Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701611 razy)

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Liczysz, że może znajdziesz pieniążka.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Spoiler

Dokładnie to samo.
Spoiler

Też tak miałem, a teraz nawet na igłę mogę patrzeć jak mi wbijają. Przełam się. Myśl o czymś innym wyluzuj się. Jeśli nie masz być na czczo to napij się wody, krew będzie mniej gęsta. Nie patrz jak się przygotowują do pobierania. U mnie w laboratorium są porozwieszane plakaty jakieś w środku. To se np czytam o kręgosłupie jak mi krew pobierają :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
W podstawówce robiliśmy zawody, które polegały na nakłuwaniu cyrklem łapy coraz mocniej i mocniej. Kto najdłużej wytrzymał wygrywał chipsy chio z kartami dragon ball :D Tak więc igły mi nie straszne.

Dats a true story... Nie lubie za to jak mi dentysta grzebie czyms metalowym w gębie. Wtedy muszę trzymac ręce pod dupą (swoją), żeby mu nie zajebac...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Przypomina mi sie jak kiedys byłem u przemiłej pani dentystki, ale przez cały czas trzymałem uniesioną ręką zacisniętą w pięść, aż sie dopytywała czy to na wszelki wypadek jak zaboli :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
Kurwa, metale twardziele napierdalający męską muzę dla Szatana :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
bo licza sie pozory :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Turgon

• Gaduła
Kurwa, ja pierdolę ile zadań!
Ssiecie.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że do tematu o cieszeniu się jest daleko, więc napiszę tu: cieszy mnie nowy avatar Turgona :D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Znowu mnie ludzie wkurwili, były huczne deklaracje o wielkim sylwestrze w gronie starych znajomych, ale oczywiście wszyscy pojechaly gdzieś w kraj, a kilka osób, w tym ja, zostało w dupie. No po chuj się deklarować jak się nie jest na 100% pewnym, ja się pytam?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wyluzuj, siedzę 7h pociągiem od domu, wychodzę, kumpel u którego mieszkam jest, wracam 2h później, nie ma go, pojechał do Poznania ;)

Offline crushingattack

• Gaduła
Wkurwia mnie to, w jakim stopniu sklepy internetowe handlują wirtualnym towarem. Wszystko jest zajebiście dopóki nie chce się kupić czegoś od ręki. I połowa rzeczy nagle jest niedostępna/nieosiągalna/trzeba czekać 2 tygodnie/miesiąc/chujwieile.

Offline Przychlast

• Pr0
Wkurwia mnie to, że otwieram sobie właśnie friednship zone z dwoma fajnymi duperami. KURWA.

Offline mati304

• Gaduła
  • These go up to eleven.
zaciśnij poślady i przerwij to gówno ;)
There's no use being precise about something when you don't even know what you're talking about.

Offline Przychlast

• Pr0
Chciałbym, serio. Tylko to oznacza albo chujowo w jedną stronę albo w drugą. W sumie to zależy mi tylko na jednej, ale już widzę jak bardzo będę jej najlepszym przyjacielem. kurwa.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ładna ta druga? Jak tak, to ją podeślij do mnie ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Tą pierwszą możesz do mnie, skoro i tak się tylko przyjaźnicie ;)

Offline Przychlast

• Pr0
Ładna, ale najgorszemu wrogowi bym nie podesłał.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Albo do mnie!
...
A nie, ja mam żonę :/
...
O, to podeślij ja do mojej żony, ona lubi ładne laski
B ( o ) ( o ) B S

Offline Zbir

• Gaduła
Mnie polska wkurwia, a właściwie polskość. Wszystko na klate przyjmiemy - ceny paliw, żarcia, wynagrodzenia.

Polacy się nie szanują KURWWA!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Polacy, czy muły w rządzie? Bo osobiście, jako Polak, to sobie wypraszam ;)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Mnie polska wkurwia, a właściwie polskość. Wszystko na klate przyjmiemy - ceny paliw, żarcia, wynagrodzenia.

Polacy się nie szanują KURWWA!

szykujesz rewolte?:D
i always go full retard

Offline Zbir

• Gaduła
Każdy sobie wyprasza, ale nic się nie zmienia - rząd wybiera społeczeństwo, które jest ocipiałe przez nieopodatkowany kościół, supermarkjety wysysające z nas ostatnie soki. To że się przyjęło w średnich miastach że jak masz prace za 1500 zł to już jest "dobrze" (lub w mniejszych że w ogóle praca jest).

U mnie w mieście nakurwili supermarketami każdy m2 ziemi - gdzie ludzie robią w arbeit obozach za 1200 zł i zgrywaja bogaczy. W policji, wojsku i innych służbach pracują ludzie których nawet na budowie nie chcieli bo za tępi nawet do noszenia cegieł. W urzędach siedzi stado ludzi których głównym probleme jest odebranie faksa i połozenie na biurku bo kurwa "moc urzędowa" zbiera się nad tym pismem aby potem przeszło do kolesia który chuja robi po za "zrób to" i zarabia 4k, a nie umie kurwa komputera obsługiwać.

Wkuriwa mnie kraj, to że tu żyje i że jest jak jest i kurwa nikt się nie buntuje.

Wkurwia mnie jeszcze wiele rzeczy, ale kurwa teraz sie wkurwiłem bo marudze kurwa i narzekam i też chuja robie - kurwa wkurwiłem się na siebie.

Wkurwiłem się no.

Zasada nr 1 w polsce: masz "plecy" masz prace, masz "Plecy" masz dobrą prace. Nieliczni mają farta że dojdą do niej sami. Ale to naprawdę nieliczni

Offline sylkis

• Pr0
Jeśli tkwisz w realistycznym (nieidealistycznym) poczuciu bezsilności wobec zaistniałej sytuacji, to co cie tu trzyma (bo zakładam, że masz dobry powód, że jeszcze nie wyjechałeś za granicę, gdy ci tu źle)?
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
No właśnie, dlaczego nie wyjdziesz? Serio nie wiem, ja wiem że jeśli uzbieram jakąś kasę (tutaj nie ma bata, żebym się zagnieżdżał) to gdzieś wyjadę. A gdzie, to będę musiał poczytać. O komforcie życia, cenach, zarobkach, wizach itp...

Offline sylkis

• Pr0
Mnie tam się póki co marzy Kornwalia.
(\__/)    This is Bunny.