Wow. Dziękuję wszystkim za opinie, miło słyszeć, że się Wam podoba.
Motywacja do dalszej pracy wzrasta!
Bo Dun i ekipa maja talent, tylko stanowczo za długo to wszystko trwa, od pomysłu, do realizacji finalnej.
Jak dla mnie to jest spóźnione o rok. Jeśli by robili tylko ot tak dla własnej frajdy to ok zajebiste i nie mam pytań a nawet zazdraszczam
Jeśli natomiast chcą tym zawojować rynek trochę większy niż Katowicki to juz troche gorzej. Tym bardziej ze nastał dziwny czas hejtu na wszystko cokolwiek kojarzy się z djentem. A przecież jak posłuchałem i popaczyłem jak Paweł gra to nie wiem czy ma sie czym wstydzić stając przy Brownim. Tak tak, tak uważam.
I zeby nie było, nie krytykuję tylko twierdzę, że jeśli chcą zaistnieć a nie tylko miło spędzić czas we własnym towarzystwie, to trzeba zapierdalać.
Pełna zgoda. I nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie. :/ Ale właśnie pracujemy nad tym, by to zmienić!
No i mam nadzieję, że z naszych kawałków można będzie wyciągnąć coś więcej, niż djent.
Rewelacja Panowie, tak trzymać! I powodzenia z wokalem, chociaż za bardzo mi go nie brakuje!
Heh, kilka chwil temu usłyszeliśmy podobne opinie na temat wokalu. Może warto się nad tym zastanowić? :> Dzięki Gohes!
To fakt, pałker rozpierdala system i to zdrowo, że strony gitar strasznie spokojny utwór czekałem na lekkie JEB ale wszystko wchodzi jak miód, bardzo fajnie utwór brzmi i czekam na więcej
Wysłane z mojej lodówki
Numer miał być trochę mantrowy, po twoim opisie sądzę, że nam pykło. ;]
Trochę wtórne, ale fajne granie. Weszło leciutko.
Jak wyłączy się dźwięk i popatrzy na pałkera, to w głowie zaczyna grać jakieś wesołe ska/rege
Cały czas pracujemy nad tym, by materiał był lepszy i lepszy. Mam nadzieję, że EPa będzie dla ciebie mniej wtórna.
dojebany mix i wszystko djenci jak trzeba <3
Kapitalny numer. Szkołę
Takie posty mam ochotę powiesić sobie w ramce nad biurkiem. Dzięki :*
Ta Ep już dawno powinna być na bandcampie !!!!!
Vox populi, vox Dei. Całej Epki dać nie mogę (choć wydamy ją chyba w trybie przyspieszonym w wersji instrumentalnej), za to "Somę" można pobrać z bandcampa:
http://daima.bandcamp.com/