Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702688 razy)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
No tak to jest jak się jest tępakiem ;) Spoko, w 3 klasie na humanie są ludzie którzy nie wiedzą czy większe jest 5 czy 100 ;) Robie, czytanie ze zrozumieniem? :P

Tak btw, fajnie jest wjeżdżać chuj wie o co na ludzi nie znając całej sytuacji, nie? ;D Topic jest żeby wylać swoje wkurwy, mniejsze lub większe, to też to zrobiłem. Jak dla mnie kwestia czy wkurw był słuszny czy nie to już nie jest istotne, czyż nie? ;) Może załóżmy topic pod tytułem ''Czy mój wkurw jest słuszny i czy mogę go wrzucić do topicu ''Co was w życiu najbardziej wkurwia?'' i czy jestem wystarczająco stary żeby się o to wkurwiać?'' ;)

I tak was kocham :*

I G-zs: tu nie chodziło o coś w rodzaju ''jest późno, jesteś za młody, żeby się szlajać o tej godzinie''. ;)
« Ostatnia zmiana: 08 Sty, 2012, 20:51:09 wysłana przez mhrok lama »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ja jestem zagrożony matmą od wczesnego dzieciństwa.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Załóżmy temat "jestem w szkole średniej i mam zagrożenie z matmy".
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Chuj tam tutaj. Proponuję grupę nafejsie. Tylko Ty to Dex zrób, bo ja nie mam fejsa.

Offline Turgon

• Gaduła
Matka i jej argumenty dlaczego nie mogę wyjść teraz do znajomych się spotkać. Około 14 nie mogłem jechać na koncert mojego byłego bandu na wośp z argumentem że zagrożenie z majcy i żebym lepiej poogarniał. Ok kurwa, cisne z majcą cały dzień, matka chce nagle żebym z nią do kościoła jechał, mówię, że mi się nie chce i nie jadę (nie jestem niewierzący chociaż też mocny w wierze to ja nie jestem). Teraz wyskakuje z takim zapytaniem: ''nie chciałeś ze mną jechać do kościoła to teraz nie pójdziesz''. Ok kurwa, rozpoczynam kontrargumentację, że kurwa mać, ok, rozumiem, że możesz mi nie pozwolić bo musze majce ogarniać, ale kurwa mać, nie będziesz mnie zmuszać żebym poszedł do kościoła. Wyłożyłem jej całą teorię dotyczącą polityki zakazów i tego jak się odnoszę do zmuszania ludzi do religii, ale nie kurwa, nie przyjmuje tego do wiadomości. W takim razie teraz zaczynam poznawać dyskografię Meszugi na poziomie głośności wystarczającym ;)

ed: tak wogóle to według jej przekonań to powinienem żyć w piwnicy bez dostępu do świata a szkołę załatwiać przez maila i wogóle być no lifem.
Nie tylko ty masz starcia z rodzicami. Tak po prostu jest i tak będzie :) Najważniejsze to jest znaleźć swój sposób na wyładowanie swojej złości.
Ssiecie.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
No, to już się wyładowałem, mesha pomaga ;) Cisnę matmę dalej i następnym razem przemyślę pięć razy nad tym czy mój wkurw jest słuszny i godny wstawienia tutaj i czy czasem nie jestem zbyt niedojrzały na mój wkurw ;) jeśli nie, odwrócę sytuację i napiszę jak bardzo mnie to cieszy. :)

Spoiler

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
"Sh" ci się z "t" pomyliło. Hoho. Dopiero był flejm na Racheta, nic żeś się nie nauczył? ;)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Myślałem, że na Racheta to tak z zasady :D Co do tego T z Sh, Meta też zła nie jest, szczególnie AJFA i St. Anger, z tym, że już się ponudziło ;)

Offline 7th

• Pr0
Ja na szczęście nie mam już takich problemów, za to wkórwia mnie że:

power to a being never dies

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Chuj tam tutaj. Proponuję grupę nafejsie. Tylko Ty to Dex zrób, bo ja nie mam fejsa.
Ja nie umiem. Na fejsie umiem tylko komentować fotki i lajkować :(
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
kurwa, ale dzieciak ze mnie ;s
chyba nigdy nie zmądrzeje :S
i always go full retard

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

^ on mnie wkurwia. Siedzi sobie bydlak na którymś z drzew za oknem i nakurwia w godzinach (takich jak teraz i tak do czwartej) swoje melodyjne serenady miłosne. Niech go chuj strzeli, jak chce poruchac niech idzie na dziwki czy inne sowy
B ( o ) ( o ) B S

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Wkurwia mnie, że nikt nie chce kupić mojego gówna! (gitary i VHT)
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline oz

• Pr0
mnie wkurwia moja niska wydajność (lenistwo?), czasem niektóre rzeczy muszę po kilka razy poprawiać bo nie zauważyłem błędu, po powrocie z pracy nic mi się nie chcę, kiepsko- za długo sypiam i non stop mam smaki na browary, biorę magnez i lecytynę ale póki co efektu nie mam, moja non stop się stara i coś działa, a ja chodzę jak jakiś bez life. Kurwa wiem, że muszę zakasać rękawy no ale... może to poświąteczne rozleniwienie   

Offline wuj Bat

• Pr0
Zakasaj, a nawet zakasz i zakąszaj! Przechodziłem to samo - tyle, że spałem zdecydowanie za mało. Witaminki, sen i więcej wizyt na powietrzu przyniosły efekty.
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Załóżmy temat "jestem w szkole średniej i mam zagrożenie z matmy".
Od chyba 2 gimnazjum do końca liceum co roku byłem zagrożony z matmy, chemii i fizyki :D

@lama, na tekst z kościołem trzeba było wyjebać i po prostu iść se fhuj :P Może później byś trochę pocierpiał przez to, ale jak nie będziesz robić swojego, tylko sobie gadać, to nigdy się nic nie zmieni, a tak to w końcu matka przywyknie i zrezygnuje, co najwyżej będzie gadać sobie :P
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
A mnie Wy wkurwiacie, szczególnie w tym topiku :D
Zamykam się do czasu NGD (czyli być może na zawsze) albo aż mi przejdzie.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie, że nikt nie chce kupić mojego gówna! (gitary i VHT)

Przecież końcówkę dopiero kupiłeś (?)

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
dyskretno-czasowe przekształcenie fouriera
return to monke

Offline grz_ost

• Pr0
Mnie wkurwiło to, że bank odciągnął mi wszystkie opłaty (tj. abonament iPKO, prowadzenie konta...) przed wypłatą, przez co dostałem zawiadomienie o przekroczeniu salda, za które muszę zapłacić 3 dychy. No kurw... nie mogą tego odciągać po 10-tym?!

Offline sylkis

• Pr0
Chyba procek mi zdziadział, bo kiedyś kręcił się jak pojebany (z 1,86 na 3,5 GHz i to na niskich napięciach), a teraz do czegoś, co osiągał z palcem w dupie potrzebuje jakiś kosmicznych napięć, a przy nich z kolei (co oczywiste) przegrzewa się :(
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mnie wkurwiło to, że bank odciągnął mi wszystkie opłaty (tj. abonament iPKO, prowadzenie konta...) przed wypłatą, przez co dostałem zawiadomienie o przekroczeniu salda, za które muszę zapłacić 3 dychy. No kurw... nie mogą tego odciągać po 10-tym?!

Pogadaj o tym ze skurwielami. Inaczej ich nie będę nazywał - howgh!!!
Paczki z głów!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Chyba procek mi zdziadział, bo kiedyś kręcił się jak pojebany (z 1,86 na 3,5 GHz i to na niskich napięciach), a teraz do czegoś, co osiągał z palcem w dupie potrzebuje jakiś kosmicznych napięć, a przy nich z kolei (co oczywiste) przegrzewa się :(

Wyczyść kompa ;)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
Odkurzałem sprężonym powietrzem, szczególnie nie pomaga.
Dokładniej nie będę, bo nie będę WC rozkładał :D

Ale swoją droga, właśnie spojrzałem na ceny w platformie lga775. Niby leciwa, ale mam wrażenie, że w stosunku możliwości do tej śmiesznej ceny to japierdole. Będę musiał zbadać temat :D
« Ostatnia zmiana: 10 Sty, 2012, 22:08:26 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.