Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 317672 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Doradcy podatkowi tak ale skoro pomimo tylu doradców udało mu sie doprowadzic do bankructwa i to wielokrotnie no to jak dla mnie nie czułbym sie z nim pewnie. Jedno co mnie teraz kilka godz "po" zastanawia to zmiana tonu jego pierwszej wypowiedzi jako prezydenta elekta. Ot ciekawostka przyrodnicza ;)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Najsensowniejszy filmik w tym temacie, z maja tego roku

! No longer available

Offline Algiz

• Gaduła
Doradcy podatkowi tak ale skoro pomimo tylu doradców udało mu sie doprowadzic do bankructwa i to wielokrotnie no to jak dla mnie nie czułbym sie z nim pewnie. Jedno co mnie teraz kilka godz "po" zastanawia to zmiana tonu jego pierwszej wypowiedzi jako prezydenta elekta. Ot ciekawostka przyrodnicza ;)

Ale przecież ładnie się zachował ! czego nie można powiedzieć o Hilarii, nawet nie wyszła podziękować tym co na nią głosowali i stali jak pindy na weselu do czwartej rano. Właśnie po tym poznaje się ludzi, skoro nie potrafią przegrywać, to tym bardziej nie potrafią wygrywać. Nawet nasz Bronek i Ewcia wyszli pogratulować zwycięzcą i pokazali, że mają klasę ( nie sądziłem, że kiedykolwiek tak się o nich  wyrażę) ale taka jest prawda.
« Ostatnia zmiana: 10 Lis, 2016, 05:22:07 wysłana przez Algiz »

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
pogratulować zwycięzcą

??

Komuś - rozumiem, ale ni chuja nie ogarniam jak można pogratulować kimś.
« Ostatnia zmiana: 10 Lis, 2016, 20:26:55 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
....
Ale przecież ładnie się zachował ! czego nie można powiedzieć o Hilarii, nawet nie wyszła podziękować tym co na nią głosowali i stali jak pindy na weselu do czwartej rano. Właśnie po tym poznaje się ludzi, skoro nie potrafią przegrywać, to tym bardziej nie potrafią wygrywać. Nawet nasz Bronek i Ewcia wyszli pogratulować zwycięzcą i pokazali, że mają klasę ( nie sądziłem, że kiedykolwiek tak się o nich  wyrażę) ale taka jest prawda.

No właśnie, bardzo ładnie, tak bardzo ze to właśnie mnie zaskoczyło. Słowa słownictwo styl no jak nie On, nagła przemiana ?
Oczywiście w to nie wierze, zastanawiam sie tylko ot tak w zasadzie jako ciekawostka, czy grą była kampania, czy ktos jednak ma na niego wpływ w miare pozytywny. Jedną rzeczą jest bowiem trzymanie ludzi za morde a druga odpierdalanie baboli jak to miał w zwyczaju. No ale skoro na 30 dni przed wyborami odebrali mu "kluczyk" do jego własnego tłitera zeby nie jebnął kolejnej gafy to może jest tam ktos obok z głową na karku, czego sobie i Wam zyczę ;)

Offline selfslave

• Gaduła
Wydaje mi się, że ta przemiana wynika po prostu ze zmiany sytuacji. Trump jest bardzo wrażliwy na krytykę. Co ktoś go skrytykował w mediach to on zaraz obrażał tę osobę na Twitterze lub przy okazji wywiadu. Stąd jego zachowanie w kampanii, bo jednak był ciągle mocno atakowany w mediach głównego nurtu, więc nastawił się na ostrą walkę, a że nie jest politykiem, ani dyplomatą to wyszło mu to trochę "januszowo" ;)

Ale jak już wygrał to wrażliwe ego ugłaskane, więc styl wypowiedzi inny :)

Dla mnie to wygląda na zupełnie normalne zachowanie biorąc pod uwagę jego charakter.

Edit:
Plus, to co umieścił @lwronk rzeczywiście jest bardzo, bardzo celne i wiele wyjaśnia.
Najsensowniejszy filmik w tym temacie, z maja tego roku

! No longer available
« Ostatnia zmiana: 10 Lis, 2016, 11:25:26 wysłana przez selfslave »

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Nie było innej opcji - nad USA wisiało widmo zamieszek (szczególnie, gdyby wygrała Hillary), łagodzenie sytuacji jest mu teraz jak najbardziej na rękę - teraz ma inne rzeczy na głowie - implodującą od środka GOP - jej umiarkowane skrzydło (patrz pół partii) nie znosi Trumpa.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
11 listopada feministki siedzą w żałobie i organizują czarny protest.
Ciekawe czy będą palić flagę...
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
By się lepiej jakimś sportem zajęły, uczesały, ubrały jakoś ładnie, to by je może nawet ktoś wyruchał i by się te protesty skończyły.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Liberalowie zachowuja sie jakby Trump mial zabic wszystkich gejow, zalegalizowac niewolnictwo i zabrac prawa kobietom.

Spoiler

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Trochę mnie dziwi ta histeria lewaków. Mieli czarnego prezydenta, teraz mają pomarańczowego. Progressive as fuck! :D

Offline Algiz

• Gaduła
Najbardziej kobiety się wkurwiają, bo Obama startował jako pierwszy czarnoskóry i dali mu szanse, to Hilaria poszła tym samym tropem jako pierwsza kobieta prezydent, niestety nie wybrali jej. Teraz każda baba w USA jest przekonana, że kobieta w stanach jest gorsza nawet od murzyna :)
« Ostatnia zmiana: 11 Lis, 2016, 15:06:13 wysłana przez Algiz »

Offline wrobelsparrow

• Pr0

Offline Algiz

• Gaduła
Te gazety za 30 lat będą warte majątek, ciekawe czy zrobili to, żeby w razie wygranej być pierwszymi ? w takim razie powinni też mieć wersję z Trumpem ( śledziłem i w internecie wyciekła tylko wersja z Hilary ) czyli prawdopodobnie byli tak przekonani, że to babsko wygra.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Chyba za bardzo uwierzyli w siłę swoich fejkowych sondaży. A później "aj-waj" kod zakładamy, bo się demokracja kończy :D

Offline Algiz

• Gaduła
Chyba za bardzo uwierzyli w siłę swoich fejkowych sondaży.

Sondaże mogły być całkiem rzetelne, ot po prostu zapomnieli poinformować społeczeństwo, że były przeprowadzone wśród demokratów :)

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 11 Lis, 2016, 15:53:32 wysłana przez Algiz »

Offline Mat

• Pr0

Offline Algiz

• Gaduła
Sukces ma zawsze wielu ojców, a klęska jest zawsze sierotą  :(

« Ostatnia zmiana: 11 Lis, 2016, 17:56:46 wysłana przez Algiz »

Offline Mat

• Pr0

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Sukces ma zawsze wielu ojców, a klęska jest zawsze sierotą  :(

( Obraz usunięty.)

Mnie cieszy, że w końcu ktoś zaczyna pisać mu posty, bo to była okropna tragedia, że stary dziaduszek się non stop tylko kompromitował na swoim profilu - szczególnie, że to laureat Nobla i bohater, jakich dziś żyje niewielu - niezależnie od tego, jak beznadziejnym był prezydentem i jakim bufonem potrafi być prywatnie.

Spoiler

Offline Algiz

• Gaduła
Mnie cieszy, że w końcu ktoś zaczyna pisać mu posty, bo to była okropna tragedia, że stary dziaduszek się non stop tylko kompromitował na swoim profilu

Tu się zgodzę bo to nie jest jego język i styl wypowiedzi.

szczerze, mam gdzieś, co robił w jakichś wczesnych latach 70

Błąd, bo czym skorupka za młodu ....itd.

- sam fakt, że udało mu się wyłamać spod nacisku bezpieki jest godny podziwu,

Tak się wyłamał, że Kiszczak 40 lat trzymał fałszywą makulaturę na jego temat w kasie pancernej, tak się wyłamał, że ludzie którzy wtedy walczyli biorą po 900 pln emerytury, a UB-cy  biorą po 7000 i są chowani z honorami.

...gdyby nie pokłócił z Kaczyńskimi i nie gorliwe udupianie jego wizerunku przez PiSowskie pieski, jego wizerunek by wyglądał dziś zupełnie inaczej.

Nie zupełnie, całe trójmiejskie środowisko miesza go z błotem, od Anny Walentynowicz po małżeństwo Gwiazdów.

Macierewicz dziś się zachowuje, jakby się wstydził swojej przeszłości w KORze.

Ale tylko wtedy jak przypomni sobie, że wtedy współpracował z Michnikiem który sparodiował KOR tworząc KOD.
« Ostatnia zmiana: 11 Lis, 2016, 19:14:53 wysłana przez Algiz »

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Moje Schadenfreude jeszcze nigdy nie było tak pięknie podbudowane.
Amerykańskie celebryty w żałobie :D
http://www.buzzfeed.com/elliewoodward/heres-how-celebrities-reacted-to-trump-being-elected?utm_term=.mv98j8WY0#.cn5vRv6QY

Prosta gimbaza rozpacza i pomstuje:
http://www.buzzfeed.com/juliareinstein/sad-tweets?utm_term=.xn1RyRYPv#.dwgk1kanz

Przy lamencie Pieńkowskiej zwróciłem herbatkę nosem :D Poszukajcie sobie, bo must see!
« Ostatnia zmiana: 12 Lis, 2016, 00:31:05 wysłana przez wrobelsparrow »