znalazłem seans (Szerlok najpewniej) i godzinę, sprawdzam dostępność miejsc...

2 bilety normalne (oj starośćnie radość ;) ) na seans w weekend = 44PLN

:evil:

A potem słyszę to pierdololo o upadku kultury, obyczajów, niechodzeniudokinte atrówmuzeów itp. Jak jeszcze masz dzieciaka kupisz czipsy, kolę i popkorna dla małego/małej i gruuubo ponad stówa pójdzie się jebać. O dwójce dzieci nawet nie piszę. A jak jeszcze MEGAupload/video/łotewer naprawdę padnie do reszty, do po -nastu latach wrócę do łażenia po wypożyczalniach. Tylko się uzbroję w tubę DVD i jakiś programik DVD-->avi* i sram na wszystko!

*znacie jakiś przyzwoity? ;)
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
To i tak macie tanio, ja kilka dni temu za dwa ulgowe (bo chyba nie mamy podziału studencki/uczniowski) dałem 36 O_o
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Wkurwiłem się, że przez jebaną acte pozamykali serwisy tylko fileserve czy filesonic. W konsekwencji straciłem ponad 50$ ;) A brakowało mi KURWA z 2 dolców do wypłaty!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zamknęli już filesonica? :(

Dobrze, że filmy i tak kupowałem, ale muzyka...! Jest droższa średnio dwa razy od filmu! Kurwa!

Posty połączone: 22 Sty, 2012, 13:09:54
Eee, działa, fulestube tak samo. weeehe :D
« Ostatnia zmiana: 22 Sty, 2012, 13:09:54 wysłana przez Rachet »
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Nie zamknęli, nie wypłacają uploaderom. A z fileserve mi nawet konto z bazy skasowali. I tak już ponad 5k dolców od nich wyciągnąłem. Ale teraz mi to 50$ by się przydało jak nigdy...

Offline Zbir

• Gaduła
musk aóta mego

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie, że znów jestem sam.

I jeżeli mogę prosić, to bez komentarzy.

Offline spitfire1980

• Użytkownik

Sprzedałeś wszystkie wiosła? ;)

Offline Turgon

• Gaduła
Póki nie będziesz próbował z rozpaczy sprzedawać gitar na alkohol, to tak! Nie będzie żadnych :)
« Ostatnia zmiana: 22 Sty, 2012, 21:13:18 wysłana przez Turgon »
Ssiecie.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu

Sprzedałeś wszystkie wiosła? ;)

Odpuść.

@Turgon - moje zdolności wlewania w siebie alkoholu i tak są małe, prędzej sprzedał bym gitary, żeby nawpierdalać się wszelkiego śmiecio-żarcia xD Ale spoko, jak na razie wiosła są bezpieczne :P