Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1699435 razy)

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Moja dobra koleżanka jest wolontariuszką w schronisku dla zwierząt. Nie upublicznia tego na swoim wallu, ale widzę, że wspiera wszelkiego rodzaju akcje na FB, gdzie są drastyczne zdjęcia uratowanych czworonogów. Szlag mnie jasny trafia jak widzę co ludzie potrafią zrobić zwierzętom. No kurwa, jak tak można?! :/
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
to ja jako aktywny działacz i współzałożyciel jednej z fundacji na rzecz czworonogów szczekających stwierdzam że ludzie to chuje bez względu na płeć. Niektóre przypadki naprawdę potrafią przydolowac nawet największego twardziela. A potem ciężko oddać takiego zwierzaka komukolwiek i skacze taki od jednego domu tymczasowego do drugiego (co i tak jest 1000% lepsze niż schronisko)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Yakus

• Gaduła
  • albo się przegrywa albo przegrywa
Mam działkę we wsi, 30 km od Warszawy.. 2 lata temu, ktoś wyburzył ca. 6m x 2,50m dziurę w ścianie, bo mu się nudziło. Nic nie zniknęło, po prostu po przyjeździe na działkę znaleźliśmy z ojcem młot, porozrzucane cegły i piękną wyrwę. W zimę.

Offline Algiz

• Gaduła
Tacy pseudo-nauczyciele mnie wkurwiają . Najebał bzdur w tabulaturze (pewnie rozpisał to ze słuchu ) a ten zmysł nie najlepiej mu działa , skoro tak pięknie nastroił gitarę . Jak można tak zbezcześcić taki fajny kawałek  :(

Offline Maciek

• Pr0
DAT SAŁND

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Pewnie z 800tki.  ;D

bandit112

• Gość
Kurwa co za rzępolenie :D BENDY RLZ

Offline CmnD

• Gaduła

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Architekci

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Mój stary może umrzeć, a matka uznała, że lepiej mi o tym nie mówić.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Że mam na głowie przeprowadzkę, więc komuś muszę dać kasę za owe przeprowadzanie. A że znajomy (w sumie bardziej Siostry niż mój) ma firmę i tracka, to myślałem że dam zarobić jemu. Odnowiłem przez Siostrę kontakt (mnie się trochę urwał, jej nie) i tak wydzwaniam 3ci dzień... a gość wie że mam dzwonić i że chcę mu normalną rynkową stawkę zapłacić.

Nie pojmuję tego, móc zarobić za w sumie nic innego jak udostępnienie na kilka godzin auta z przestrzenią bagażową, i mieć to w dupie...

:evil: :facepalm:

Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline samuraj_jack

• Użytkownik
"Poznał też mowę zwierząt i posiadł umiejętność czytania w ludzkich myślach, ale jedno i drugie okazało się gówno warte"

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Chyba będą kroić mi prawy nadgarstek. Prawdopodobnie któryś nerw jest uciskany i bez stabilizatora już ni chuja nie mogę funkcjonować. Nie, nie jest to konsekwencją fapowania.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
A mnie bolą plecy (żebra) po lewej stronie od paska. Nie gram już przez to za stojąco od 2 tygodni (tak kurwa, 2 tygodni!) a ból się nasila, z dnia na dzień. Pochylam się nad zlewem, wychodzę z psem, sznuruję buty, po prostu mnie tak bolą plecy że najlepiej bym się położył i nie wstawał z podłogi nigdy.

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Ja mam bóle w dole pleców jak kilka dni prowadzę leniwy tryb życia. Wystarczy trochę ruchu i pracy fizycznej żeby ból minął. Ale to tylko mój przypadek. W Twoim może być zupełnie coś innego.

Offline sylkis

• Pr0
Ale jestem na siebie wściekły.

Przed świętami podjarałem się na jeden telefon i po świętach po rozważeniu jeszcze kilku alternatywnych opcji w końcu się na niego zdecydowałem.

Jako, że na allegro był wszędzie drogo, to się połasiłem i kupiłem wysyłkowo na tablica.pl :facepalm: NIGDY KURWA WIĘCEJ!

1. Wpierw się okazało, że nie ma tam karty pamięci ani kabla USB. No chuj, nie wpadłem na pomysł, ze może ich nie być - moja wina, bo nie było o nich mowy w ogłoszeniu. Poza tym był wizualnie w gorszym stanie, niż mi się wydawało po fotkach... po przeanalizowaniu ich jeszcze raz rzeczywiście wszystko było bdb. pokazane, nie ma co się przyczepić - sam się przez GASa omamiłem.

2. Kiedy już doszły mi karta i kabel migrowałem z kartą sim na ów telefon. Na drugi dzień się zczaiłem, że wibracje w nim nie działają - coś mnie dziwiło, że mam dużo nieodebranych połączeń gdy wyciszam go. Kurwa mać. Chciałem się odezwać do typa z tablicy - oczywiście jego konto już jest usunięte :facepalm: i musiałbym go jakoś ścignąć po numerze konta bankowego. W sumie kasa na tyle niewielka, że szkoda zachodu, ale wkurw że ja pierdole :/

3. Pomyślałem, że może go sprzedam i kupie sobie nowy egzemplarz, nie ważne, ze trochę nieadekwatnie drogie (naprawdę spodobał mi się ten telefon i mi go strasznie szkoda). Co się okazało? Pospieszyłem się z zakupem, bo teraz za podobną kasę na allegro jest wysyp takich, w lepszym stanie :/ czyli przejebałem kasę, nie odzyskam jej :/

No kurwa zajebać się idzie...
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Online excubitor

• Użytkownik
O, mnie też coś plecy ostatnio. Jak zasuwam z laptopem na uczelnię albo zmywam gary to jest najgorzej. Gdzieś pod lewą łopatką i nihuhu nie wiem, co mi jest. Jak gram na stojąco to boli, jak siądę, to boli jeszcze bardziej.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

bandit112

• Gość
O, mnie też coś plecy ostatnio. Jak zasuwam z laptopem na uczelnię albo zmywam gary to jest najgorzej. Gdzieś pod lewą łopatką i nihuhu nie wiem, co mi jest. Jak gram na stojąco to boli, jak siądę, to boli jeszcze bardziej.

Dokładnie, przy zmywaniu garów garbie się jak troglodyta bo nie mogę wytrzymać.

Offline sylkis

• Pr0
Jak się garbicie, to się nie dziwię, że was boli...
Jak to mawiał nasz pan od informatyki - trzeba co jakiś czas robić streczing :D popróbujcie się rozruszać i powyciągać, poprzeprostowywać we wszelkie strony (głównie przeciwne do tych zgarbionych :D) i to powtarzajcie regularnie, a chodząc na co dzień starajcie się trzymać prawidłową postawę.
U mnie to pomaga, a mam wszelkiego rodzaju skrzywienia w wyniku elastopatii ;)
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
No ale właśnie jak trzymam prawidłową postawę jak po prostu stoję to mnie boli, a jak się zgarbię to przestaje. Jak się lekko pochylę jak właśnie nad zlewem to jest istny koszmar. A jeszcze niedawno było wszystko ok...

Online excubitor

• Użytkownik
Może spróbuj jakiegoś masażu rozluźniającego, czy cuś.

Po sesji, jak pójdę na siłkę, to pewnie samo mi przejdzie. Podejrzewam, że u mnie to wina zaniedbanych ostatnio mięśni głębokich grzbietu.
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline sylkis

• Pr0
Bandit, bo pewnie już przywykłeś tak do wykrzywiania się, że się przy nim rozluźniasz, a jak się prostujesz to cię boli. Też nie raz mam tego typu bóle działające jak opisujesz i wtedy mi taki "streczing" (z przeprostowywaniem się w przeciwnym kierunku) co jakiś czas + w najgorszym wypadku wyciąganie się wpłask krzyżem na ziemi pomaga ;) a im bardziej staram się nie garbić, tym rzadziej mam tego typu bóle ;) i ogólnie mam jakieś lepsze samopoczucie... tj. początkowo pod koniec liceum jak to wyczaiłem, to czułem się debilnie jakbym się woził, ale jak się przywyknie to chyba na psychikę to też jakoś działa :D
« Ostatnia zmiana: 26 Sty, 2013, 11:00:55 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline thornado2

• Gaduła
Jak się lekko pochylę jak właśnie nad zlewem to jest istny koszmar. A jeszcze niedawno było wszystko ok...

Wait.. WUT ?

Co robisz nad zlewem ? XD

No i ten. Mnie dziś wkurwia wszystko. W sumie nie wiem czemu. Ale na co nie spojrze, to mnie wkurwia. Ostatnio zbyt nerwowy jestem.

Offline wuj Bat

• Pr0
Tza mauo alkholoo ;)
Paczki z głów!

Orange

• Gość
Przerwa w graniu 2 tygodnie i palce się zastały. Jak żyć?

Po drugie primo nie mam pomysłu jak ćwiczyć...