Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 315718 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
@gizmi7 , ja nie wiem czy Ty chociaż jedno zdanie zrozumiałeś z tego co napisałem.

Przecież kurwa, nie chodzi o to, że dbanie o środowisko, czy pomoc humanitarna są niepotrzebne. Czy ja stawiam gdzieś takie tezy, że pierdolisz mi jakie to ważne? :D Ale tak się rozmawia z wami, że każdego próbujecie traktować z góry i pouczać. Właśnie o tym traktowaniu z góry pisałem. O tym nastawieniu, o histerii. O tym, że lewicowi bojownicy przyjmują rolę kaznodziei, który chce wszystkich nauczać, żeby zrozumieli, że są grzeszni. Że niszczą planetę. ŻE SĄ RASISTAMI. ŻE GWAŁCĄ KOBIETY! O to chodzi, a nie że kurwa dbanie o środowisko jest nieważne. Ale właśnie z Ciebie też wyszedł pouczający wszystkich kaznodzieja ;) Ty też jesteś @gizmi7 gwałcicielem? A nie, przepraszam, to tylko my mali ludzie niezwiązani ideologicznie z lewicą jesteśmy z założenia tak plugawi ;) Tzn. w teorii wszyscy są, wy również, no ale jeśli tak zwracacie wszystkim uwagę to jesteście już ponad problemem, c'nie? ;) Widzisz to już @gizmi7 jak zaczynacie przejmować rolę kleru?

O tym, że lewicowe poglądy zaczynają być religią nie piszę metaforycznie. To bardzo niebezpieczny proces, bo z ideologią można dyskutować, podważać jej słuszność argumentami. A religii nie podważysz. Więc gdy lewica oficjalnie zrobi ze swojej ideologii wyznanie to będzie problem, bo będą chcieli przejąć władzę jako ugrupowanie wyznaniowe. A wykorzystywanie religii do celów politycznych nigdy dobrze się nie kończy. Jest bardzo skuteczne, ale rodzi patologie, co wiemy na przykładzie państw islamskich, w których rządy przejęły radykalne ugrupowania religijne.

A wykłady profesora Petersona gorąco polecam :) Tylko polecam jednak wykładów słuchać, a nie tylko je oglądać @gizmi7  ;) Jak będziesz wykładów słuchał to może coś w końcu zrozumiesz i wyjmiesz głowę z własnego tyłka ;)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Ekologia to czad. Kupuj chińskie gówno eksportując brudny przemysł do Azji, a w Europie podwyższaj wszelkie normy do granic absurdu zabijając własną gospodarkę.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Pronounce

• Pr0
Ekologia to czad szczególnie dla krajów rozwijających się. Rozwaliła mnie propozycja limitów emisji dla tych krajów.

Ciekawe jest popularne używanie terminu "populistyczny" do ruchów z prawej strony. To lewica czy centrum nie jest takie? 

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Zawłaszczanie terminologii i piętnowanie nią przeciwnika. Bolszewicy i żydzi to uwielbiają. Zauważyliście, że bycie "hitlerowcem", albo "faszystą" to jest koniec świata, ale "stalinowcem", albo "komunistą", jest wręcz cool? ;)
« Ostatnia zmiana: 17 Mar, 2017, 12:58:52 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Zawłaszczanie terminologii i piętnowanie nią przeciwnika. Bolszewicy i żydzi to uwielbiają. Zauważyliście, że bycie "hitlerowcem", albo "faszystą" to jest koniec świata, ale "stalinowcem", albo "komunistą", jest wręcz cool? ;)

Nie będę już cool, bo koszulką z che guevarą wycieram podłogę :(
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Algiz

• Gaduła
.....Cała lewica zaczyna mocno przypominać kościół. Nawet ten nasz brodaty Zandberg z zatroskanymi oczami, opowiada o pomaganiu najbiedniejszym, naucza niczym biblijny mesjasz.

Lewica przypomina kościół ponieważ tak naprawdę od religii się wywodzi . To nie przypadek, że Marks, Engels i Lenin byli Żydami.
Oni tak naprawdę niczego nie odkryli, chcieli po prostu urzeczywistnić wizję  państwa socjalnego doskonale opisanego w STARYM TESTAMENCIE.

Ps: Oczywiście nie jest to żadna antysemicka spiskowa teoria. Posłuchajcie co na ten temat mówi były ambasador Izraela w Polsce
Szewach Weiss w rozmowie z Korwinem Mikke. Cała rozmowa jest ciekawa, ale można zacząć od 18:07

https://www.youtube.com/watch?v=vly612WYZto&feature=youtu.be&t=18m7s
« Ostatnia zmiana: 17 Mar, 2017, 17:20:32 wysłana przez Algiz »

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
  Lenin był pochodzenia niemiecko-żydowsko-szwedzko-baszkirskiego. I cała teoria poszła w pizdu...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Algiz

• Gaduła
  Lenin był pochodzenia niemiecko-żydowsko-szwedzko-baszkirskiego. I cała teoria poszła w pizdu...
Zajrzyj do encyklopedii albo do wikipedii i nie troluj. Jego ojciec miał na imię Eliasz, a dziadek ze strony matki nazywał się   Izrael Moisiejewicz .
« Ostatnia zmiana: 17 Mar, 2017, 22:08:36 wysłana przez Algiz »

Offline theremin

• Pr0
Jego ojciec miał na imię Eliasz (...)

Naczelny naziol w mojej mieścinie ma na imię Dawid. Pewnie też starozakonny...

Offline Algiz

• Gaduła
Jego ojciec miał na imię Eliasz (...)

Naczelny naziol w mojej mieścinie ma na imię Dawid. Pewnie też starozakonny...

Mógłbyś się zdziwić, a on jeszcze bardziej.
Poza tym Żydem się jest po matce, a nie po ojcu.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
O, w końcu się ujawniliście! Specjaliści od Żydów. :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline theremin

• Pr0
 Bo Algiz pierdoli od rzeczy. Akurat imię Eliasz (a właściwie Ilja) jest w Rosji i ościennych krajach b.ZSRR dość popularne. Żaden to dowód na pochodzenie.
« Ostatnia zmiana: 18 Mar, 2017, 11:27:01 wysłana przez theremin »

Offline Algiz

• Gaduła
Sam pierdolisz od rzeczy. Jego dziadek nazywał się Izrael Mojsiejewicz, rozumiem, że imię Izrael też jest w Rosji na porządku dziennym tak jak Iwan i Tamara.

Tym bardziej to już od lat nie jest żadną tajemnicą. Tysiące rodzin  ukrywało prawdziwą tożsamość ponieważ za cara żydowskie pochodzenie uniemożliwiało im przemieszczanie się,  podnoszenie wykształcenia i ciągnęło za sobą wiele innych niedogodności.

Offline theremin

• Pr0
Sam pierdolisz od rzeczy. Jego dziadek nazywał się Izrael Mojsiejewicz, rozumiem, że imię Izrael też jest w Rosji na porządku dziennym tak jak Iwan i Tamara.

Przecież napisałem, że w 1/4 był Żydem. I do tego się przyjebałeś. Dorzuć nazwiska reszty - dziadka i dwóch babć, to może coś udowodnisz.

BTW fajne masz hobby, lekturę obowiązkową już przeczytałeś?

Offline Algiz

• Gaduła
To nie jest moje hobby, a jak czujesz się urażony to możemy iść na kompromis, że Lenin był  szwedzkim Cyganem.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline theremin

• Pr0
No stary! Przecież to Tiefauen! To musi być jedyna możliwa wizja :D

Ale napisał to osobnik kiedyś nazywany "trzecim bliżniakiem".

Moim zdaniem karakanowi i spółce marzy się taka rozprawa z gorszym sortem jak w rosyjskim filmie z 1992 pt. "Czekista".  Na szczęście mają braki kadrowe i za małe poparcie społeczne.

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Problem wszystkich Dornów, Marcinkiewiczów, i innych usłużnych "analityków", którzy co 2 dni produkują podobne mundrosci w tvn24, jest to, ze poza Warszawą, świat wygląda zupełnie inaczej. PiS, jeśli nie zniszczy gospodarki (a niestety, na to się zanosi), będzie rządzić nie 4, nie 8, ale 16 lat.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Przerazająco realistyczna wizja, i kto wie czy nie w punkt.

http://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/polakow-ma-zabolec-jak-mocno-sie-da-stawka-tej-gry-jest-rok-2020,87,1737

@13 a jak ktoś pisze w podobnym to jest płacz i foch, że obrażajo.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Przerazająco realistyczna wizja, i kto wie czy nie w punkt.

http://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/polakow-ma-zabolec-jak-mocno-sie-da-stawka-tej-gry-jest-rok-2020,87,1737

To pisał koleś który zna Kaczyńskiego, nie na darmo zwany trzecim bliźniakiem, jak z resztą wspomniał theremin.
To ze teraz każdy kto cokolwiek powie w TVN jest zdrajcą i kłamcą lub człowiekiem nie wartym słuchania to tez jest mocno symptomatyczne. Z kazdego takiego, opcja "za pisowska " zrobi nic nie wartego człowieka. Zaczynam sie do tego przyzwyczajać i nawet mnie to już nie irytuje, nie dziwi, nie zaskakuje. Zaskoczyli natomiest mnie senatorowie PIS którzy wkurwili sie na bezczelność Jakiego i zagłosowali za ustawą.
Ten co tutaj twierdzi, ze ma racje czyli Wroo ;) tez twierdzi ze idą na kurs kolizyjny Dorn tez. To sie faktycznie zaczyna układać w całość. Ale wtedy zniszczą gospodarkę. Nie dziwi mnie również to ze Kaczynski zrobi to z zimną krwią tylko dla własnej wizji chyba juz nawet nie Polski ale własnych wizji i władzy. Gdyby myślał faktycznie o Polsce, o ludziach, nie pójdzie w to.

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
W lutym równiez nadwyżka w budżecie
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Drugi-miesiac-nadwyzki-w-budzecie-panstwa-7505802.html

Kolejne obligacje rolują dług publiczny. I znów nadwyżka popytu nad podażą świadcząca o zaufaniu do naszych papierów.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Morawiecki-Polska-prawdopodobnie-ponownie-wyemituje-obligacje-w-juanach-7505650.html

Cuda panie cuda
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Pronounce

• Pr0
He, właśnie chciałem o tym wrzucić.

W Wyborczej nie mogą się zdecydować czy rząd jest "na plusie" czy jednak "zadłużeni jak nigdy wcześniej".
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,21523065,budzet-panstwa-ciagle-na-plusie-po-dwoch-miesiacach-2017-r.html#MT2