Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1887229 razy)

Zomballo

• Gość
Drevniak na pigmeju jest typ co chce się DSL zamienić na TSL. Może tędy droga?

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
grałem na dwóch dsl-ach, mamy na kanciapie obecnie jeden jeszcze, wiec obycie z tym mam. Dlatego chce spróbować czegoś nowego w stylu 800setki lub vintage modern ewentualnie jtm45.
Mam Mese i jeszcze 2 tranzystorowe marshalle VS100 i 2195 więc wybrzydzam :D

"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ten DSL ile watt?
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Zomballo

• Gość
Chiba setka? Nie chce mi się szukać. Trzeba tam do giełdy zajżyć.

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Ok, już zajrzałem ;)
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline wuj Bat

• Pr0
Wkurwiłem się, gdyż zakończył żywota jeden z moich dysków - oczywiście systemowy!... Nie wiem, czy da się jeszcze coś odzyskać, bo wygląda na śmierć fizyczną, nie jakieś bad sectory - w ogóle przestał go widzieć nawet bios.
A z własnej głupoty uwaliłem przy "działaniach" jeszcze jedną patrycję. Na szczęście pokazałem jej pytonga, to zaraz się ogarnęła i z ociąganiem oddała, właściwie wszystkie, dane. Było trochę strachu...
Komp już na nowo stoi, ale znacie to uczucie. Plus - znów instalowanie PT! :headache:

Wykyurw jeszcze jeden: w Burger Kingu różnica pomiędzy tym, co jest na obrazku, a tym, co się dostaje do łapy przekracza wszelkie granice, z granicami innych takich hamburgerowni włącznie. Żałowałem później, że nie zrobiłem zdjęcia porównawczego - bo drugiej okazji im nie dam. Już wiem, czemu u nich nigdy nie ma kolejek, bo do Kentaki Fakin Cziken nie chciałem czekać. Jak bym jeszcze miał jakieś dodatkowe wielkie problemy w życiu, to zrobiłbym tak:

I jeszcze: dopiero co wyszła jedna ekipa zakładająca ciepłą wodę i uprzątnąłem jamę, to godzina 11, sobota (!) wpierdala mi się ekipa od gazu. Mówię: panowie, mieliście uprzedzić i się umawiać, a tu ładna pogoda, środek dnia, chcę wyjść z synem na dwór (na pole ;)).
- Spokojnie, godzinka, będzie gotowe.
Siedziały pedały 3h, oczywiście. I znów sprzątanie. Gówno, nie sobota.
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Lepszy Burger King niż McD. Choć po McD przynajmniej nigdy nie miałem owsików, a po Burger Kingu w Złotych Tarasach (czy jak to tam tamto w Wawie) miałem... Za to po McD randomowo raz atak alergii był, innym nie. Big Mac teoretycznie taki sam :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline wuj Bat

• Pr0
Lepszy Burger King niż McD.

Przypadki losowe rozumiem, ale globalnie: ni chu ja!
Dawno nie jadłem tych rozdeptanych gówien, tylko fryty i nagetsy (Szymo lubi), polecam też kawa i dolewać po trochę szejk waniliowy. BK - fak ju! U nas w Stolp nigdy u nich nie ma kolejek.
« Ostatnia zmiana: 07 Lis, 2011, 10:35:33 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Od kiedy nuggesty zmieniły swoją panierkę i smak, mam po nich zawroty głowy, nudnosci. Podziękuję.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie wiem jak w pomorskim, ale na mazowszu burdel kingi są milijon razy lepsiejsze niż mcd.

Wkurwia mni, że nie da się u mnie zainstalować stałego neta. Żadnego :(
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Kurwa, w 3mieście burger king jest totalnym syfem w porównaniu do McD, kotlety robią chyba ze starych butów - totalnie łykowate i paskudne. Więcej tam nie zjem.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline wuj Bat

• Pr0
Czyli:
Pomorzanie mają lepszy gust! ;)
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
To chyba wam z obwodu kaliningradzkiego jakieś zjebane resztki zwożą :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Albo jakiś nie nasz jesteś :D. Ja akurat pamiętam jeszcze czasy normalnego żarcia, a programowo unikałem skutecznie fast foodów do 25 r.ż.
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja w fast foodach zacząłem jeść dopiero niedawno (jakieś 4 lata temu, może 5) a i tak robię to bardzo rzadko - częściej biorę ze sobą kanapki z chałupy :D

A wkurwiają mnie dwie rzeczy - pierwsze to fakt że siedzę jak na gwoździu bo w tym tygodniu ma prawdopodobnie zadzwonić do mnie typ w sprawie pracy (wszystko zależy od momentu kiedy posypią się im świąteczne zamówienia i będą potrzebować ludzi), a drugie to to że ta pieprzona ryba wpierdala wszystkie rośliny które się jej kupi - obgryza młode pędy i korzonki zanim się jeszcze ukorzenią. W sumie trudno, ale wydawanie co jakiś czas kilkunastu złotych na badyl, bo poprzedni został wjebany potrafi nieco zirytować :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
zrób z ryby fastfooda, pozbedziesz sie problemu
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Spoiler
Ogólnie ryba jest zajebista, reaguje na imię, daje łapę, pije, pali, wali proch, ale kurwa, tych roślin mogłaby nie obgryzać :D

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com
Spoiler
Ogólnie ryba jest zajebista, reaguje na imię, daje łapę, pije, pali, wali proch, ale kurwa, tych roślin mogłaby nie obgryzać :D

Może po prostu do czasu zakorzenienia roślin trzymaj rybę w innym naczyniu? 

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Prędzej na odwrót bo dzifka jest już dość duża...
Niedługo przeprowadzka do większego zbiornika (wciąż za małego :/), więc wtedy będę myślał nad rozwiązaniem. Najlepiej by było gdybym wtedy mógł też zostawić sobie to małe akwa, ale niestety metraż jest mocno ograniczony, więc pewnie się nie uda.

Offline sylkis

• Pr0
Jak byłem mały uwielbiałem wszelkie fastfoody w dowolnej postaci (również supermarketowe do odgrzania w domu), ale z czasem pewne rzeczy przestały mi smakować i/lub mój organizm źle na nie reaguje (zwłaszcza na McD), co w połączeniu w moim skąpstwem (w Polsce większość fastfoodów jest imo w chuj droga) sprawia, że rzaaadko je jadam. Na takie KFC idę chyba tylko gdy nie płacę sam, czyli prawie nigdy, choć je uwielbiam w smaku i nie mam od nich skutków ubocznych :D podobnie jak od kebabów (pod warunkiem, że jest z mięsa, a nie tej döner-mielonki, bez smaku i chuj wie z czego, więc jej nie tykam) i chinolców, które przez bycie faktycznie tanimi akurat jem całkiem często.

I kurwa, Omlet, przypomniałeś mi mojego GASa na paludarium z traszkami :/
(\__/)    This is Bunny.

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
Prędzej na odwrót bo dzifka jest już dość duża...
Niedługo przeprowadzka do większego zbiornika (wciąż za małego :/), więc wtedy będę myślał nad rozwiązaniem. Najlepiej by było gdybym wtedy mógł też zostawić sobie to małe akwa, ale niestety metraż jest mocno ograniczony, więc pewnie się nie uda.

A co to za ryba? Może pokarm roślinny dawaj to sie jej odechce, kiedyś też miałem taką akcje, ale nie pamiętam czy poskutkowało :D
ore ore na traktore

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
albo, jak duża, to zacznij suke karmić mięsem :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Ludzkim najlepiej :D

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Ja tam BK wspominam bardzo dobrze. Co prawda w tej sieci jadłem częściej jak odwiedzałem UK niż u nas w Polszy, ale pamiętam, że mieli kiedyś jakąś sezonową kanapkę reklamowaną przez randomowego boksera i była zajebista :P Dla mnie mimo wszystko BK>McD ale i tak najlepsze jest żarcie u Collonela :D

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Bat, raczej na Pomorzu macie takiego chujowego BK (szczerze współczuję), bo w Wawie Mac nie ma startu do Burger Króla ;) gdzie tym kanapeczkom do potrójnego Whoppera :D
do widzenia.