Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699496 razy)

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Ostatnio na kartkówce z PIFE (Pola i fale elektromagnetyczne) na chwile(w sumie nie na chwilę) przestałem myśleć i zamiast zrobić zadanie w 5 sekund(bo się dało tak ;) skonstruowałem układ równań z wielomianami, policzyłem w międzyczasie pierwiastek z 5 cyfrowej liczby no i ostatecznie jakoś wyszło.
Więc nie pierdol, że się męczysz z tamtym bandit :P
No chyba, że technik hotelarstwa albo turystyki jesteś to ci wybaczam.

Swoją drogą nie czaję co wy takie chłopaki w gorącej wodzie kompani. Rok szkolny się kończy w czerwcu, a wy już w listopadzie rozwiązujecie zadanka i lamentujecie, że nie idzie?..
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sylkis

• Pr0
Na jakim jesteś kierunku i co potem możesz robić? :)
Anglistyka + rosyjski ;)
A co mogę robić? Teoretycznie bardzo wiele, w praktyce... chuj to wie, na co się załapie i ile to będzie miało wspólnego z moim kierunkiem ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

bandit112

• Gość
Swoją drogą nie czaję co wy takie chłopaki w gorącej wodzie kompani. Rok szkolny się kończy w czerwcu, a wy już w listopadzie rozwiązujecie zadanka i lamentujecie, że nie idzie?..

Jeśli masz na półrocze gałe z czegoś to nie jest za ciekawie (albo nie przechodzisz albo piszesz jakiś egzamin z całego półrocza lub też masz poprawę na sam koniec - nie jestem pewien). Poza tym ja miałem miesiąc wakacji (listopad) bo niby miałem mieć praktyki, ale znajomy który akurat założył firmę podpisał mi że zajebiście zajebiście ukończył praktyki wzorowo itp... ;) Dlatego jest w pół do piątej a ja jeszcze w Twierdze grałem :D No i nie miałem kiedy wszystkiego popoprawiać, bo zapierdoliłem już w październiku (5 zagrożeń i 3 tygodnie nauki przed końcem półrocza jeszcze mam). Jest mocny? ;)

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 26 Lis, 2011, 04:37:31 wysłana przez bandit112 »

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ale macie teraz zryty beret! Powtórzę - za chuja bym teraz nie chciał być nastolatkiem. Wasze popierdolone rówieśnice dawno zatraciły kontakt z rzeczywistością, z rówieśnikami bałbym się poddać do niewoli, obecna muzyka i kino ssie tak niemożliwie, że się słoiki w piwnicy otwierają.
Macie przejebane, współczuję, serio.

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Ale macie teraz zryty beret! Powtórzę - za chuja bym teraz nie chciał być nastolatkiem. Wasze popierdolone rówieśnice dawno zatraciły kontakt z rzeczywistością, z rówieśnikami bałbym się poddać do niewoli, obecna muzyka i kino ssie tak niemożliwie, że się słoiki w piwnicy otwierają.
Macie przejebane, współczuję, serio.

Spoiler
return to monke

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
( Obraz usunięty.)

( Obraz usunięty.)

o_0 takie działania pamiętam z podstawówki, zazwyczaj po lekcjach techniki, na których szyliśmy rękawice kuchenne dla mamusi. Na tym poziomie technikum powinniście przerabiać transformatę Laplace'a a nie podstawowe działania...
Wróżę światowy kryzys jeżeli tak teraz się uczy młodzież :/

Offline Maciek

• Pr0
NO KURWA PANOWIE JA NAWET ŁĄCZNIE NIE MAM TYLU KOS CO ON Z MATMY A JESTEM 3 LATA STARSZY.
entszuldigung ale co to ma do rzeczy, że jesteś starszy ?

bandit112

• Gość
Spoiler

o_0 takie działania pamiętam z podstawówki, zazwyczaj po lekcjach techniki, na których szyliśmy rękawice kuchenne dla mamusi. Na tym poziomie technikum powinniście przerabiać transformatę Laplace'a a nie podstawowe działania...
[/quote]

Jak się na lekcjach przegląda kfejka albo yt to nic się z nich nie wynosi :D Z resztą jak chce jakoś tylko tą szkołę skończyć, byle mieć papier...

Offline Maciek

• Pr0
szczerze jak z takimi pierdołami masz problem to nie wiem jak ją skończysz :D

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Spoiler

Jak się na lekcjach przegląda kfejka albo yt to nic się z nich nie wynosi :D Z resztą jak chce jakoś tylko tą szkołę skończyć, byle mieć papier...
[/quote]

o fuck, wróbel, zwracam honor
return to monke

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Powiem Ci tyle, słuchaj rad starszych. Wiem, że teraz masz w dupie szkołę, wrócisz do domu a mama i tak poda cieplutki obiadek, ale przyjdzie taki dzień gdzie będzie Ci wstyd w sklepie bo pani podliczy mleko i bułki a Ty zorientujesz się, że nie masz tyle kasy. I pomyślisz, "kurwa mogłem się uczyć".
Zmotywuj się tak: teraz ogarnę to głupią matmę, a za parę lat kupie sobie zajebiste graty o jakich marzyłem od dawna.
Wydrukuj, powieś nad biurkiem i napierdalaj zadanka!

bandit112

• Gość
Zmotywuj się tak: teraz ogarnę to głupią matmę, a za parę lat kupie sobie zajebiste graty o jakich marzyłem od dawna.
Wydrukuj, powieś nad biurkiem i napierdalaj zadanka!

Spoiler

P1=1/2a^2, P2=1/2d*a p{2}...
 :hmmm:

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Jak można mieć 1 z WF?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zdziwiłbyś się, u mojego wuefisty w LO to było bardzo realne zagrożenie. Uwielbiam go za to, i za granie w nogę w śniegu po kolana, do tej pory :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Jak można mieć 1 z WF?

Ja mam 0 :D Nie chodziłem w ogóle, wolałem na piwo no i musiałem w końcu na szybko załatwić zwolnienie lekarskie z całego roku żeby zostać sklasyfikowanym...

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jak można mieć 1 z WF?

Ja mam 0 :D Nie chodziłem w ogóle, wolałem na piwo no i musiałem w końcu na szybko załatwić zwolnienie lekarskie z całego roku żeby zostać sklasyfikowanym...
To leć czym prędzej po dysmatematyke jeszcze - przyda się.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Zaczynam na serio bać się o swoją emeryturę...

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Lord, po podniesieniu wieku emerytalnego do 67lat ciągle wierzysz, że dożyjemy tej chwili? Średnia wieku mężczyzn w Polsce to według różnych źródeł 65-70lat, więc uśredniając tę rozbieżność wychodzi prawie idealnie tyle ile trzeba pracować.
Tak, wiem, statystyki są do dupy, bo jak idzie chłopak z dziewczyną to statystycznie mają po 1 jądrze, ale zawsze....

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Wiek emerytalny 67 jest teraz jak większość z nas ma ok 1/3 wymaganego wieku, więc czym się przejmujecie? Przez te 30 lat podniosą wiek emerytalny do 250 lat
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Powiem Ci tyle, słuchaj rad starszych. Wiem, że teraz masz w dupie szkołę, wrócisz do domu a mama i tak poda cieplutki obiadek, ale przyjdzie taki dzień gdzie będzie Ci wstyd w sklepie bo pani podliczy mleko i bułki a Ty zorientujesz się, że nie masz tyle kasy. I pomyślisz, "kurwa mogłem się uczyć".

Pierdololololololo.
Jak się ogarnę jutro po pracy to napiszę więcej. Po pracy na Iszą zmianę z systemu 3-zmianowego (dobrze że nie 4 brygady...) za ~10zł/godzinę. Po 7miu latach studiów, i to teoretycznie bardziej "pro" niż jakieś pedagogiki z resocjalizacją.
A kumpla po elektrotechnikomech anikoczymśtam (inżynierów nam podobno brakuje, tak?), w każdym razie solidnego gościa, spotkałem ostatnio rozkładającego towar w tesco. Nóż się otwiera w kieszeni...

PS. Przyszywany szwagier (chyba szwagier) po podstawówce ciągnie 2,5-3k na rękę, ma robotę 10min od domu, chodzi w niej najebanym jak tylko mu się podoba, i tak dalej.

PS2. Swoją drogą to gimnazjalistom chyba nic poza ostateczną zagładą już nie pomoże.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Proponuję nauczyć się programować. Firma w której pracuję oferuje 3,5kzł nagrody za znalezienie rąk do pracy (programista Java). W Niemczech zapotrzebowanie na programistów jest na serio ogromne, a stawki bardzo motywujące. Więc nie do końca jest przejebane :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
MrJ, a co powstrzymuje ludzi z wykształceniem przed podjęciem pracy jak Ci bez wykształcenia? No bo przecież jeśli szwagier po podstawówce może wykonywać zajęcie X za 2,5-3k na rękę, to i magister może, a nawet będzie lepszy, bo odrobinę myśli i mniej spierdoli. No chyba, że chodzi o to, żeby się uprzeć i pracować koniecznie w zawodzie, ale wtedy już narzekać wręcz nie wypada.

Czy chodzi o coś jeszcze innego? Bo szczerze nie rozumiem jak to w ogóle choćby teoretycznie jest możliwe, że brak wykształcenie zwiększa zarobki ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Po prostu zamiast przez 5 lat studiować filozofię, kulturoznastwo, czy inny przyszłościowy kierunek można ten czas poświęcić na rozkręcanie własnego biznesu lub choćby na szukanie pracy która da Ci jakąś perspektywę. Kumpel po LO zaczął zgłosił się jako statysta na planie filmowym, wkręcił się i pracuje tam już około roku w ekipie powiedzmy organizacyjnej i mając 20lat wyciąga +/- 2k na miesiąc (zależnie jakie zlecenia jego firma dostaje). Można? Można. ;)
do widzenia.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja po maturze zatrudniłem się jako ratownik na basenie. Na etacie miałem 1600 zł na rękę, a i tak byliśmy poszkodowani, bo nie płacili nam zgodnie z taryfikatorem WOPRu ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.