Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702676 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
 Prawie jak w starym dowcipie o pijanym, co chciał otworzyć drzwi papierosem. :D
Rozwiązanie - kup empetrójkę z zapalniczką lub na odwrót ;)
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
to wolę na odwrót ;)
do widzenia.

Offline Matzer

• Gaduła
  • chcę być Pr0
mnie dziś wk*rwiło siodełko w Deanie i jakiś młot, który nie potrafi pisać i przy obróbce zdjęć dla zespołu w którym gram opisał mnie imieniem (tak jak chciałem), ale z błędem ortograficznym: MateŁusz  :facepalm: ... i już myślałem, że mi przeszło ale po tym jak to napisałem wszystko mi się wróciło  :evil:

Offline Pattini

• Użytkownik
    • Patrycja Krysik
Mnie wkurwia to, że czeka mnie ósma przeprowadzka w ciągu 3 lat. Jutro cisnę oglądać POKÓJ, w którym zgromadzę wszystkie graty i będę próbować funkcjonować z dzieckiem na 15m kwadratowych. Udźwiękowię moje życie, bo jak na horror to jest słabo. No, ale czego się spodziewać po polskiej produkcji. :/

Offline Algiz

• Gaduła
Mnie wkurwia to, że czeka mnie ósma przeprowadzka w ciągu 3 lat. Jutro cisnę oglądać POKÓJ, w którym zgromadzę wszystkie graty i będę próbować funkcjonować z dzieckiem na 15m kwadratowych. Udźwiękowię moje życie, bo jak na horror to jest słabo. No, ale czego się spodziewać po polskiej produkcji. :/

To twarda jesteś ,pełen szacun naprawdę .Chciałem napisać co mnie wkurwia ale jak przeczytałem twój post to już jakoś mnie to nie wkurwia co mnie wkurwiało .
 Chociaż nie napiszę co mnie wkurwia może się trochę rozweselisz . Ostatnio przechodzę koło lustra , a jestem leworęczny (w zasadzie obu ręczny  :-[ ) więc przechodzę obok lustra i patrzę patrzę  a w lustrze moja lewa ręka jest prawą ręką  a prawa lewą , to dlaczego góra jest dalej górą a dół jest dalej dołem qrwa o co kaman ja się pytam ! :o :o :o :o :o ;)
« Ostatnia zmiana: 06 Sty, 2012, 00:22:44 wysłana przez Algiz »

Offline blackdahlia

• Pr0
Algiz.....

bandit112

• Gość
Ostatnio przechodzę koło lustra , a jestem leworęczny (w zasadzie obu ręczny  :-[ ) więc przechodzę obok lustra i patrzę patrzę  a w lustrze moja lewa ręka jest prawą ręką  a prawa lewą , to dlaczego góra jest dalej górą a dół jest dalej dołem qrwa o co kaman ja się pytam ! :o :o :o :o :o ;)

Offline sylkis

• Pr0
Dobry kwas musiał brać :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline theremin

• Pr0
Ostatnio przechodzę koło lustra , a jestem leworęczny (w zasadzie obu ręczny  :-[ ) więc przechodzę obok lustra i patrzę patrzę  a w lustrze moja lewa ręka jest prawą ręką  a prawa lewą , to dlaczego góra jest dalej górą a dół jest dalej dołem qrwa o co kaman ja się pytam ! :o :o :o :o :o ;)

Sądzę, iż wyniki badań są na tyle interesujące, że powinieneś je kontynuować i sprawdzić, czy dotyczy to równiez półdupków.

Offline wuj Bat

• Pr0
Dobry kwas musiał brać :D
U leworęcznych to standardowa konstatacja co rano.
Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0

Offline sylkis

• Pr0
Hmm, mam ukrytą lewonożność, praworęczność i lewooczność (czyli konkretnie pokurwienie skrzyżowaną lateralizację) i nie ogarniam :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
4 (słownie: CZTERY) takty jednej piosenki! :S
już pół godziny siedzę i nie kminie!
i always go full retard

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Trilogy. No co za gówno. Ja już chce swoje basidło :(
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Przychlast

• Pr0
No to hoi, friendzone ogłaszam otwartym . Kurwa.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Algiz, wsadź palec w dupę i spójrz czy w lustrze przypadkiem nie będzie w ustach...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Algiz

• Gaduła
 Widzę że  znasz mnie tak jak siebie samego, ale  nie przypisuj mi swoich marzeń .

« Ostatnia zmiana: 08 Sty, 2012, 18:13:56 wysłana przez Algiz »

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
I znów zapomniałem gdzie się dodaje użytkowników do listy zablokowanych, ale na szczęście znalazłem.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Matka i jej argumenty dlaczego nie mogę wyjść teraz do znajomych się spotkać. Około 14 nie mogłem jechać na koncert mojego byłego bandu na wośp z argumentem że zagrożenie z majcy i żebym lepiej poogarniał. Ok kurwa, cisne z majcą cały dzień, matka chce nagle żebym z nią do kościoła jechał, mówię, że mi się nie chce i nie jadę (nie jestem niewierzący chociaż też mocny w wierze to ja nie jestem). Teraz wyskakuje z takim zapytaniem: ''nie chciałeś ze mną jechać do kościoła to teraz nie pójdziesz''. Ok kurwa, rozpoczynam kontrargumentację, że kurwa mać, ok, rozumiem, że możesz mi nie pozwolić bo musze majce ogarniać, ale kurwa mać, nie będziesz mnie zmuszać żebym poszedł do kościoła. Wyłożyłem jej całą teorię dotyczącą polityki zakazów i tego jak się odnoszę do zmuszania ludzi do religii, ale nie kurwa, nie przyjmuje tego do wiadomości. W takim razie teraz zaczynam poznawać dyskografię Meszugi na poziomie głośności wystarczającym ;)

ed: tak wogóle to według jej przekonań to powinienem żyć w piwnicy bez dostępu do świata a szkołę załatwiać przez maila i wogóle być no lifem.
« Ostatnia zmiana: 08 Sty, 2012, 20:11:22 wysłana przez mhrok lama »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ile Ty masz lat, szczerze :facepalm:
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Najlepsze jest to że Twoi rodzice pewnie mają rację, ale Ty to załapiesz dopiero za naście/dziesiąt lat jak sam będziesz miał dzieciaka na utrzymaniu
B ( o ) ( o ) B S

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ziooom, pograj na wieśle i wrzuć na luuuz.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Skąd ja wiedziałem że będzie na mnie pojazd ^^ Matkę szanuję i kocham, ale kurde no, ciśnie człowiek cały dzień, żeby potem spotkać się z bezsensownymi argumentami ;) Tu nie chodzi o sam fakt że ''ojajebę, nie mogę spotkać się ze znajomymi, moje życie jest takie chujowe'' tylko właśnie o te argumenty.

Offline Robert Perke

• Nowy użytkownik
Matka i jej argumenty dlaczego nie mogę wyjść teraz do znajomych się spotkać. Około 14 nie mogłem jechać na koncert mojego byłego bandu na wośp z argumentem że ......

Wut?????

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Zagrożenie z matmy w szkole średniej :D
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!