Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 312704 razy)

Zomballo

• Gość
A ja lubię tego Pana! Szacun po same pomidory!

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Pronounce

• Pr0
To bardziej pasuje do tematu z dowcipami ale żeby nie było wklejam tutaj.
Pani z AI chyba przebiła poziom samozaorania Mateusza Kijowskiego, który równie "dobrze" wypadł w wywiadzie dla tej gazety jakiś czas temu.

http://www.rp.pl/Plus-Minus/302129991-Rozmowa-Mazurka-Draginja-Nadazdin-Za-PO-tez-protestowalismy.html

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Aerosmithka

• Nowy użytkownik
    • http://cellulitowo.pl/krem-cellulit-ranking-poznaj-skuteczne-kosmetyki-cellulit/

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Nowy poziom botów :O
Administracja nie śpi.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline JanuszuNieKrzywdz

• Gaduła
Bronić sądy!

Przecież po pisowskiej czystce będzie jeszcze gorzej. PiS chce upierdolić samorządność, tak więc od NSA zaczynając wszystko wypełni sie pisowskimi stołkami w dół a każda decyzja rady miasta która nie poszła po myśli radnych pis będzie upierdalana. Plus tutaj był problem z jawnością i tak mamy problem z jawnością dotycząca Sejmu, KRS, SSP, Fundacji Narodowej itp więc to tylko rozleje się na sądy niżej. Nie twierdze że nie istnieje kasta samorządowa, twierdze, że po reformie pisowskie kasty się tylko umocnią.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Jeśli ludzie tak będą chcieli, to tak będzie. Pierwszy sprawdzian wybory samorządowe.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Algiz

• Gaduła

Przecież po pisowskiej czystce będzie jeszcze gorzej. PiS chce upierdolić samorządność, tak więc od NSA zaczynając wszystko wypełni sie pisowskimi stołkami w dół a każda decyzja rady miasta która nie poszła po myśli radnych pis będzie upierdalana. Plus tutaj był problem z jawnością i tak mamy problem z jawnością dotycząca Sejmu, KRS, SSP, Fundacji Narodowej itp więc to tylko rozleje się na sądy niżej. Nie twierdze że nie istnieje kasta samorządowa, twierdze, że po reformie pisowskie kasty się tylko umocnią.

W Polsce jest 10 000 sędziów, Myślisz, że pis ma tylu swoich sędziów i trzyma ich pod stołem ? czekając na podmiankę. Rozumiem, że sądy były niezawistne jak rządziło PO?PSL i posłankę Sawidzką uniewinnili.

• Gaduła
W Polsce jest 10 000 sędziów, Myślisz, że pis ma tylu swoich sędziów i trzyma ich pod stołem ? czekając na podmiankę. Rozumiem, że sądy były niezawistne jak rządziło PO?PSL i posłankę Sawidzką uniewinnili.

Nah, Rulewski swoje przeszedł a Jastrzębowski to zjeb więc wiesz. Jak będziesz miał 70 lat i ktoś będzie chciał cie wykwiać to cie okiwa. Pozatym Rulewski dodał "Do pisu raczej nie nalezal" co było ironiczne i nie było równaniem logicznym "należał do po".

Domyślam się że nie wszyscy byli nieskazitelni ale dyskusja "a za PO" to umacnianie duopolu, jak przyjdzie Platforma to będzie jak PiS ale będzie mówiła "A za PiSu to", i tak dalej. Obie partie są beznadziejne i obie powinny zniknąć.

Tak, myśle że "pokolenie" 85-90 które narobiło sobie tytułów naukowych na kierunkach humanistycznych, które nie wyjechało wtedy (PO-PSL) za granice i teraz ledwo wiąże koniec z końcem będzie szkolone w szkołach sądowniczych aby wypchać wakaty sędziowskie bądź quasi sędziowskie. Oczywiście głównie warunkiem zdania będzie lojalność jak w przypadku nowej KRS czyli do stopnia uwłaczającego rozumowi.

Jeśli ludzie tak będą chcieli, to tak będzie. Pierwszy sprawdzian wybory samorządowe.

Nie zazdroszcze opinii.

Offline Algiz

• Gaduła
No tak jeden stetryczały dziadzio drugi zjeb i zdyskredytowałeś obu, a Rulewski oprócz tego że powiedział, że sędzia do pis nie należał to jeszcze dodał, że wyraźnie nam sprzyjał.

A co do szkolenia nowych pseudo sędziów to czasy Ci się pomyliły, to za tow "Bejruta" prokurator kształcił się dwa tygodnie, ważne żeby był lojalny.
« Ostatnia zmiana: 01 Sie, 2018, 19:32:08 wysłana przez Algiz »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Obie partie są beznadziejne i obie powinny zniknąć.
Tak!

Nie zazdroszcze opinii.
:) to nie jest opinia tylko fakt. Kilka osób może się bardzo zdziwić po wyborach, we Wrocławiu np. taki Sutryk z namaszenia PO i Nowoczesnej który już chodzi na wszystkie spotkania w sprawach miasta które niby ma przejąć.

• Gaduła
No tak jeden stetryczały dziadzio drugi zjeb i zdyskredytowałeś obu, a Rulewski oprócz tego że powiedział, że sędzia do pis nie należał to jeszcze dodał, że wyraźnie nam sprzyjał.

A co do szkolenia nowych pseudo sędziów to czasy Ci się pomyliły, to za tow "Bejruta" prokurator kształcił się dwa tygodnie, ważne żeby był lojalny.

Z dwojga złego wybieram Solidarucha a nie koksa z brukowca.

Co do nowych sędziów hmm, jeżeli przez ostatni czas nie włączałeś telewizji to masz kilka linków dla ułatwienia w kolejności chronoligicznej.
https://oko.press/sad-najwyzszy-miazdzy-ustawe-o-krs-obejscie-konstytucji-naruszenie-trojpodzialu-wladz-niezawislosci-sedziow-respektu-dla-prawa/
https://www.iustitia.pl/nowa-krs/2102-kandydaci-do-krs-i-ich-pelnomocnicy
https://www.rp.pl/Sedziowie-i-sady/306239990-Zawistowski-sedziowie-swiadomie-rezygnuja-z-awansu-przez-nowa-KRS.html
https://www.rp.pl/Sedziowie-i-sady/304029976-Ruszyla-reforma-Sadu-Najwyzszego.html
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/577736,krs-sedzia-poglady-polityka-pawlowicz-pis.html
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krs-cichaczem-obniza-kryteria-naboru-do-sn/yl77c7h

Offline Algiz

• Gaduła
Z dwojga złego wybieram Solidarucha a nie koksa z brukowca.

Co to za odwracanie kota ogonem ? tu nie chodzi o to kogo wybierasz, tylko o to co Rulewski powiedział na temat sędziego który ułaskawił oszustkę Sawicka.

A ten koks jest z takiego samego brukowca ja linki które wkleiłeś. Oczywiście z wyjątkiem ONETU.PL, bo ten uważam za totalne szambo.

• Gaduła
Jak będziesz miał jakieś merytoryczne argumenty to wróć do dyskusji

Offline Algiz

• Gaduła
Ty nie masz żadnych póki co i dlatego się denerwujesz i obrażasz innych.

• Gaduła
Oczywiście że mam, przedstawiłem ci logiczny tok rozumowania, do którego można się odnieść. Ale ty jak pisowiec-analfabeciarz ,twierdzisz wszystkie polskie portale internetowe i gazety to gówno, a ludzie którzy tam pracuja to cholera wie skąd szyją cały czas na polskie nie?

Podeprzyj się CZYMKOLWIEK w twoich poglądach ale spoko, wiem że nie masz czym, więc dlatego nie ma żadnej dyskusji tylko takie wrzutki typu "jebać sąd".

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Zombi, na chuj, powiedz mi, na chuj zakładałeś ten topik :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Zomballo

• Gość
O i znowu się kłócicie! Zamknąć ten temat bo reszta forumowiczów pospierdala.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
O i znowu się kłócicie! Zamknąć ten temat bo reszta forumowiczów pospierdala.

Skoro administracja spierdoliła jako pierwsza, to nie ma silnych. Ryba psuje się od góry, jak to powiedział pewien mędrzec.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Chyba Ty :P

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Z Ciebie taka administracja, jak ze mnie forumowy śmieszek XD
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
;( smutłem

Harv jest często. Yony nowy band. Leon się wkurwił.
Życie.

Bat się zapowiadał z artami na główną stronę i przejmowaniem obowiązków. ;)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja wróciłem :D Ale tutaj nie czytam uważnie bo nie lubię taplać się w kupie, do tego w internetach ;)

@nikt jedziemy w góry w październiku gdzieś? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Brokeback?