Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698048 razy)

Offline sylkis

• Pr0
Tylko w Wawie dla odmiany zarażają :D Przynajmniej na tych Złotych Tarasach.

I btw, na wchodnim Pomorzu, no u nas na właściwym jest okej ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
no to miałeś pecha, bo organizujemy co jakiś czas Burger Ceremony własnie w Złotych Grubasach, gdzie wpieprzamy ile wlezie i jeszcze nikt niczego nie dostał ;)
do widzenia.

Offline Frantic

• Pr0
Elmas Kebab>KFC>BK>McD

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Popieram Wybielacza, jedyne co mnie powstrzymuje, kiedy mam wybór, przed pójściem do BK to lenistwo, bo trzeba popylać do Złotych, a KFC jest na każdym rogu (a grander texas to też w pytkę przetwornik). Ale już nie długo, otwierają drugi, bliżej wszystkiego :D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Frantic, gdzie jest ten Elmas?
Bo ze "znanych" kojarzę tylko Mak-kwaka (może być, tylko trochę suche i tajne składniki ich sosów są tak legendarne, że aż w pewnym momencie przestali zatrudniać facetów :D), Qrnika (może być, tylko czasem dają zepsute mięso i można się struć), BarRaba (HELL YEAH!), Farmę (jeszcze przed wakacjami byłą dobra, ponoć teraz się zepsuła)... Jakiś Cartoon meal, którego nie próbowałem i KebabHouse, który jest obrzydliwy, nawet tam mięsa nie ma tylko te obleśne mielonki ze srajtaśmy zmieszanej z przyprawami.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wkurwia mnie to że 90% tanich wioseł ma flojda, a raczej flojdopodobne coś, co znacznie zwiększa ich chujowość. W sumie to nawet lepiej bo przez to nie będę pchał się w kolejnego paździerza...
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Znajoma mi ostatnio powiedziała, że poszła do Burger Kinga w Gdańsku i ktoś tam głośno narzekał przy kasie na śmierdzące warzywa*. "Bo proszę pani, to świeże jest, dlatego tak pachnie!". Znajoma się nie zraziła, bo za wszelką cenę chciała spróbować nowego festfuda. Zamówiła burgera, usiadła przy stoliku, je. Je, a to jakieś takie niedobre. Zagląda pod spód buły, a tam pleśń. "To my możemy pani drugiego zrobić albo zwrócić pieniądze". Nie muszę chyba pisać, co wybrała. Trochę syf.

A co mnie wkurwia? Miałem w piątek wypadek rowerowy, jakiś pacan zajechał mi drogę autem z przyczepką i wskutek nagłego hamowania postawiłem rower do pionu (a miałem pierwszeństwo i powinienem w zasadzie w niego wjechać). Przeleciałem przez kierownicę, rower na mnie, ja na ulicy, otarłem się nawet o koła jego przyczepki. Oczywiście, nie zatrzymał się, chyba się mnie przestraszył. Świadkowie przerażeni tylko spytali, czy nic mi nie jest i z żalem zeznali, że nie zdążyli zobaczyć tablic. Wsiadłem na rower, pomimo wszechobecnego bólu i próbowałem drania zlokalizować. Niestety, gdzieś skręcił i mnie zgubił.

Skutek? Lekko pokiereszowany bicykl, lewy nadgarstek wyłączony z działania na przynajmmniej dwa tygodnie, stówa wydana na taxówki, żele i opaski elastyczne. Niemniej, jest szansa, że go zlokalizują, bo obok feralnego skrzyżowania znajduje się jedna z większych tutejszych imprezowni, cała w kamerach.

Rowerzyści, proszę, uważajcie na wszystko. Dzisiaj już nikt na nikogo nie zwraca uwagi, nie patrzy gdzie idzie, jedzie, pluje.

EDIT: * Przypomniało mi się. Klientce oprócz smrodu nie podobały się również małe robaczki chodzące po warzywach :)
« Ostatnia zmiana: 07 Lis, 2011, 23:26:19 wysłana przez mondomg »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wkurwia mnie, że Omlet nie ma fajnego wiosła. Naprawdę!

Obczaj to: http://tablica.pl/oferta/nowa-gitara-epiphone-tony-iommi-g-400-IDngWh.html Po odjęciu ceny pickupów wychodzi na to, że masz całkiem akceptowalną mahoniową dechę za nieco ponad 400 zł :)

A te pickupy są zajewyjedwabiste.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Właśnie się dowiedziałem, że jednak jedno jedyna szkoła z rosyjskim w Sznie nie przejdzie na praktyki dla nas, bo to LO, a ma być pods lub gim i chuj. I dostaliśmy listę wszystkich szkół nauczania podstawowego w województwie, które rosyjski mają i mamy se sami załatwić te praktyki, uniwerek na nas sra generalnie rzecz biorąc. Ja pierdole...
Kurwa, będzie grubo. Ciekawe na jakie wypizgajewo będę musiał jeździć się praktykować i kiedy, aby pogodzić to z praktykami z eng, które będę miał w tym samym czasie...
(\__/)    This is Bunny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Właśnie się dowiedziałem, że jednak jedno jedyna szkoła z rosyjskim w Sznie nie przejdzie na praktyki dla nas, bo to LO, a ma być pods lub gim i chuj. I dostaliśmy listę wszystkich szkół nauczania podstawowego w województwie, które rosyjski mają i mamy se sami załatwić te praktyki, uniwerek na nas sra generalnie rzecz biorąc. Ja pierdole...
Kurwa, będzie grubo. Ciekawe na jakie wypizgajewo będę musiał jeździć się praktykować i kiedy, aby pogodzić to z praktykami z eng, które będę miał w tym samym czasie...

Pojedź do szkoły, wyjaśnij nauczycielowi, co i jak, dostań wpis, zmyśł praktyki. Na pewno się zgodzi któryś, choćby z dobroci serca. Oni też kiedyś studiowali.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Wkurwia mnie, że pitolę na tych skrzypcach i pitolę a intonacja się nie poprawia ;| No ja jebię w pizdu jebana kurwa mać

Offline sylkis

• Pr0

Pojedź do szkoły, wyjaśnij nauczycielowi, co i jak, dostań wpis, zmyśł praktyki. Na pewno się zgodzi któryś, choćby z dobroci serca. Oni też kiedyś studiowali.
Tylko z rus nie wiem, czy nie będziemy musieli jednak mieć jakiś dzienników praktyk i innego gówna, bo lajt z papierkową robotą to na eng mieliśmy... chociaż w sumie jak na jakieś pizdochlewice mamy jeździć, to nas nikt nie sprawdzi raczej...
I tak nie mniej jestem wkurwiony, a jeśli się okaże, że będę musiał na to przeznaczyć ferie (i za razem potencjalną sesję poprawkową!) i codziennie wstawać o 4 rano i dojeżdżać do jakiegoś chujcipanówka, to chyba komuś zrobię poważną krzywdę w tym biurze praktyk.
« Ostatnia zmiana: 07 Lis, 2011, 21:51:13 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tylko z rus nie wiem, czy nie będziemy musieli jednak mieć jakiś dzienników praktyk i innego gówna, bo lajt z papierkową robotą to na eng mieliśmy... chociaż w sumie jak na jakieś pizdochlewice mamy jeździć, to nas nikt nie sprawdzi raczej...
I tak nie mniej jestem wkurwiony, a jeśli się okaże, że będę musiał na to przeznaczyć ferie (i za razem potencjalną sesję poprawkową!) i codziennie wstawać o 4 rano i dojeżdżać do jakiegoś chujcipanówka, to chyba komuś zrobię poważną krzywdę w tym biurze praktyk.

U nas mistrzowie potrafią cały dziennik praktyk, 60 godzin zmyślić. A nie sprawdzą Was bez uprzedzenia, bo co jak się okaże, że akurat jakieś wolne, czy coś? Dasz radę.

Offline sylkis

• Pr0
Na eng randomowo wybranych sprawdzali, bez uprzedzenia. Wpierw mieliśmy obowiązek oddać rozpiskę dokładnych dat i godzin(!) kiedy prowadzimy lekcje z jaką klasą (!) i kto na czas nie zdążył donieść info o zmianach w praniu, a przyszła kontrola, ten miał pecha...
(\__/)    This is Bunny.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Raczet - wsumie to ja mam całkiem fajną mahoniową dechę (nawet z gryfem set-in :D), ale wkurwiają mnie drobne niedoróbki wizualne, brzęczący TOM, tylko znośne klucze itp. Wkurwia mnie też mój set 13-60 i to że wioseł jest pod neigo ustawiony, ale to raczej z tego powodu że nie mam już z kim grać sladżu / dumu / stołnera. Dlatego też wolę zamiast inwestować w ten wioseł kilku ładnych stów (na upartego mogłoby wyjść więcej niż jest ona warta :D) wolę kupić coś innego, tym razem bez rażących bubli typu krzywo zamontowany pickup czy z jednej strony gryfu na długości ok. 3 centymetrów zdarta pilnikiem podstrunnica.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Frantic

• Pr0
Frantic, gdzie jest ten Elmas?
Bo ze "znanych" kojarzę tylko Mak-kwaka (może być, tylko trochę suche i tajne składniki ich sosów są tak legendarne, że aż w pewnym momencie przestali zatrudniać facetów :D), Qrnika (może być, tylko czasem dają zepsute mięso i można się struć), BarRaba (HELL YEAH!), Farmę (jeszcze przed wakacjami byłą dobra, ponoć teraz się zepsuła)... Jakiś Cartoon meal, którego nie próbowałem i KebabHouse, który jest obrzydliwy, nawet tam mięsa nie ma tylko te obleśne mielonki ze srajtaśmy zmieszanej z przyprawami.
Elmas jest przy Medicusie, mięso wygląda jak mielonka ale jest na prawdę dobrze smakujące. Ogólnie to staram się unikać mak-kwaka i raba bo imo jest co najmniej kilka lepszych miejsc z kebsem. Elmas, budka na skrzyżowaniu przy tużynie też jest całkiem całkiem, na narutowicza jest fajne miejsce gdzie przyrządzają prawdziwego tureckiego kebaba, na końcu krzywoustego po drugiej stronie ulicy od cartoona przy przystanku autobusowym jest też dobre miejsce. W sumie to mógłbym wymienić jeszcze kilka miejsc, ważne żeby nie zrażać się wystrojem albo brakiem wielkiego szyldu na wejściu bo jak dla mnie im bardziej "biednie" wygląda lokal tym lepsze jedzenie dają.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Co do kebabów to u nas chyba wszystkie są paskudne - był jeden OK, ale go zamknęli i teraz już nie ryzykuję. Inna sprawa że nasze obrzydliwe, robione przez stare spocone babsztyle kebaby są w chuj droższe niż te z np. krakowskiej starówki, robione przez obrzydliwego Turka, ale nie spoconego i w rękawiczkach... W skutek tego spostrzeżenia od ostatniej wizyty w krk nie jem u nas kebabów :F

Offline Sphincter

• Gaduła
Co z tego jak on w tych rękawiczkach wsadza palce w dupę?

Offline sylkis

• Pr0
Jeżeli myślę o tej budce koło Turzynu co trzeba, oraz zwłaszcza o tym kebabie na Narutowicza w tym prześwicie z Netto, to RZYG! Tam na Narutowicza to te mielonki w ogóle nie mają smaku, czuć tylko same gryząco słonawe przyprawy i nic więcej... Raz w życiu zjadłem to gówno i nigdy więcej, dokładnie ten sam szajs co w kebabhousie i tych wszystkich donerach...
Ogólnie to unikam miejsc, gdzie nie dają mięsa, tylko to gówno. Mam wyjebane, jak wygląda lokal, czy ma szyld, czy jest duże, czy tez może to zapyziała buda koło chyba jedynego w naszym mieście przejścia podziemnego :) Ale jeśli nie ma mięsa, tylko to papierowe mielone gówno bez smaku, to daj pan panie spokój, z czym do UE... Spotykałem się z opiniami, że kebab typu z mięsa to nie prawdziwy kebab, a te mielonki to to prawdziwe tureckie... ale kebab to tak naprawdę arabska (albo i chyba nawet berberyjska, ale nie jestem pewien) potrawa, a w TV widziałem na jakimś NGC/Discovery, jak brudasy w Afryce wpierdalały właśnie takiego z płatów mięsa nabitego na ten jakby rożen, a nie z jakiejś pierdolonej (mrożonej!) mielonki...

ED: a nawet jeśli te mielonki miałyby być bliższe "prawdziwemu" (choć samo to, że brudas pracuje w knajpie imo nie jest dowodem "prawdziwości", może w chuja walić), to jednak wole te z prawdziwego mięsa, bo przynajmniej ma to smak, oraz widzę mniej-więcej co jem, a w tej mrożonej plastrowanej mielonce kupionej w Makro albo na ryneczku chuj wie co jest wmieszane...
« Ostatnia zmiana: 07 Lis, 2011, 22:46:29 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Co z tego jak on w tych rękawiczkach wsadza palce w dupę?
Welcome to my block list.

Offline Sphincter

• Gaduła
Ktoś tutaj chyba nie zczaił przekoloryzowanej i ironicznej opinii o śmieciowym żarciu w jakimkolwiek wydaniu.

Offline sylkis

• Pr0
To mi się przypomniał ten kawał z brodą jak stąd do Monako przez Alaskę i z powrotem przez Australię...
Spoiler
Suchar, ale jak byłem mały i mi to tata opowiadał, to mnie to śmieszyło.
« Ostatnia zmiana: 07 Lis, 2011, 23:03:32 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to, że teraz muszę się pierdolić ze sprzedażą biletu na behemotha, na którego miałem jechać z dziewczyną (teraz - byłą).
A chętnie bym pojechał. Może są chętni do Krakowa? :D

Offline wuj Bat

• Pr0
Wkurwiają mnie ludzie, którzy biorą mnie za idiotę tylko dlatego, że staram się być grzecznym i bezkonfliktowym człowiekiem.

Wkurwia mnie mój pracodawca.

Wkurwiają mnie ludzie, którzy sami odpierdalają rzeczy niestworzone, ale to do mnie mają pretensje gdy popełnię drobny błąd.

Dawaj szczegóły, men, nie ma co się...!
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Bandit - zachowaj ten drugi bilet i rwij następną na niego :D