Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698944 razy)

Offline CmnD

• Gaduła
Po drugie primo nie mam pomysłu jak ćwiczyć...
Na pełnej kurwie, mocium Panie, na pełnej kurwie.

Offline Yakus

• Gaduła
  • albo się przegrywa albo przegrywa
Kurwa. Kupuje sobie budżetowego chorusa na allegro, ale jednak stówka poszła. Płacę przez PayU, wszystko ok i za chwilę dostaje zwrot kasy z tekstem "Towaru Brak"... Wkurwiłem się na to, ale no mniejsza, będzie coś innego. No to myślę sobie, ok, wypłace zaraz z PayU. Niestety, miałem podany stary numer konta.. Próbuje zmienić, niestety się nie da.  bo nie mam już historii operacji starego konta. No to próbuje inaczej, piszę do nich, proszę, nic. Muszę wysłać im list z ksero dowodu, wypełnionym formularzem etc.. No po prostu nie ma to jak utrudniać człowiekowi życie.

Bezsensowne to. Można zawrzeć umowę na 200 zł / miesiąc przez telefon, ale już zmienić numeru konta nie. Ehh...

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Miałem niedawno to samo, też mnie wnerwiło niesamowicie.

Offline sylkis

• Pr0
Spoiler
No kurwa :facepalm: dzisiaj wziąłem do serwisu ten telefon, bo na pewnym forum mi pisali, że wymiana silniczka to max 15-20zł. Zaśpiewali sobie na wstępie 40, ale utargowałem do 30, niech stracę. Wracam później po telefon, a koleś stwierdził, że tam jest coś bardziej najebane i nic nie zrobił, a naprawa tego by wyniosła 70zł - za mniej się mu nie opłaca, a że nie wykonał usługi, to nie muszę płacić. No chuj więc, odebrałem więc nienaprawiony telefon, odpalam go... a tu klawiatura nie działa :facepalm: KURWA MAĆ NO!
Mam nadzieję, że jak go jutro odbiorę, to już nie będę miał nowych niespodzianek i że nie każą sobie zapłacić za coś, co mi sami uszkodzili.

Ludzie ze Szczecina: omijajcie punkt GSM na Manhattanie (przy krańcówce autobusowej) z daleka!
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Ja mam kurde Nokie 3310 po tuningu i kuźwa zero problemów :D
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Żeby kupować na tablicy.pl wysyłkowo trzeba być co najmniej nierozgarniętym. Jest pewien powód, czego ten telefon nie został wystawiony na allegro...
Jeszcze pewnie cena była bardzo atrakcyjna?
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline sylkis

• Pr0
Nie dobijaj, jakoś po prostu nie ogarnąłem tego, że na tablicy przecież nie ma żadnego zabezpieczenia przed oszustwem, na allegro chociaż próbują (payu, komentarze itd.) :facepalm:

Na szczęście cena była na tyle okazyjna, że jakoś da rade przełknąć stratę, tyle co wkurw na swoją głupotę nieziemski :facepalm:
(\__/)    This is Bunny.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Ostatnio jak rozglądałem się za telefonem to też patrzyłem oferty na tablica.pl ale tylko w swojej okolicy. Z drugiej strony, przez ten serwis sprzedałem swojego pierwszego PRS'a.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Debilna akcja pierdolonego pseudo-złodzieja, który wybił szyby w kilku samochodach na parkingu w Krakowie tylko po to, by nic nie ukraść i zostać złapanym przez kryminalnych.  :facepalm: I fakt, że tak się złożyło, iż mój samochód stanął na drodze tego idioty.  :/

Upierdoliłbym takiemu rączki przy samej dupie.

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
zaspy i zalegający gdzie się da śnieg. Dobrze że przynajmniej dzisiaj się wszystko podtopi.
No pain No gain !

Offline shitol

• Gaduła
mnie wkurwia że ciągle nie mam na nic czasu
ale najgorsze jest to że bardzo często sam sobie wmawiam ze nie mam czasu i nie potrafię sobie z tym poradzić

Offline sylkis

• Pr0
Spoiler
Odebrałem telefon, wrócił do stanu wyjściowego.

Dzisiaj koleś już inaczej się zachowywał, nie cwaniaczył ani kombinował, tylko przyznał się do swojego błędu, że składając ten telefon popełnił błąd i jakąś tasiemkę zapomniał podłączyć i nawet chwilę ze mną sobie pogadał. Zyskał jednak ten punkt w moich oczach.

Czyli ogólnie działa wszystko poza wibracjami.

Z tego, co typek mówił jak to wygląda w środku, to ponoć cały moduł od wibracji jest wylutowany w piź*****, oraz że jakieś tam kulki są wklejone na stałe. Ogółem stwierdził, że jeśli chodzi o materiały, to w granicach max 20zł w kilka minut da się to wszystko spokojnie zrobić, tylko że to wymaga dłubaniny i że nie opłaca mu się tego robić za mniej niż te 70zł. Wg. niego powinienem go sprzedać komuś jako sprawny na zasadzie, jak ktoś mi to zrobił, ale ja bym tak nie mógł :(

Tak sobie myślę, czy może w takim razie jakiemuś technikowi-magikowi w necie nie opłacałoby się to odkupić za podobną kasę, co sam dałem i później naprawione odsprzedać odpowiednio drożej...
« Ostatnia zmiana: 29 Sty, 2013, 15:27:33 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
Chyba będą kroić mi prawy nadgarstek. Prawdopodobnie któryś nerw jest uciskany i bez stabilizatora już ni chuja nie mogę funkcjonować. Nie, nie jest to konsekwencją fapowania.
Też się tego bałem, u mnie się okazało, że mam tylko małego gangliona i jak mi rękę obejrzał ortopeda to już tak stanów zapalnych nie łapię (czary). Póki co objawów cieśni nie mam, ale staram się nei przemęczać nadgarstka. Współczuję. Chwile minie zanim dojdziesz do siebie po zabiegu, co nie?
« Ostatnia zmiana: 29 Sty, 2013, 15:54:29 wysłana przez MadYarpen »

Offline m.prorok

• Gaduła
Dziś niezmiernie wku***ł mnie fakt, że za cholerę nie mogę dojść co jest nie tak z okablowaniem mojej siódemki. Wszystkie kombinacje, wiringi od Duncana i dalej nie gra :facepalm:
Choćbyś strząsał dwa tygodnie, zawsze kropla spadnie w spodnie.

Offline Pronounce

• Pr0
Chyba będą kroić mi prawy nadgarstek. Prawdopodobnie któryś nerw jest uciskany i bez stabilizatora już ni chuja nie mogę funkcjonować. Nie, nie jest to konsekwencją fapowania.
Też się tego bałem, u mnie się okazało, że mam tylko małego gangliona i jak mi rękę obejrzał ortopeda to już tak stanów zapalnych nie łapię (czary). Póki co objawów cieśni nie mam, ale staram się nei przemęczać nadgarstka. Współczuję. Chwile minie zanim dojdziesz do siebie po zabiegu, co nie?

U mnie latem podejrzewali zespół cieśni nadgarstka. Już nawet u chirurga byłem z rentgenem. Nagle po ok. tygodniu ustało (a trzymało tak z miesiąc, nie mogłem np. książki utrzymać w ręku). Zrobiłem kolejny rentgen i poszedłem tym razem prywatnie.
Okazało się, że żadnej cieśni nie mogłem mieć, po prostu jakoś sobie nadwyrężyłem. Ortopeda (ten prywatny) powiedział, że dobrze, że nie wpakowałem się do chirurga, ponieważ często szybciej tną (jak jest skierowanie) niż dokładnie zbadać przyczynę.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jutro mam o 8ej egzamin.
Wziąłem gitarę na 5minut do ręki a tu płyną riffy życia.

Offline Maciek

• Pr0
Wypierdoliłem się  na oblodzonym chodniku z gibem ( w kejsie ) w ręce i najprawdopodobniej główka do klejenia bo widzę drobne pęknięcie na lakierze i wyczuwam je pod paluchem KURWA JEBANA MAC

bandit112

• Gość
Mi gita jebnęła szmatami o podłogę na próbie i mam to samo :/

Offline Dmaligator

• Pr0
No to pozostaje uciąć główkę i
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Jutro mam o 8ej egzamin.
Wziąłem gitarę na 5minut do ręki a tu płyną riffy życia.
( Obraz usunięty.)

Egzamin rozpierdolony, ale riffy życia paszły na chuj.

Offline Leswar

• Gaduła
Że spierdoliłem drobiazgi w fanned fretsie i tulejki na struny są nierówno, a do tego nie mogę go dziś składać, bo muszę odrobinkę odchudzić główkę.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Wypierdoliłem się  na oblodzonym chodniku z gibem ( w kejsie ) w ręce i najprawdopodobniej główka do klejenia bo widzę drobne pęknięcie na lakierze i wyczuwam je pod paluchem KURWA JEBANA MAC

Taka ich mać. Kejsów, nie gitar - kejsy robią z kartongipsu.
weimar guitar gently weeps

Offline samuraj_jack

• Użytkownik
Nieuczciwi, bo chyba inaczej nie można napisać sprzedawcy z forumowej giełdy. Niestety. Wydawać by się mogło, że w takim fajnym małym gronie o takich akcjach nie może być mowy a tu patrz Panie.
"Poznał też mowę zwierząt i posiadł umiejętność czytania w ludzkich myślach, ale jedno i drugie okazało się gówno warte"

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Że mi ktoś wymarzoną kaczkę sprzed nosa sprzątnął -_-

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Nieuczciwi, bo chyba inaczej nie można napisać sprzedawcy z forumowej giełdy. Niestety. Wydawać by się mogło, że w takim fajnym małym gronie o takich akcjach nie może być mowy a tu patrz Panie.
Cosiecosiestao? ;o