Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702132 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Chopin też narzekał na granie w płucach...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
A mnie wkurwia to, ze musze nogi depilowac.

My za to dupe musimy depilować! Jeden kolega to nawet dwiema Tajkami.
Paczki z głów!

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Wuju. Kto musi ten musi. Inni godzą się z bolesną prawdą i udają że są zajebiści ;) Toth - Twoja zajebistość w ostatnich dniach za to mnie rozpierdala. W moich oczach urosłeś właśnie na wiceRacheta!
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Wkurwia mnie, że ledwo co pozbierałem się finansowo po dwóch NGD(Engl SE i 11R) i znów wypłukałem się z pieniędzy na rzecz kolejnego.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie mogę inaczej powiedzieć, jak: po prostu wkurwia mnie nasze PKP. Wyobraźcie sobie, Państwo, wczoraj nadawałem gitę przesyłką konduktorską. Wpadam na dworzec, elektroniczna tablica odjazdów - tego pociągu na niej nie ma. Pytam w okienku, pani się tylko uśmiecha - nie wyświetla się, ale ten pociąg będzie. OK, idę na peron. Przyjechał jakiś pociąg. Ani toto nie opisane, ani żaden kolejarz nie wysiadł, żeby zapytać. Na peronie też wyświetlacze już tylko robią za dekoracje, przez megafony nikt nic nie podaje. Jakoś skumałem, że to nie ten pociąg. Przyjeżdża następny - to ten. Latam w tę i we w tę, żeby znaleźć wagon z przesyłkami. Oczywiście zero opisu. Nie widać też w oknach żadnego konduktora. Latam z tym futerałem i myślę: no, jakaś paranoja!!! Nagle otworzyły się drzwi, wychyla się kolo z krótkofalówką i daje znak do odjazdu :facepalm:. Pociąg rusza, lecę do typa: panie, ja chcę nadać przesyłkę! Kolo zatrzymuje pociąg i gadka: no, ale my ruszamy! - A jak niby miałem nadać przesyłkę? Żaden z Was nawet nie wysiadł, ani się nie pokazał, opisu na wagonie też nie ma! Na twarzy zioma jakieś niezrozumiałe ruchy... W końcu mówię - bierz pan tę przesyłkę, masz 30zł, aby dojechało. - Ale to trzeba kwity podwójne wypisać!... - Bierz pan te pieniądze, to musi dojechać. Kolo bierze gitę i kasę, pociąg odjeżdża. Nosz!!!!
Paczki z głów!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
dojechała?
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline wuj Bat

• Pr0
Ojciec kolejorz, czy jak?... ;)
Dojechała, dojechała...
Paczki z głów!

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
To miałem wczoraj podobne WTF z pkp i też mnie to wkurwia. Godzina 18, dworzec piła głowna. Cały peron zawalony ludźmi oczekującymi na pociąg. Ludu jak mrówkóv. Podjechał. JEDEN pierdolony wagon. Zmiescili sie wszyscy jakims cudem, lecz niestety wszyscy stali (w tym 5 osób w klopie). Jakby tego było mało drzwi z jednej strony pociagu byly zamkniete. Po dojechaniu na miejsce (1.5h) niestety peron był od strony zepsutych drzwi. Pewien pracownik obslugi pkp na dworcu docelowym stał z chamskim uśmieszkiem na mordzie drac sie do ludzi wychylajacych się z okna z prośbami o otwarcie tychże drzwi tekstem: "NO ALE PRZECIEŻ JEST KARTKA NA DRZWIACH". Bez komentarza. PKP = WIEKSZE ZUO.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ja nigdy nie mam 100% pewności, że wsiadam do właściwego pociagu. Ostatnio jak wracałem ze Śląska to w wagonie wysiadło oświetlenie i ogrzewanie, innym razem lokomotywa...

Offline Sphincter

• Gaduła
Ja jeżdżę po 200km w jedną stronę co 2 tygodnie od 4 lat i jest w miarę ok - do tej pory bez większych przygód, ale z brakiem informacji to macie rację - gówno, a nie informacja.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
WKURWIA mnie to, że niby wszystko jest ok, z moim home-made SLO, a nie gra :( :/
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Mam to samo z TS808 :(
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Menzura dla basowego E w moim washburnie dla struny 52 jest nieustawialna, kończy mi się skala. WTF? Kiedyś owszem, miałem ten problem ale w B przy 60tce bodajże :/
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Podwyższ akcję troszkę, może pomoże...
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Już jest w wuj wysoka, i tu nie chodzi o "troszkę".

I do tego mi się metronom zjebał, zostaje tylko ten w piecu, którym można się podstroić, ale do ustawiania menzury to o kant dupy potłuc, lekko mówiąc.

Argh.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
I do tego mi się metronom zjebał, zostaje tylko ten w piecu, którym można się podstroić, ale do ustawiania menzury to o kant dupy potłuc, lekko mówiąc.
jebłem ;D

co do menzury, sprawdziłeś krzywiznę gryfu?
do widzenia.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek

Nie ma to jak stroić gitarę metronomem.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Kurwa, stroik, dalibyście spokój człowiekowi :P

Posty połączone: 03 Sty, 2012, 18:55:12
A co do krzywizny, sprawdzenie sprawdzeniem, ale tu chodzi tylko o jedną strunę, dodam, że z nią zawsze był sajgon, tylko nie aż taki. Jak hajs pozwoli, zwyczajnie wyjebię mostek (i tak jest prawie z plasteliny) i wstawię nowy.

Już wystarczy, że Paf Pro którego tam wsadziłem trzyma się na gąbce i taśmie izolacyjnej, bo śrubki ze starych ramek są dla niego za wąskie :P
« Ostatnia zmiana: 03 Sty, 2012, 18:55:12 wysłana przez Rachet »

Offline sylkis

• Pr0
Podwyższ bardziej. Załóż inną strunę, najlepiej innej grubości i/lub firmy. Kombinuj ;D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dude, ta gitara prawie 2,5 roku temu kosztowała mnie 300 zł, ma prawo się zjebać ;D

Offline zz_top

• Gaduła
    • http://www.pasguitars.com
A mnie wkurwił gość, któremu ustawiałem Jacka RR z FR. Narzekał, że strój puszcza. Przyniósł gitarę, nowe struny (dość grube 10-56) i wyraził życzenie nastrojenia się do E standard. Okazało się, ze gitka puszczała się bo WSZYSTKIE (jeszcze raz to podkreślę - WSZYSTKIE) śruby w FR i blokadzie były przykręcone symbolicznie. Aż dziw, że nie wyrwało strun z siodełek! No ale huj, myślę se, że to nie problem, biorę się za zmianę strun i regulację. Na tym secie E standard to lekko nie było - gryf mocno trza było napiąć, twarde sprężyny założyć, ale ogólnie spox, nie takie świat dramaty zna...

Po tygodniu gość pisze, że się mu "pomylało" i gitarka ma być strojona w dropped C i co on ma teraz zrobić, żeby ją przestroić... NOSZ FAK!!!
Przemek Sułkowski
PAS Handmade Guitars

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jak to co, zapłacic za przestawienie. Na pigmeju ostatnio był wałkowany watek lutnik vs klient ( uogólniłem dość mocno temat watku ) zajżyj i poczytaj. Po niektórych tekstach majty same spadaja z wrażenia.
temat ciągnie się od pazdziernika, http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=88041   :facepalm:

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
Że zostałem telemarketerem.
ore ore na traktore

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Musze oddać akustyka na gwarejszyn, ale w sumie mnie cieszy bo lutownik u którego byłem w sprawie problemów jest spoko i przypomniał mi do czego gwarancja służy i powiedział że mógłby to zrobić ale jak mam gwarancję to nie będzie ode mnie cisnąć kasy za to :)

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
wkurwia mnie, że moje empeczy ma bardzo podobne gabaryty do Zippo i jak chcę odpalić fajka to czasem wyjmuję mp3 :-/ albo teraz, chciałem wyjąć mp3 żeby podpiąć do kompa a tu Zippo, no kurwa!
do widzenia.