Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701122 razy)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD

Przydałoby się nam :\

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
W uczelniach siedzi stado ludzi których głównym probleme jest odebranie faksa i połozenie na biurku bo kurwa "moc urzędowa" zbiera się nad tym pismem aby potem przeszło do kolesia który chuja robi po za "zrób to" i zarabia 4k, a nie umie kurwa komputera obsługiwać.
Fixed that for you.

Zasada nr 1 w polsce: masz "plecy" masz prace, masz "Plecy" masz dobrą prace. Nieliczni mają farta że dojdą do niej sami. Ale to naprawdę nieliczni
Nie tylko w Polsce.

Cóż, widocznie tak się zdobywa dobrą pracę, chociaż to też nie do końca prawda. Jest też coś takiego jak kwalifikacje. Dorabiam sobie teraz w jednym miejscu, w którym znalazłem się właśnie dzięki temu, że cośtam umiem(2h mnie gościo mielił na rozmowie). Da się? Da się.

Pierdolony szwedzki śledź. Kurwa mać ostatni raz daję się namówić na spróbowanie tego gówna.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Tylko obrzydliwy czy sraczka w komplecie?
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Zbir

• Gaduła
Tadeo mi chodziło o urzędy :p.
Co do kwalifikacji owszem - w moim mieście potrzebują specjalistów od obsługi promów kosmicznych O_O.

A tak na poważnie, zdaję sobie sprawę że nawet Wrocław, Warszawa to lepsze/ inne możliwości, perspektywy.

Co do wykształcenia - to mam, w tym 1 podyplomówke tylko co z tego, znam też flesha itp. i tak też dorabiałem - tylko co z tego? Dorabianie a stały dochód, gdzie co miesiąc wpływa Ci jakaś tam pula + ew. bonusy to duża różnica. W szczególności jak myślisz o jakimś tam ustatkowaniu. Kredycie czy chuj wie czym :d

Plus tego taki że sie wyspałem i już mnie to tak nie wkurwia :D

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
znam też flesha itp.

Łot?? Sorry, ale przypomniało mi się, jak kiedyś w knajpie wypytujemy kolesia, czy coś potrafi i czy się nada do roboty, a on, że był trochę dziabnięty, to odważnie odpowiedział:

"ta, jassne... angielski, to tego, kkomunikatywnie... znaczy się, good morning, good afterning..."

;)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwia mnie to, że od kilku już lat nie czuję klimatu świąt, w tym roku doszedł sylwester... Nie mam ochoty balowac, pic. Dzisiaj będę sobie siedział familią, trochę pogram na gitarce, może jakiś song się ułoży.

Chyba dorosłem i w chuj mi sie to nie podoba.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
żółwik z kostki dunlopa puścił farbę i pobrudził mnie kciuka

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Zabiłeś go.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
a ja jestem gówniarzem i mam zamiar tańcować dziś do rana ;)
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
O, ja może nie tańcować, ale też do rana, <brofist>
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wybielacz, dorośli w sylwestra zawsze udają gówniarzy, jeśli uda się im zostawic dzieci u teściów czy coś. Zakładają te swoje jebane maski radości, udaja, że się dobrze bawią, a tak na prawdę siedza i przeliczają raty kredytu popijając szampan.

Sylwester to taki sam kabaret jak wigilia ;/
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dude, Twoje zgorzknienie aż mnie boli. Autentycznie łączę się z Tobą w bólu.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Oj kurna, byłem bliski polubienia Twojego postu Rachet, na szczęście w ostatniej chwili zorientowałem się kto to napisał

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Majkel, nie obraź się, ale I lol'd :D
do widzenia.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Z innej beczki - od paru miesięcy akcja "środyzorendż" coraz bardziej się pindoliła. Ale ostatnio jak byłem w CinemaCity (dwa są u mnie na wiosze i NIC innego poza "pseudokinem" w postaci OKF :facepalm: *) to reklama leciała o wznowieniu akcji. No to wchodzę na neta i...

"zapraszamy naszych klientów do korzystania z akcji Środy z Orange i kupowania dwóch biletów kinowych na środowe seanse w cenie jednego - od stycznia 2012 roku w sieci kin Multikino.
(...)
W nowej odsłonie akcji można oglądać wszystkie filmy, także te wyświetlane w technologii 3D"

A jak było w CC to jebane chuje nie obejmowali 3D. KURWA! :evil: No to kina stracą kolejnego klienta, i będą jeszcze bardziej pierdolić jak to im źle. Bo te -naście zeta to jeszcze wydawałem, ale jak mam teraz płacić 40 (i więcej jak w weekend, o 3D nawet nie piszę) za seans, to poczekam parę miesięcy i za tyle samo kupię oryginalną płytę** i obejrzę na "płaskowniku" w pokoju tyle razy ile będę chciał.

*wiem że "są tacy co wcale nie mają" ale ja robili drugie to wszyscy mieli nadzieje że będzie konkurencja dla CC (inne promocje, inny repertuar itd.) a to chujnia. Znowu.

**chociaż prędzej zrobi to znajomy bo jest lekkim freakiem na tym punkcie, i będę miał za darmola, ale uznajmy tymczasowo że jednak wydam jakoś ten szmalec. A jak poczekam następne kilka to kupię w dodatku do gazety za 5 zeta.***

***mówię o DVD, nie pałuję się blurejem jakoś od kiedy zobaczyłem, a właściwie NIE zobaczyłem specjalnej różnicy. Chyba że skupiam się typowo na oglądaniu zmarszczek Andżeliny, a nie treści filmu :P
« Ostatnia zmiana: 31 Gru, 2011, 14:49:54 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline sylkis

• Pr0
MrJ, o ile to nie jest jakiś IMAX budowany z myślą o 3D, szczerze ci mówię - CIESZ SIĘ, ŻE NIE MASZ U SIEBIE 3D! Np w Sznie w Multikinie, czy Heliosie to co fajniejszy, efekciarski film, to tylko w wersji 3D, a 2D nawet jeśli puszczą, to raz dziennie o porze, w której nikt nie ma szans iść do kina. A jeszcze dochodzi do tego kwestia, aby był z napisami, a nie dubbingiem. I tym samym zmuszają ludzi do tego jebanego 3D, które jest droższe i jeszcze w zwykłych kinach jest tak chujowe, że się zesrać można, przyjemniej się ogląda bez niego. Srsly.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No, cieszcie się, że macie jakikolwiek wybór, w Wawie nawet w studyjnych kinach, jeśli coś jest w 3D, jest WSZĘDZIE w 3D.

Jebane 3D. Nienawidzę go. Chcę, żeby umarło.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Sylwester stracił swój urok odkad mozna legalnie co tydzień w piątek i sobote przez cały rok robic takiego sylwestra.

Żartuje, sylwester jest po prostu chujowy i na miescie jest niebezpiecznie
B ( o ) ( o ) B S

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Mnie wkurwiają debile za oknem walący petardami itp.  Już chyba od tygodnia wieczorami co jakiś czas słychać jakiś wybuchy. A dzisiaj zaczęli chyba o 9 rano. Im bliżej północy tym gęściej.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
U mnie analogicznie: debile zawsze raz w roku ubierają jakieś drzewo w światełka albo kupują mi tort.
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Wkurwia mnie XP, dzisiaj jeszcze wkurwił mnie Linux. Żebym miał kasę, kupiłbym jebanego 7.
Chyba se zorganizuję przecenową demonstrację.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

bandit112

• Gość
Dziś na imprezie myślałem, że dupce sobie 18stke a potem się dowiedziałem że ma 16 lat i się we mnie zakochała, no ja pierdole :D

Oby mnie na fejsie nie znalazła! tak!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Dziś na imprezie myślałem, że dupce sobie 18stke a potem się dowiedziałem że ma 16 lat i się we mnie zakochała, no ja pierdole :D

Oby mnie na fejsie nie znalazła! tak!

Naprawdę nie dało się wyczuć tych dwóch lat mniej? :D

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
daj spokój, jak miala 16 to prokurator nic Ci nie zorbi, conajwyzej wpierdol od jej ojca/brata/ojca brata/znajomych/ojca znajomych

ale pamiętaj:

B ( o ) ( o ) B S

Offline Frantic

• Pr0
I w czym problem? 16 lat to już nie prokurator.