Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1700269 razy)

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Ale chyba nie wracasz w środę późnym piątkiem?

Wkurwia mnie moje czepianie się pierdół. Tylko trochę.

Offline sylkis

• Pr0
Bat, ty nie wiesz, czy on by tego nie powiedział w oczy. A przynajmniej ja nie wiem i z mojej perspektywy nie mogę ocenić słuszności formy. Natomiast przywołując mój przykład - zdarzało się, że i tak mówiłem, w oczy.

ED: nie zrozumcie mnie źle, gdybym miał pewność, że zachowanie Racheta było nieadekwatne do sytuacji, to bym się przyłączył do ranta o niestosowność, że tak to ujmę. Ale nie jesteśmy w pozycji pozwalającej nam na ocenę tegoż.
« Ostatnia zmiana: 12 Gru, 2011, 18:48:48 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Bat, ty nie wiesz, czy on by tego nie powiedział w oczy.

Wtedy albo patologia, albo zwyczajny brak umiejętności normalnego pogadania ze sobą z wzajemnym poszanowaniem.
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Wykluczyć patologii (czy też dysfunkcji) niestety nie możesz - zwłaszcza w polskim społeczeństwie, gdzie większość rodzin jest nawet jeśli nie patologiczna, to właśnie co najmniej dysfunkcyjna. Zwłaszcza wśród miłośników ciężkiej muzy (niekoniecznie typu rock/metal) ;)
« Ostatnia zmiana: 12 Gru, 2011, 21:08:15 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dajcież już spokój z tym tematem... Przed chwilą nawet napisałem wytłumaczenie jakoby to moja rodzina nie była patologiczną, ale nikogo z Was tak naprawdę to nie obchodzi więc znajdźcie sobie jakieś lżejsze wkurwy, co?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Mnie chodziło tylko o to, że raczenie innych takimi złotymi myślami al'a gówniarz z klasy olimpijskiej (lub ewentualnie stary pierd z klapkami na oczach) wcale nie jest 'teges', a przynajmniej nie bardziej niż takie publiczne gadanie o swoich wkurwach.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No rozumiem, kumam, nawet popieram, ale to można zrobić w jednym poście, może dwóch...

Offline sylkis

• Pr0
Oj wiesz przecież, że ja to ja ;*
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No ta...

:*

Offline blackdahlia

• Pr0

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwiają mnie Wasze obrazki ;)

Offline blackdahlia

• Pr0
Mnie wkurwia, że klikam z nadzieją ten topic, że może coś nowego, ale nieeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No to już masz, o obrazkach jeszcze nie było ;)

Offline sylkis

• Pr0
Mówisz teraz o Rachecie, czy o mnie, bo z treści wynika jakbyś mówił o nim, jednak cytujesz mnie i Bata i nie ogarniam :D
A może o nas obu? :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline Frantic

• Pr0
Zaraz Was wszystkich zignoruje i będę sam sobie pisał. W pokoju na ścianie kufa.

Offline sylkis

• Pr0
Mam dys: -ortografię, -grafię i -leksję, jednak umiem sobie przeglądarkę skonfigurować i w miarę możliwości staram się pilnować i nie robić błędów ;)
To się załapuję, czy nie? :D
(\__/)    This is Bunny.

Online Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
To, że mój znajomy dostał Grunthell Dual Channel Amp 15W (mimo, że faktycznie to 5W), za 300PLN, a ja nie miałem akurat na niego hajsu. I do tego jeszcze dostał w gratisie małą kolumienkę, by spokojnie zbierać na coś sensownego.

Tak szczerze, wypasiony ten Grunthell, dwa kanały, przy czym lead w dwóch trybach (lekko Crunch'owy i bardziej Lead'owy). Jedna z fajniej brzmiących mesowo małych główek, jak podpiąłem jeszcze pod moją Buzzaro to serio małe piekło było... ale tylko na jeden dzień dla mnie :(
Bynajmniej to nie przynajmniej!

bandit112

• Gość
Ja też mam niby wszystko "dys" i co kurwa? Na 250 słów popełnię na wypracowaniach może jeden błąd. Bo po prostu jak się o tym dowiedziałem po testach to zacząłem bardziej na to zwracać uwagę i się nauczyłem.

A nie kurwa, MAM DYZLEKCJIE WIENC MOGE POPELNIAC BLENDY BO TAK MI PEDAGOG POWIEDZIALA KURWA!

Offline sylkis

• Pr0
Bandit, jeśli wcześniej robiłeś błędy, bo nie umiałeś, to znaczy się prawdopodobnie nie masz dysleksji, tylko wcześniej po prostu nie umiałeś - to raz ;) Dwa - wkurwia mnie kiedy ktoś wyskakuje z takimi tekstami, jak ten podsumowujący twój post (zarówno jak ktoś się w ten sposób tłumaczy, jak i gdy ktoś z tym jako argument ni z dupy wyskakuje - ktoś wcześniej się tutaj tłumaczył, że skoro ma dys, to "mu wolno"?), bo np ja jako dys straciłem w chuj czasu i potu w dzieciństwie na jebanych zajęciach z pedagogami popołudniami, zamiast mieć wolne, dys oznaczało, że muszę więcej niż inni pracować, aby nadgonić za programem nie dostosowanym do nie-dys lewopółkulowców. Też przynajmniej nie wiadomo jak wielu błędów nie robię w końcu, nie?
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Ja też mam niby wszystko "dys" i co kurwa? Na 250 słów popełnię na wypracowaniach może jeden błąd. Bo po prostu jak się o tym dowiedziałem po testach to zacząłem bardziej na to zwracać uwagę i się nauczyłem.

To że ktoś to u ciebie stwierdził, wcale nie znaczy że to masz, zwłaszcza jeżeli wystarczyło, że zacząłeś na to zwracać uwagę. Ja sam nie wiem czy tak naprawdę mam, podejżewam, że nie, bo nie mam problemu z uczeniem się zasad gramatyczno-ortograficznych w nowych językach (a trochę ich ostatnio mam :P), podejżewam, że to po prostu kwestia chujwej podstawówki, gdzie nic nie musiałem i wystarczyło, że jestem bystry. A w sumie trzech podstawówek...

A ostatniego zdania komentować nie będę, bo chyba jednak jesteśmy tu nieco powyżej tego sposobu rozumowania ;)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dysleksja, dysgrafia, dysortografia, dyskalkulia...

DYSMÓZGOWIE? :facepalm:

Macie koledzy najpewniej w przeglądarkach autokorektor (przynajmniej ja mam/miałem we wszystkich swoich - Explo, FFox, Opera, Chrome), więc skoro wam podkreśla na czerwono to znaczy że coś jest na rzeczy.\

A jeżeli nadal mimo tego piszecie na poziomie* wyjątkowo ułomnego gimnazjalisty, to przenieście się na forum dla wyjątkowo ułomnych gimnazjalistów.

*tzn. poziomie ortograficznym, bo nad gramatyczno-leksykalnym nawet nie ma sensu się zastanawiać. I nie piję do tego czy tamtego. Po prostu czasami warto uważać - chyba że się pisze na szybko z telefonu, to inna sprawa ;)

PS. Mnie wkurwiło moje drogie towarzystwo ubezpieczeniowe, bo okazało się naprawdę "drogim" i dzisiaj idę do konkurencji. Fuck yeah!
« Ostatnia zmiana: 13 Gru, 2011, 08:56:19 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dude, przecież nikt z nas się tym dys nie broni, a ciągle z uporem maniaka ktoś zarzuca nam korzystanie z takiego argumentu. Przecież on ani razu nie padł ;)

No i w Safari nie mam korekcji, chyba że systemową u angielską, francuską, hiszpańską, rosyjską etc.

Offline sylkis

• Pr0
Rachet, dysortografia właśnie na tym polega, że znasz i rozumiesz reguły, gdy ktoś cię w izolacji zapyta o dane słowo i się nad nimi zastanowisz to powiesz prawidłowo, a w pośpiechu robisz najgłupsze błędy mimo wszystko, bo albo ufonetyczniasz (najszersza kategoria, w którą również wchodzi twoje nieszczęsne 'rz' ;) ), i/lub ci się dźwięczne z bezdźwięcznymi mieszają i/lub jeśli operujesz bardziej graficznie, niż fonologicznie, to ci się mieszają literki typu 'd', 'b', 'p', 'q/g' (zależy też od pisma), bo to tak jakby ten sam obiekt 3D, tylko z innej strony oglądany, albo 'n', 'm' i 'B' mają za wiele brzuszków itp - czyli robisz błędy, choć niby wiesz o co kaman, bo choć znasz teorię to w praktyce (gdy masz wyłączone analityczne myślenie odnośnie pisma, a skupiasz się na treści) to nie działa.

Mnie nawet jak na kompie piszę się to zdarza (oczywiście nie wszystko, nie musisz mieć absolutnie pełnego repertuaru błędów) i dlatego kilka razy przed napisaniem sprawdzam każdego posta i później jeszcze często edytuję, jak coś jeszcze wyłapię ;)

BTW, to, że masz problemy dyslektyczne w jednym języku (zwłaszcza ojczystym) nie znaczy, że będziesz mieć w innym (zwłaszcza obcym). To bardzo typowe, że przy językach, które zdobyłeś raczej drogą akwizycji, niż nauki, te problemy są silniejsze. Ale dużą rolę też tu gra sam charakter danego konkretnego języka i jego pisowni, oraz wieku, w którym je poznajesz.
« Ostatnia zmiana: 13 Gru, 2011, 09:56:32 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Za moich czasów to do zawodówki wysyłało się delikwenta, który ortografii nie umiał, albo źle zeszyt prowadził...

Co te dopalacze zrobiły z młodym pokoleniem?!