Rozumiem, ale Mayo nie wjechało na forum, żeby napisać jednego posta do
@commelina , że psuje rynek.
Że w ogóle to 11 lat jeździł widlakiem i sortował drewno, a teraz to kradnie pomysły na lewo i prawo, i jeszcze dorabia do tego nieprawdziwą historię, że lutnictwa uczył się od najlepszych, i to przez wiele lat, i dlatego warto mu ufać.
Sorry za przykład
@commelina , ale z tego podwórka (oczywiście to tylko moje wymysły).
Jak ktoś otworzy salon fryzjerski na przeciwko salonu mojej żony, to mam iść go spałować?
Nie bardzo rozumiem całą sytuację.
Kolega przeglądał sobie grafiki w internecie i trafił akurat tu, w dodatku z konkretnymi zarzutami, i żeby nie było, z reklamą, a jakże...
Kolego, wykonanie projektu wizualnego "Grubej Berty" zleciłem Pawłowi Oleszkiewiczowi ponad rok temu, co jest doskonale udokumentowane.
Pokaż mi zdjęcia z datą, gdzie widać kiedy zrobiłeś ten "autorski" rzekomo projekt, bo w/g mnie, zwyczajnie przywłaszczyłeś sobie mój pomysł (o co oczywiście nie mam pretensji, i mieć nie mogę, bo nie mam na niego patentu, podobnie jak nikt inny na robienie gitar, rusztów, czy trójnogów), pretensje mam o to, że pitolisz coś o psuciu rynku, kiedy w pierwszym zdaniu przyznajesz się, że tak sobie googlałeś w poszukiwaniu grafik ( nie w celu szukania inspiracji zapewne, a tylko w celu tropienia naśladowców i piętnowania ich), i "przypadkiem" trafiłeś tu...