Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1708646 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie musisz, rozruch, a nie widzimisie kupującego. Gdyby coś się zjebało, to pewnie, ale wszystko działa.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline dziador1

• Gaduła
  • Niereformowalny oszołom !!!!
Wiesz , nie  grałem troche  na  nim , lampy  nie  wymieniane były  od  nowości , ale też mało było  na nim  grane..

Przed wysyłką  sprawdzałem i na pewno wszystko chodzi , tylko nie mogłem rozkręcić go na full.

Gość twierdzi , że muli i to nie jest to brzmienie co słyszał na you tube.
Tylko ,że ja mu wszystko to powiedziałem i dlatego chciałem , zeby ograł i dlatego pusciłem mu dość tanio.

nie wiem kurwa, chyba nie mam ochoty się  z nim  szarpać.... chyba wolę jeszcze  raz wystawić  i  niech weźmie  go ktoś  kto go  dobrze ustawi ...

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Gość twierdzi , że muli i to nie jest to brzmienie co słyszał na you tube.

Cytat roku, przysięgam :D

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Ładnie z Twojej strony. Ogólnie to mógłbyś go mieć w dupie. Następnym razem warto wyjaśnić dokładnie klientowi na czym polega "gwarancja rozruchowa". Poza tym to brzmienie z youtuba. Ahh chyba mój nowy ulubiony cytat. A, no i oczywiście sam pokrywa przesyłkę?
return to monke

Offline dziador1

• Gaduła
Tak , przesyłkę  pokrywa  on...

Czasami  mi  się  wydaje , że  jestem  za  dobry..ale  wolę  go  sprzedać  komuś  kto  będzie  zadowolony :)
Na  szczęście  nie  wydałem jeszcze  kasy  a  i  grać  mam  na  czym...także  nie  pali  mi  się...

Nooo...niedługo  będzie  do  wyhaczenia  tanio  Bugera  333  :)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
Jeszcze sie okaze ze dojdzie do ciebie zjebany piec...
W zyciu trza byc hujem bo inni cie wyhujają
i always go full retard

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

bandit112

• Gość

Ale bym zajebał.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Rozumiem, że iPhone'a byś jej zajebał :P Mi by wystarczył jej jeszcze większy ryk, że nie ma nic i zajebiście szybko działający telefon :D

Offline Frantic

• Pr0
Może dziewczyna płacze bo cieszy się z prezentu?

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Może dziewczyna płacze bo cieszy się z prezentu?

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Wkurwia mnie hardstyle i ciągle darcie mordy o 3ciej nad ranem z mieszkania studenciaków obok.
Na kaca polecam trochę randomowych zer na dolnym D z rana. Udławcie się djentem.

Offline samuraj_jack

• Użytkownik
że jest niedziela, czwarta z rzędu, kiedy siedzę w robocie i nakurwiam do nocy. Było by fajnie gdyby choć soboty były wolne, ale nie. Po co, przecież kurwa nieśmiertelny jam jest! Mam nadzieję, że za dwa tygodnie nie będę pisał posta, że wkurwia mnie, że nie było warto...  ::)
"Poznał też mowę zwierząt i posiadł umiejętność czytania w ludzkich myślach, ale jedno i drugie okazało się gówno warte"

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
To zazwyczaj tzw grypa żołądkowa ;)
A czy jedliście to samo to tego nie wiesz... :P

Offline dziador1

• Gaduła
Oglądał  ktoś  ostatni  odcinek  "Must Be The Music"  , jak  16 letni  chłopak  wyciął  na  Ibanezie  "Marsz  Turecki" ?

Wkurwia  mnie , że  ludzie  maja  taki talent w  takim  wieku...   wkurwia  mnie , ze  to  nie  ja  :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No, zwalaj na brak tlentu. Bo przecież nie weźmiesz gitary i nie zaczniesz ciężko zapierdalać, żeby się porządnie wyćwiczyć.

Offline dziador1

• Gaduła
No  fakt , na  brak  talentu  nie  ma  co  zwalać.
Raczej może , na to , że  jak byłem  młodszy  to  zamiast  więcej  ćwiczyc  to  latałem za  dupami  i  imprezowałem...  a  teraz , praca  , rodzina ,  juz  nie  ma  tyle  czasu  na ćwiczenia  ..  ech..

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Mr Pollack też
B ( o ) ( o ) B S

Offline sylkis

• Pr0
W nawiązaniu do...

Jak mnie wczoraj o 18ej w momencie złapało to do tej pory jestem zielonkawy... I jeszcze - co gorsze - do tego

( Obraz usunięty.)

Co ciekawe, Mojej :love: nic nie jest, a jedliśmy to samo i to zwykle Ona czuje pierwsza gdyby było coś nie tak. Właściwie to tylko Ona coś czuje, bo , mnie właściwie zatrucia nie ruszają. Mogę zeżreć za jednym posiedzeniem pół słoika śledzi, zakąsić schabowym, popić to wszystko półlitrem kakao (mam taki fajny kubek ;) ) i dołożyć tortem z kremem i nic mi nie jest. Nawet jak coś z tego byłoby drugiej świeżości :P I bądź tu mądry... ::)
Może reakcja na nerwy? Za dużo się ostatnio nawkurwiałeś może.
Ziółka (zarówno na trawienie, jak i na spokój) i na ile warunki pozwalają - chill...
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Didejek

• Pr0
  • Hodowca BlacKatów
    • BlacKat Guitars
O, mnie wkurwia jak, gdy wyjdę z domu na wiele godzin i poruszam się po niesprzyjających okolicach, zachce mi się do kibla minutę po wyjściu, mając perspektywę najbliższego kibla za jakieś 2 godziny.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
daj spokój, facet może wszędzie ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Sraj na klatce schodowej albo w piwnicy - jak nie chcą otworzyć to powiedz że ulotki albo policja :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Kurwa, wyjebali mnie z sali. Znaczy mój zespól. Najprawdopodobniej, dlatego że za ostro gramy i opierdoliliśmy browary w kiblu.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
my mamy salkę w gimnazjum i problemów z chlaniem nie ma :O
i always go full retard

Offline dziador1

• Gaduła
Heh....w  Gimnazjum  więcej  chlają  od  was   , a  Thoth  ma  salę  w  zakrystii  parafialnej  ;)