Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313989 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Komisja ds. Praw Człowieka Miasta Nowy York stwierdza że jest 31 płci które są jednakowo chronione przez prawo przed dyskryminacją.
https://www1.nyc.gov/assets/cchr/downloads/pdf/publications/GenderID_Card2015.pdf

Mam nadzieję że fake news
http://www.newsmax.com/Newsfront/NYC-releases-gender-list/2016/06/01/id/731809/
« Ostatnia zmiana: 19 Sie, 2017, 21:59:56 wysłana przez nikt »
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja pierdolę, jak tylko zaczną realnie zbierać ekipę do kolonizacji Marsa albo jeszcze odleglejszej planety to się od razu zapisuję. Przynajmniej wiem, że na początku nie polecą tam popierdoleni hipsterzy wymyślający tak popierdolone rzeczy jak '31 płci' albo hasła typu 'wolimy gwałcicieli od rasistów'. Zaraz nie będę mógł śmiać się sam z siebie by przypadkiem nie urazić jakiejś ameby intelektualnej. Ten świat nie nadaje się już do niczego innego jak do rozpieprzenia przez ogromną asteroidę albo inwazję obcych.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
To trzeba teraz robic 31 oddzielnych toalet?

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
To trzeba teraz robic 31 oddzielnych toalet?
Absolutnie nie. Odmawianie osobie trans możliwości korzystania z kibla który wg jej chromosomów nie jest odpowiednim przybytkiem, jest jednym z objawów dyskryminacji.
Były już sprawy sądowe wytoczone dyrektorom szkół w USA które zakazywały korzystanie trans z szatni która odpowiadała jej nowej płci.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Idąc tym tokiem rozumowania jak tylko zobaczę grupkę fajnych lasek idących na basen mogę wejść za nimi do szatni i legalnie się tam przebrać, a jak ktoś będzie miał problem to go jeszcze oskarżę o dyskryminację. Genialne w swojej prostocie!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Ja to się tylko nie mogę doczekać, kiedy takie coś pojawi się w sportach walki. W biegach na olimpiadzie już startują faceci, pora na UFC. Chciałbym zobaczyć jak jakaś laska dostaje śmiercionośną bułę od takiego Pudziana czy innego Kułaka.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ja to się tylko nie mogę doczekać, kiedy takie coś pojawi się w sportach walki. W biegach na olimpiadzie już startują faceci, pora na UFC. Chciałbym zobaczyć jak jakaś laska dostaje śmiercionośną bułę od takiego Pudziana czy innego Kułaka.

Chuj z nimi, tylko Conor McGregor! :D

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

Chuj z nimi, tylko Conor McGregor! :D

Walkę Connora z Pudzianem też bym w sumie chętnie obejrzał :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Jesteś pewny ?  :D  W sumie Kopernik tez była kobietą

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur

Jesteś pewny ?  :D  W sumie Kopernik tez była kobietą

W sensie, że jako kobiety

Jazz, Lounge, Downtempo

Offline selfslave

• Gaduła
Ja to się tylko nie mogę doczekać, kiedy takie coś pojawi się w sportach walki. W biegach na olimpiadzie już startują faceci, pora na UFC.
To chore, ale już jest. Nazywa się Fallon Fox i normalnie napierdala kobiety w UFC :|

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jebany burak z tego Macierewicza zamiast apelu poległych w obronie Westerplatte odczytali apel smoleński. Zatrzymali harcerza który miał to odczytać i odczytali swoje, no żesz kurwa jego mać, kiedy to sie skonczy.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Pod tym względem, to chyba nawet za komuny było lepiej...

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Jebany burak z tego Macierewicza zamiast apelu poległych w obronie Westerplatte odczytali apel smoleński. Zatrzymali harcerza który miał to odczytać i odczytali swoje, no żesz kurwa jego mać, kiedy to sie skonczy.

Jaki apel smoleński?? Widziałeś i słyszałeś gdzieś jak odczytują ten apel smoleński? Czy tylko bezmyślnie powtarzasz?
Link, źródło, bo bardzo chcę usłyszeć ten apel smoleński.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A niezależna.pl nie zaprzeczyła nie wyśmiała ? :o  Cóz byli ludzie i słyszeli . To samo było w Zamościu Rotunda 78 rocznica apel smoleński odczytany, wszędzie to czytają gdzie lokalne władze miękną lub nie chcą sie narażać, jedynie Poznań sie oparł tej sekcie, bo inaczej nie sposób juz tego nazwać. Dzielą kraj dzielą ludzi bo doskonale wiedzą jak to działa na połowę narodu. Ty nie wierzysz ze tak było i twierdzisz ze bezmyślnie powtarzam, ja wiem co widzę i słysze co i gdzie czytam , i dla informacji Twej, włączam przy tym myślenie. Ty wierzysz w nieomylność i zajebistość jaśnie nam rządzących, ja nie muszę.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
:facepalm:

W zasadzie, patrząc na to jakie tu bzdurne i złe emocje krążą, to ten wątek chyba należałoby zamknąć, wrzucić do skrzyni, zawiązać łańcuchem i spalić. Prochy zaś rozsypać nad Niemcami. :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Może i tak, a może po prostu bez inwektyw rozmawiać ?

http://niezalezna.pl/202301-skandal-na-westerplatte-adamowicz-wylaczyl-mikrofony-podczas-apelu-poleglych

Ja znam inną wersję wydarzeń. Tu wg mnie warto włączyć myślenie. Są tzn były ustalenia z wojskiem, kto czyta, ze czyta harcerz. Nigdy nie zdarzyło sie by robić tam "dym"  Są te ustalenia ale MON przygotowało sie na możliwość "awantury" :o a może na to, ze tak jak było na filmie powyżej, ze ludzie MON blokują zdziwionego i zaskoczonego harcerza i korzystają z własnego nagłosnienia by nikt nie próbował zakłócić ich porzadku i robią swojue wbrew ustaleniom. Niezależna jakoś pomija odczytany również apel smoleński, traktując to widocznie jako równorzędny apel poległych.  Osobiście wielokrotnie sie przekonałem ze niezależna jest tyle samo warta co i tvn. Każdy chuj na swój strój.  Zaglądam tam dla porównania, być może ku zaskoczeniu niektórych. 

Offline Algiz

• Gaduła
Według rozporządzenia ministra Siemoniaka Apel poległych, który nazywa się teraz apelem pamięci :o i odbywa się w obecności wojska może odczytać tylko oficer albo podoficer. Adamiak zrobił w chuja harcerzy. Myślisz, że czemu sprawa tak szybko ucichła ? to było samo zaoranie Siemoniaka.
http://niezalezna.pl/202264-to-siemoniak-podpisal-decyzje-ze-apel-poleglych-moga-odczytywac-tylko-zolnierze

« Ostatnia zmiana: 04 Wrz, 2017, 19:58:27 wysłana przez Algiz »

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ale to dalej nie wyjaśnia, co ma kurwa Smoleńsk do Westerplatte...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Ja chcę zobaczyć jeden materiał, w którym pada choć jedno słowo o Smoleńsku.
Samo powtarzanie co ma Smoleńsk do Westerplatte nie wystarczy. No jedno z drugim niei ma nic wspólnego, ale gdzie jest ten apel?? No musi krążyć po sieci chociaż jeden materiał wideo.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
No, ja raz, przez przypadek, zahaczyłem o jakieś wystąpienie, na którym, jak się potem dowiedziałem, rzekomo był odczytany ten cały "apel smoleński". I jakoś nie pamiętam w ogóle nic takiego. Może putinowskie trolle dotarły na sevena, a może niepotrzebnie grzebałem sobie wtedy tym gwoździem w uchu...
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Może ktoś mógłby wrzucić chociaż treść tego "apelu Smoleńskiego"? Tak wszędzie lewaki o nim trąbią, a ja nawet nie wiem jak brzmi...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Aj ty leniuszku nawet w googla nie chce sie wpisać, tylko wrzućcie poszukajcie i od lewaków wyzywa.

https://wpolityce.pl/smolensk/296523-wspomnienie-ofiar-katastrofy-smolenskiej-w-kazdym-apelu-z-asysta-wojska-jest-polecenie-szefa-mon-antoniego-macierewicza

https://www.wprost.pl/kraj/10016483/Opublikowano-pelna-tresc-apelu-pamieci-Nie-uniknieto-kontrowersji.html

http://m.se.pl/wiadomosci/polityka/skandal-na-westerplatte-wojsko-zablokowalo-harcerzy_1015751.html

https://www.salon24.pl/newsroom/805828,incydent-z-apelem-poleglych-na-westerplatte-w-ostatniej-chwili-odsunieto-harcerza

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Kontrowersyjne-obchody-na-Westerplatte-n116091.html

W jednym z artykułów jest tez wyjaśnione dlaczego zaszła sytuacja inna niż ta, która zatwierdził w 2014 r Siemoniak, czyli ze czytaja apel żołnierze a nie harcerze.

Powiedz mi proszę czy każdy kto ma inne poglądy niż ty to lewak, i co to dla Ciebie właściwie oznacza  choćby w kontekście tych nieszczęsnych dla mnie apeli smoleńskich wciskanych wszędzie gdzie sie da. Wg mnie na siłę by właśnie skłócić ludzi, bo na pewno nie dla chwały Prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego żony. Patrząc na to co sie dzieje  dopiero teraz widać jak źle sie stało ze jego nie ma. Dziw mnie róznież ze nie robili tego dla JPII jako tacy wielcy katolicy.