Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698653 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Debilizm polskich ekonomistów i rządu

Dane statystyczne:

(2010)
Liczba ludności   38 463 689

Ludność według wieku
0 – 14 lat   15,5% (mężczyzn 2 964 995; kobiet 2 802 278)
15 – 64 lat   71,6% (mężczyzn 13 713 078; kobiet 13 845 251)
ponad 64 lata   13,4% (mężczyzn 1 966 406; kobiet 3 190 911)

Czyli w wieku poprodukcyjnym jest sporo więcej kobiet niż mężczyzn.

Nowa proponowana reforma systemu emerytalnego, zakłada podniesienie i wyrównanie wieku emerytalnego do 67lat (popieram, już dawno to powinno być zrobione). Ale sposób tego wyrównania mnie rozjebał na plecy:
http://www.premier.gov.pl/download/0d/c4/a63ac549abfc406b8027af0647b43006f1d2.pdf
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

bandit112

• Gość
Kupiłem wczoraj skórę za ponad 6 baniek. Przed chwilą byłem z psem i żar ze szluga wpadł mi do rękawa. Dowiedziałem się o tym oczywiście po ok. 10 sekundach, gdy ten zdążył wypalić sporą dziurę w podszewce i tym, co jest pod nią ;) Jestem mega wkurwiony, nie wiem czy to zeszyć, czy zostawić, czy będzie się pruło dalej, czy ki chuj, no przejebane. Nie wiem.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Było nie palić, teraz cierp.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Jak mnie dupa po sraniu boli ;/
return to monke

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

bandit112

• Gość

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Kolejny wkurw z cyklu RODZINA - speszyl edyszyn dla zmotoryzowanych.

Jako że jedna z zimówek okazała się "nieco uszkodzona" (historię co i jak się stało pomijam milczeniem :evil: ) to nagle potrzebowałem dwóch sztuk (bo jednej się raczej nie kupi takiej samej) "na teraz". A że mój-kochany-rodziciel zmieniał dosłownie ze 3 tygodnie temu komplet z takiego samego powodu (miał dwie dobre i dwie do bani) to dzwonię. I rozmowa wyglądała plusminus tak:
Ja: - jak zmieniałeś opony to zostały te dwie dobre z poprzedniego kompletu?
On: - tak, zostawiłem
Ja: - a gdzie są żebym nie szukał w ciemno /mam garaż i strych, nie będę grzebał na oślep/
On: - ale zostawiłem w warsztacie jak zmieniałem
Ja:

Spoiler

I tak dwa zgrabne Klebery z bieżnikiem że nawet na oś napędową spokojnie posłużyłyby ze 2 sezony, zostały wyjebanefpizdu. A ja musiałem zamontować na szybciocha dwie dojechane 175/70 w szerokim klockowym bieżniku, co przy 165/70 w wąską "jodełkę: daje cokolwiek dziwny efekt :facepalm:

ED: posłużę się cycatem cytatem kolegi z forum co mnie jeszcze wkurwia, tym razem ogólniej:

smieszy mnie tylko to jak ludzie z jakiejs zapadlej wiochy o ktorej nikt nigdy nie slyszal daja tylko odbior osobisty. Jeszcze gdyby to było jakies spore miasto to ok. Ale przeciez z jakiegos kurwa powodu robie zakupy przez internet. Gdybym chcial odebrac osobiscie to bym ruszyl dupe do sklepu/gdziekolwiek. Ale najwyrazniej albo ten (...) to wielka metropolia gdzie znajdzie kupca, albo wisi mu to czy sprzeda czy nie
« Ostatnia zmiana: 19 Lis, 2011, 16:11:24 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że najpiękniejsze i jendo z najwygodniejszych wiosłeł jakie miałem w życiu musi iść do ludzi. Czemu ono nie może brzmieć jak telecaster? :(

Offline selfslave

• Gaduła
Że jestem choryyyyyyyyyyyyy.. .

Spoiler

Offline Turgon

• Gaduła
To, że przedwczoraj cofając na nieoświetlony podjazd wpadłem do rowu...
Ssiecie.

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to że znów mam mega kaca, takiego mega na prawdę. Z trudem wstałem o 15:00 z łóżka. Wkurwia mnie też fakt, że mam dużo rzeczy na głowie i wszystko muszę ogarniać, do tego narodziło się kilka poważnych dylematów... Ogólnie nie mam czasu za bardzo na nic.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Ale na picie znajdzie się zawsze :D

A mnie wkurwia, że leże w łóżku już od północy, chce kurwa zasnać bo o 6 trzeba jechać do Krakowa do szkoły, tj. o piątej czeba wstać. Ale nieno kurwa. Nie zasne bo po co. Zasne pewnie troche po 3, przespie te 2 godziny i potem bede chodzic caly dzień wyjebany. No kurwa.

Może jeszcze to, że mam w końcu lampe, ale nie mam paki a i kasy na nią też nie, ale jeszcze jestem za bardzo podjarany tym że mam fpyte ampa zeby sie o to wkurwiać :)

Dobrakurwanoc.

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
A mnie wkurwiają niektórzy organizatorzy koncertów. O jak bardzo mnie wkurwiają!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
A co się stao?

Wkurwiają mnie te pop-upy z boku. Byłyby zajebiste, gdyby nie były sprzed kilku miesięcy ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
Lekko denerwuje mnie, że siedzę se w pracy coraz chorszy ;). Typowy syndrom - organizm sprężony na max, żona przyjeżdża - rozprężenie i choroba. To samo mają m.in. aktorzy - koniec sezonu i wszyscy zdychają.

A się wkurwiłem w piątek wieczorem, kiedy to żona miała wyjechać do domu. O 22.00, żona dzwoni załamana, że bus po nią nie podjedzie, bo miał wypadek. A następny będzie w niedzielę o 16.00 (czyli poniedziałek rano w domu). Tyle, że w niedzielę zaproszeni goście, impreza - urodziny Szyma... Wkurw level 6/10. Kierowca mówi, że podzwoni po innych przewoźnikach i coś załatwi. Godzina 23.00 - żona dzwoni do typa co załatwił. A on, że nic, bo nie ma czasu, bo ogarnia sytuację z wypadkiem. Wkurw level 18/10.
Żona ze zmienniczką same zaczęły dzwonić po przewoźnikach i o 1.15 napisała mi w końcu, że jedzie... 2:30 - zasnąłem z wrażenia.
8.00, sobota - kolesie zaczynają napierdalać młotem udarowym balkon sąsiadki! Szymo w ryk. OK, chłopy muszą zrobić robotę, pewnie zaraz skończą. O 9:16 pękłem, wparowałem na balkon i się pytam ile można napieprzać 0,5m2 balkonu, w sobotę?!? Mówię: panie, takim młotem przez godzinę bym zburzył trzy ściany!!!

Urodziny odbyły się o czasie, ale goście przybywali w 3 ratach, umordowaliśmy się na maxa. W dodatku Szymo miał tyle wrażeń, że się ciągle budził i płakał.
Nie wiem, o której zasnąłem. No i siedzę tu sobie, chory...
« Ostatnia zmiana: 21 Lis, 2011, 10:12:51 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
<hug>

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Podobnie:

- od ca. 7 do 7:50 co rano mam z wentylacji audycję typu "muuuudlmyśjeeee" bo jakieś debile (chyba nade mną, ale jeszcze nie jestem w 100% pewien) słuchają sobie zdecydowanie za głośno jakieś radyjomawryja :facepalm: Chyba niedługo odpowiem pierwszą Metą ;D
- pół dnia bym przespał, a w nocy się tylko rzucam z boku na bok i potem wstaję nieprzytomny. Nożeszkurwa...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
Slayer!!! Vildhjarta!!! Napalm!!!
Paczki z głów!

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Podobnie:

- od ca. 7 do 7:50 co rano mam z wentylacji audycję typu "muuuudlmyśjeeee" bo jakieś debile (chyba nade mną, ale jeszcze nie jestem w 100% pewien) słuchają sobie zdecydowanie za głośno jakieś radyjomawryja :facepalm: Chyba niedługo odpowiem pierwszą Metą ;D
- pół dnia bym przespał, a w nocy się tylko rzucam z boku na bok i potem wstaję nieprzytomny. Nożeszkurwa...
Melisa, melatonina wieczorkiem i lulasz jak dziecko. I trzeba uzupełniać magnez.

bandit112

• Gość
A co się stao?

Wkurwiają mnie te pop-upy z boku. Byłyby zajebiste, gdyby nie były sprzed kilku miesięcy ;)

Ja myślałem, że ja coś sobie niechcący włączyłem ale to już chuj, aż tak nie denerwuje. No ale takie starocie wyskakują że aż się łezka w oku kręci :D Nie da się zmienić, żeby pokazywały się tematy maks miech do tyłu?

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że mieszkam w bloku. Ani pieca rozkręcić, ani pograć o 1 w nocy, a pośpiewać to nie można nigdy -_-

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mnie wkurwia kobieta do tego stopnia, że szukam sobie innego lokum. Btw, któryś z wrocławskich gitarulów nie szuka nowego współlokatora?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie, że mieszkam w bloku. Ani pieca rozkręcić, ani pograć o 1 w nocy, a pośpiewać to nie można nigdy -_-

Ja mam to samo - przejebane... Chyba nagrywać pójdę do piwnicy ;)

Offline Turgon

• Gaduła
Rzuciła mnie moja kobieta. Kurwa, chuj z tym wszystkim!
Ssiecie.

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
punie teraz możesz dzióbać inne i spokojnie ćwiczyć granie :D
nie ma takiej kobiety której nie da się zastąpić, oprócz matki ale to inny układ

ja dopiero po wielu próbach znalazłem tą jedyną która wysłała mi zdjęcie gitary Gretsch-a

i powiedziała "...ta mi się podoba i ci ją kiedyś kupie" :D
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "