Wielu z was powie, że jestem głupi, wielu WTF, część będzie hejtować, a cześć się to spodoba ...
Ale od początku. Naszło mnie znowu po latach skosztować (pierwszy raz) tego magicznego, owianego mitem i chwałą smaku, a bardziej zapachu. Polowałem na portalach, szukałem na FB, giełdach i po ludziach z zamierzchłej czeluści pamięci karty SIM ale nie hu hu nikt nic nie wiedział. Chciałem już nawet brać co było ale los chciał, że moja wytrwałość została nagrodzona i to podwójnie
Deal się udało zrobić, pchnąć patyka i zapłacić za nowego
Dziś po 8:00 tel. "kurier, będzie ktoś w domu 15-16" ... "będzie" ... "to będę
" no i faktycznie 15 po 16 był
Paczka oznakowana, że nie siadać na niej, nie smarkać i nie sikać na karton bo będzie źle
Kozik w korytarzu czekał, kurier wpadł, rozpierdaczyłem karton jak dzieciak na święta i paczam ... jest ... cała ... jak trzeba ... podpisałem papiery iiiiiiiiiiiiiiii ... po żonę do lekarza bo z dzieciakami czeka w kolejce no bo jak inaczej w NFZ
Wróciłem po 18, coś tam trzeba było zrobić, ogarnąć no i w końcu była chwila na macanie (na suchara i to do tego na starych drutach).
Pierwsze wrażenie: QWA gdzie ta mityczność, plastik jebany i lekki jak pielucha mojego synka po wymianie
No QWA się nabrałem jak szczyl ...
No nic mówię ochłonę trochę, zrobię to co trzeba czyli czyszczenie, pieszczotki i nowe druty może będzie lepiej???
Skończyłem jakieś 30 min temu no i ... wraca mi wiara w markę
jeszcze jak jebnie w glośnikach jak trzeba to będzie to czego chciałem
Zanim dojdę do fotek trochę o tym co tam siedzi:
- no mahoń jest, palisander jest, no i ten kląłn jest
- że matula z Kurpiów to i złoto jest
- że miało być VINTAGE to 57 plus pod mostem i P94 pod gryfem jest
- kolor w którym się zakochałem jakieś 8 lat temu w RnR jak do łapy wziąłem - JEST
Stan? No QWA prawie sklep
koleś kanapowiec, gita z II 2013 (f-rka, komplet papierów) więc świeżo 4 miesiące po zakończeniu gwarancji dopiero).
Mody? No są
57+ pod mostem i P94 (a dokładnie Merlin MPH) pod gryfem
, siodełko z kości
Teraz więc oto jest mój pierwszy EVER ...
Posty połączone: 26 Cze, 2015, 21:11:19
... nie mogłem fotek dodać