Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1705750 razy)

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Kumpel, z którym mieszkam jest na OiO i też tak mają...
return to monke

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Wkurwia mnie, że chciałem wydać grubą kasę na wzmak. Nowy ze sklepu. Przez dwa tygodnie dzwoniłem, prosiłem, pisałem maile, upominałem się i dupa.
Po pierwsze sklepy sprzedają wirtualne produkty! Rekordzista miał "10sztuk na magazynie", mimo, że ani jedna sztuka tego sklepu nie widziała. Po drugie, sprzedawcy mają w dupie klienta. Rozmowa telefoniczna, sprzedawca: "to niech Pan maila napisze".

Wkurwiłem się i kupiłem w Austrii. Skontaktowałem się po angielsku, oczywiście sprzedawca nie miał problemu z językiem. Doradził jak dobry kumpel. Bez łaski, bez proszenia.

Kurwa, jednak jesteśmy jeszcze za murzynami.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
......
Z ciekawosci co to za kierunek Commelina? Tez studiuje na PG, ale u nas na szczescie takich udziwnien nie ma

inz bio med

Mam nawet dwa. Nie wiem, MOŻE i mam 14, nie za bardzo wiem jak to sprawdzić, bo trzy razy przez telefon mi zmieniali ofertę, z czego ostatnio gadała z nimi matka która, lekko mówiąc, nie ogarnia, jedno mówi, drugie jest prawdą, a część jak się okazało jest częścią jej iPlusa a nie mojego orange free -__-

Rachet bądźże wyrozumiały dla kobiety ... pewnie jest jeszcze na dodatek młodsza ode mnie :P
« Ostatnia zmiana: 24 Sty, 2012, 20:27:55 wysłana przez commelina »

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Wkurwiłem się i kupiłem w Austrii. Skontaktowałem się po angielsku, oczywiście sprzedawca nie miał problemu z językiem. Doradził jak dobry kumpel. Bez łaski, bez proszenia.

Kurwa, jednak jesteśmy jeszcze za murzynami.
Pewnie, że tak. Przesyłki z USA, Chin, Angli przychodzą do mnie szybciej niż z Wrocławia.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Musza

• Pr0
gołębie (?)
Spoiler

facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
......
Z ciekawosci co to za kierunek Commelina? Tez studiuje na PG, ale u nas na szczescie takich udziwnien nie ma

inz bio med

O, to mój wydział i nawet wiem jaki to test. Widziałeś go może? Niespecjalnie ma cokolwiek wspólnego z przedmiotem. A laborki to chyba rzeczywiście kpina, u nas wszystko po Bożemu...
return to monke

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Wkurwia mnie to, że mimo tego, że mam w miarę dobrze płatną pracę, mieszkam z rodzicami i dalej nie mogę przyoszczędzić hajsu na coś konkretniejszego :-[ Kurwa, ciężko jest być rozrzutnym ;/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Mam nawet dwa. Nie wiem, MOŻE i mam 14, nie za bardzo wiem jak to sprawdzić, bo trzy razy przez telefon mi zmieniali ofertę, z czego ostatnio gadała z nimi matka która, lekko mówiąc, nie ogarnia, jedno mówi, drugie jest prawdą, a część jak się okazało jest częścią jej iPlusa a nie mojego orange free -__-

Rachet bądźże wyrozumiały dla kobiety ... pewnie jest jeszcze na dodatek młodsza ode mnie :P

No jest możliwość, że te dwa-trzy lata młodsza, to fakt :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Wkurwia mnie to, że mimo tego, że mam w miarę dobrze płatną pracę, mieszkam z rodzicami i dalej nie mogę przyoszczędzić hajsu na coś konkretniejszego :-[ Kurwa, ciężko jest być rozrzutnym ;/

Konkretniejszego to znaczy własną jamę czy coś mniej potrzebnego ?;]
weimar guitar gently weeps

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Opis na stronie EMG pickupow 808 i 808X. Low B String? Myslalem ze stroimy troszke nizej zwykle 8str. Poprostu zerzneli opis z 707.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline davqoniu

• Gaduła

Konkretniejszego to znaczy własną jamę czy coś mniej potrzebnego ?;]
nawet sensowne nagłośnienie do wiosła :P

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Jutrzejszy egzamin z Fizyki mnie wkurwia.
return to monke

Offline Przychlast

• Pr0
Jestem głupim lamuskiem.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
O tym że zamiast 2ch plomb (mogłem sobie na upartego zrobić nawet na NFZ) mam 2 kanałówki prywatnie (bo kasa i tak tego nie refunduje).

Ale jeszcze do tego rano mi cały fleczer wypadł i kurwa muszę lecieć na 15tą na poprawkę a teoretycznie od 14 powinienem być w pracy... I przynajmniej 2 godziny mniej do wypłaty będzie. O ILE zdążę się wyrobić. CRAP! :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Grafik na przyszły miesiąc :/ z tyloma godzinami, związanie końca z końcem może okazać się bardzo trudne :(

Spoiler
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline selfslave

• Gaduła
Cała klawiatura ujebana musztardą!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Lutownica mi się zjarała. >:(
synkopy to guwno

Offline davqoniu

• Gaduła
Cała klawiatura ujebana musztardą!
dobrze, że nie Mayonesem.

he he.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline wuj Bat

• Pr0
Wczoraj Synek dostał mega duszności i musieliśmy jechać do szpitala, wróciliśmy po północy. Jak zwykle: "nasza" służba zdrowia!!!
Paczki z głów!

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Bądź se chory, miej papiery, zalicz egzamin, to ci suka nie da zaliczenia bo za dużo nieobecności (usprawiedliwionych).
Teraz płaszcz się przed dziekanem....

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wczoraj Synek dostał mega duszności i musieliśmy jechać do szpitala, wróciliśmy po północy. Jak zwykle: "nasza" służba zdrowia!!!

Ciesz sie ze nie musiałeś okazać druku ZCNA  taki zusowski szmelc, bez którego to nie chcieli przyjać dzieciaka mojego kumpla, to jest oszołomizm pomieszany z pokurwieniem.

Offline Turgon

• Gaduła

Ciesz sie ze nie musiałeś okazać druku ZCNA  taki zusowski szmelc, bez którego to nie chcieli przyjać dzieciaka mojego kumpla, to jest oszołomizm pomieszany z pokurwieniem.
No teraz wg reformy służby zdrowia ostatniej - powinno się mieć ZAWSZE taki druk ;/
Ssiecie.

Offline Marc!n

• Gaduła
Isurez - z doświadczenia powiem ci, że minie jeszcze trochę, brat pójdzie do liceum i będzie się dało pogadać z nim jak z człowiekiem ;)
Mnie z kolei niezmiennie studia. Czemu tak jest, że kierunki po których bez problemów jest praca są tak śmiertelnie nudne?

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Czemu tak jest, że kierunki po których bez problemów jest praca są tak śmiertelnie nudne?
phi, budownictwo jest zajebiste :D
do widzenia.