Panowie, doprawdy nie ma się czym przejmować. Bedzie zarło to dobrze, nie, to trudno. Na pewno nie poddam się po pierwszej próbie, z resztą uważam ze udanej. Gdybym trzy lata temu napisał ze wchodzimy z nową gitarą, nową marką, nie spodziewam się by ktokolwiek przewidział taki rozwój wydarzeń jaki jest

Absolutnie nie spinamy sie by zawojowac swiat, tylko zaproponowac coś "naszego" I nie wyobrażam sobie bym "pracował" nad piecem i nie dopasował do tego paki. To byłoby dla mnie dopiero bez sensu. Tak to widzę i tak bede działał. Co zrobi potencjalny klient to już jego sprawa, ja muszę wiedzieć jak to i z czym dobrze zagra i jakie rozwiązania , czytaj kolumny głośniki sugerować. Wiem ze jest nieźle na 412 V30 od ENGL'a. W poniedziałek prawdopodobnie usłyszymy jak radzi sobie z 212 ENGL'a, tysz na V30, a jeszcze się nie zdarzyło by Baciowa kolumna zagrała gorzej niż ta 412, więc jestem "pewny swego"
Czy wyobrazacie sobie by PRS czy aktualnie Shur zrobili piec i nie dopasowali do niego paki, tak by ich wiesła, na ich piecach grały najlepiej ? Ja sobie tego nie wyobrażam.
Jak sytuacja na rynku finansowym jest w naszym kraju wszyscy wiemy. Jesteśmy realistami i na nic wielkiego sie nie nastawiamy. Chce to zrobić i tyle, i popróbować , a co. Jeśli przy tym pomożemy Markowi wyjść na szersze wody tez bedzie zajebiście. Uważam ze facet jest tego warty, a i nam podniesie to standard.