Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1708333 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Kurwa, wyjebali mnie z sali. Znaczy mój zespól. Najprawdopodobniej, dlatego że za ostro gramy i opierdoliliśmy browary w kiblu.

Obawiam, ze nie dlatego ze te browary opierdoliliście,  ino tylko, ze nie zabraliście ze sobą puszek ew butelek i kipów po owym spożyciu ;)

Mnie zawsze wkurwiał syf jaki pozostawiali po sobie deskorolkarze. W końcu ich wyjebali : ich wersja : nie rozumieją ze musimy sie gdzieś wyszaleć ( rozjebane kraty na parkingu, porozbijane butelki, wszechobecne potłuczone szkło i kipy ).
No może i ostro gracie ;)
« Ostatnia zmiana: 12 Mar, 2012, 14:09:54 wysłana przez commelina »

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
Kurwa, wyjebali mnie z sali. Znaczy mój zespól. Najprawdopodobniej, dlatego że za ostro gramy i opierdoliliśmy browary w kiblu.

Kiedyś na gigu z starą kapelką wydoliliśmy bronki przeznaczone dla wszystkich zespołów tego wieczora, cóż... członkom pozostałych bandów to się podobno nie spodobało, ale nam się tak pić chciało. Zdarzenie miało miejsce PRZED występem.

Co do chlania na salce, ja nie mam z tym problemu, oczywiście jak każdy po sobie sprzątnie. Salka nie musi być sterylna, ale nie lubię grać w chlewie.
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Obawiam, ze nie dlatego ze te browary opierdoliliście,  ino tylko, ze nie zabraliście ze sobą puszek ew butelek i kipów po owym spożyciu ;)

Mnie zawsze wkurwiał syf jaki pozostawiali po sobie deskorolkarze. W końcu ich wyjebali : ich wersja : nie rozumieją ze musimy sie gdzieś wyszaleć ( rozjebane kraty na parkingu, porozbijane butelki, wszechobecne potłuczone szkło i kipy ).
No może i ostro gracie ;)
Też mnie to wkurwia niemiłosiernie jak jakieś tępe chuje przychodzą grać, a potem zostawiają po sobie syf. Co najlepsze, często gęsto potem TOBIE się obrywa za kogoś innego, bo przyjdą i sprawdzą salę po twoim graniu (bo po kimś poprzednim oczywiście nie sprawdzili, to przecież tacy dobrzy chłopcy). Nie jestem jakiś świętojebliwy, bo sami chlejemy i jaramy na próbach, ale mamusia i tatuś nauczyli mnie, że jak się kurwa wychodzi (zwłaszcza od kogoś) to się swój brud zabiera ze sobą.

Kiedyś nawet ostro się o to pociąłem z chłopakami bo kurwa jeden wpierdalał w salce kebaba i połowa tego co żarł wypadała mu z gęby z impetem na świeżo co kupioną wykładzinę do pery. Uprzejmie zwróciłem mu uwagę, żeby może się ogarnął z tym żarciem (czyt. jadł jak człowiek a nie jakiś warchlak), a potem ogarnął to co właśnie zostawił na dywanie, a jak nie to niech wypierdala żreć przed budynkiem na ulicy. No to oczywiście zostałem zjebany BO NIE UMIEM ŻYĆ ROKENDROLOWO! :facepalm: I on nic nie będzie sprzątał. Mało tego, żeby mi pokazać jak się żyje rokendrolowo, zaczęli się w/w kebabem rzucać upierdalając siebie i przy okazji świeżo co pomalowane ściany (sala była akurat po ostrym remoncie). Myślałem że zajebie jednemu i drugiemu gitarą, dobrze, że byli ludzie którzy mnie przed tym powstrzymali, bo serio, rozkurwił bym baranowi wiosło na łbie. Całe szczęście, że reszta ludzi, która tam była wychodziła z podobnego założenia co ja i te skurwysyny potem to sprzątały. Mam dobre zdanie o kolegach z kapeli, nie ma co...  :facepalm:
« Ostatnia zmiana: 12 Mar, 2012, 14:40:36 wysłana przez zerotolerance »

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Pierdolic rokendrolowe życie. Sam ze swojej sali wyjebałem już drugą kapelę w przeciągu trzech miesięcy, własnie za picie i palenie. Od tego są kluby/puby i inne miejsca a nie sala prób. Chcą chlać piwo? Niech robią to gdziekolwiek tylko nie na sali, z paleniem dokładnie tak samo. Prowadzę sale, ale trzymam tam tez swój sprzet, a nie lubię jak sprzęt jebie mi alkoholem i fajkami
B ( o ) ( o ) B S

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Graliśmy w MDK. Poszliśmy w 3ch do kibla z plecakiem (bo w MDK nie można pić). Wyjebaliśmy browary na czas w jednej kabinie i schowaliśmy wszystko do plecaka. Kulturalnie i elegancko. Niestety przeszkadza to paru zespołom, które boją się o posadę w MDK bo po pól roku mają jeden kawałek, a my po 2giej próbie 3. No i gramy za ostro :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie, że jak sam czegoś nie dopilnuje to potem są kurwa problemy.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
GAS mnie wkurwia :S
i always go full retard

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Mam podobnie - teraz gdy jeszcze brakuje mi kasy pojawiają się dobre deale na alledrogo a na 100% jak przyjdzie kaska to wszystko zniknie :F
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Cubase. Ciągle mi wypierdala licencję i resetuje sterowniki, a tech support u steinberga to jakaś porażka :|
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

Offline sylkis

• Pr0
Moje pierdolone lenistwo :P
Mam coś do zrobienia i przez to nie robię rzeczy dla mnie przyjemnych, bo by poczucie winy było, ale z lenistwa też nie robię tego, co powinienem, tylko przepierdalam czas na chuj wie czym.
Kurwa.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline grz_ost

• Pr0
Muszę wybrać temat pracy dyplomowej... Wszystkie tematy brzmią mniej więcej tak: Bdasf faosgwe uhcwskjm ssf w systemach komputerowych...  :facepalm:

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Muszę wybrać temat pracy dyplomowej... Wszystkie tematy brzmią mniej więcej tak: Bdasf faosgwe uhcwskjm ssf w systemach komputerowych...  :facepalm:
To może zmień studia jak się na tym zagadnieniu ciągle nie znasz po kilku latach?
« Ostatnia zmiana: 14 Mar, 2012, 16:14:16 wysłana przez Dexterek »
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Męczą mnie zatoki. >:(
I know ya feel bro :( Średnio 3 razy w roku mam zapalenie zatok :\
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Męczą mnie zatoki. >:(

:( łączmy się w bólu..
return to monke

bandit112

• Gość
Mam coś do zrobienia i przez to nie robię rzeczy dla mnie przyjemnych, bo by poczucie winy było

Ależ to jest prawdziwe...

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja się chyba na stare lata nauczyłem robić najpierw to co mam do zrobienia a później się opierdalać do woli. Nie działa tylko z czyszczeniem akwarium bo to gówniana robota :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja się chyba na stare lata nauczyłem robić najpierw to co mam do zrobienia a później się opierdalać do woli. Nie działa tylko z czyszczeniem akwarium bo to gówniana robota :D

Dobry żarcik, przecież Ty nie masz nic do robienia :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Mam, jakieśtam grosze zarabiam pracując kilka godzin w tygodniu :)

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Dwa fajki + tydzień nadużywania kawy = zęby mnie bolą. I jeszcze dziąsła krwawią. Nosz kurwa. :P

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ludzka pazerność na pieniądze i głupota mnie wkurwia!

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Niedziak, ktoś Cię oszukał?

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Niedziak, ktoś Cię oszukał?

Można tak to ująć. Do tego własna ciotka, dla której dorywczo pracuję :facepalm:

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
bo z rodzina najlepiej sie wychodzi na zdjęciach i niestety jest to prawda
B ( o ) ( o ) B S

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Spoko, spłonie w piekle za swój czyn. Mnie nie można tak po prostu oszukać ; )

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Hmm, Twój avatar pięknie podkreśla ostatnie zdanie ;D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!