Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706140 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Próbowałem orange i play. Nigdy więcej.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Wytrzeźwiałem po pięciu dniach.

A ile dni już zajmuje proces trzeźwienia?
return to monke

Offline ChopZeWsi

• Pr0
U mnie na wiesi jest orange freedom. Chodzi elegancko, tylko ten cholerny limit przesyłu danych wszystko psuje.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.

+1, to ważne pytanie, przy takim chlaniu istotne jest tzw. "trzeźwienie stopniowe" :D
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

+1, to ważne pytanie, przy takim chlaniu istotne jest tzw. "trzeźwienie stopniowe" :D

Pół dnia już trzeźwieję i aktualnie jest najgorszy etap.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus

Pół dnia już trzeźwieję i aktualnie jest najgorszy etap.

Spoko, jeszcze cała 'cudowna' noc przed Tobą. A jutro równie cudownie bezproduktywny dzień :D
return to monke

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wkurwia mnie nowa lutownica. Niby fajna, bo tania a krótsze wyprowadzenia na grot dają pewniejsze oparcie moim wiecznie trzęsącym się łapom :P . Ale to gówno śmierdzi, że o ja pierdolę. Grzeje się szybko a jebana obudowa z taniego plastiku jak to często ma miejsce w chińskich produktach puszcza jakieś syfy do atmosfery. Ja pierdolę, jeszcze trochę i wyjebię tą obudowę i owinę to izolacyjną warstwą zielska. Ono przynajmniej nie jest tak szkodliwe i ciut ładniej pachnie...
synkopy to guwno

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Niby pierdoła, ale mnie przygnębiła:

Od kilku dni korzystając z ferii i tego, że nikt niczego ode mnie nie chce, ćwiczyłem intensywnie dwa numery do nagrania. Dziś się idealnie wyspałem, wypiłem wyśmienitą kawę, zjadłem obiad i siadłem do rozgrzewki. Wszystko ładnie pięknie, otwieram projekt, stroję gitarę, a tu bach - najgrubsza struna rozlazła mi się przy mostku. Nowa przybędzie najwcześniej w piątek, a na sześciu nie zagram prawie nic.

Żegnaj momentum :(

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Ja bym wziął kombinerki i próbował taką strunę reanimować. Tak się kiedyś kombinowało. Jak był stały mostek :P Na floydzie wskrzeszanie trupów jest o wiele łatwiejsze :devil:
synkopy to guwno

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Nie da rady. O dziwo pękł rdzeń, a owijka się tylko rozciągnęła. Tak czy siak, już ją wyrzuciłem...

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Czemu o dziwo? Zawsze w basowych mi pekał rdzeń, jeśli wogole basowa pękała.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Czyli normalnie pękła. :P Odciąłbyś ballenda, zdjąłbyś jeszcze kawałek owijki z rdzenia, przewlókł go przez ballenda, obkręciłbyś tak żeby się jakoś czymało i wsio. Od biedy szło by na tym pograć. Ale jak zjebałeś sprawę to już lipa... :P
synkopy to guwno

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
O dziwo, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio mi jakakolwiek struna pękła. Poważnie, chyba jeszcze w gimnazjum mi się zdarzyło...

Nie wykorzystałbym jej ponownie, była odcięta zaraz za (blokowanym) kluczem.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Wkurwia mnie, że jestem chory jak dziwka i umieram a mam jutro poprawę kolokwium. Wkurwia mnie również że mam jutro poprawę kolokwium. Wkurwia mnie też że gdyby nie jedno i drugie to miałbym właśnie 12-godzinne ferie więc w sam raz na upijanie się przy muzyce. Wkurwocepcja.
return to monke

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
Krew mnie zalala, kiedy się dowiedziałem, że dupa wyjdzie z wycieczki do Pragi, bo za duzo osób odpadlo i za bardzo wzrosly koszty. Jak ja, kurwa, uwielbiam ludzi deklarujacych sie na 100%, a potem "sorry, tego, no nie moge". Na 3 dni przed wyjazdem. Kurwa.
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mondo - a kto nie ma choć jednej strunki w zapasie? ;)

BTW - mam wszystkie oprócz 8smej... Ale obiecuję poprawę.
Paczki z głów!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Też nie mam ósmej struny :D

BTW. Kolekcjonuję zużyte struny, więc zapasów mam od groma. Na wypadek(bardzo rzadki) gdyby struna pierdolnęła przy blokadzie zamiast na mostku.
synkopy to guwno

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Mondziu a jak ci pierdolła mam tego troche 74? mam w ch.j,  kcesz ? Mi ten gabaryt na NIC

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tyle osób mi chce pomóc, jestem wzruszony :) Owszem, zawsze miałem zapasowy set albo mijał miesiąc, zamawiałem kolejny i zmieniałem na spokojnie. Wypadeczek poważnie zdarzył mi się pierwszy raz od kilku dobrych lat.

Mondziu a jak ci pierdolła mam tego troche 74? mam w ch.j,  kcesz ? Mi ten gabaryt na NIC

Jeśli są to nowe, nieużywane Ernie Balle, to biorę wszystkie ;) Tak czy siak, już wysłane, czekam.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nowe nieuzywane za zbytnio ;) ale GHS. Trudno nie to nie łaski bez :D

Offline Musza

• Pr0
Ostatnio Lothar założył sześć strun Ernie Ball i jedną GHS do Ibaneza. Nigdy nie słyszałem takiej różnicy w brzmieniu strun jak kiedy dwa różne zestawy były na jednej gitarze. Co innego, że nic złego mieć siódmą inaczej brzmiącą, skoro przecież tylko jej się używa ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
ekhem..
tak się składa, że używam .74 GHS :D
i always go full retard

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
GHS fe, ale dzięki za chęci Jarku. A ja i tak używam tylko najgrubszej (do riffów) i najcieńszej (do solówek).

Offline wuj Bat

• Pr0
Gryf Ci się wygnie.
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Spokojnie, resztę mam założone ślepaki.