No prosze, jakie to kontrowersje wzbudził ten temat
Dzięki za wszystkie informacje, ale odpisanie każdemu z was kosztowałoby mnie całą noc
Jednakże ktoś tam pisał "nie znam się, ale się wypowiem" każdy ma swoje zdanie, szanuję ale Kemper jest zupełnie nową firmą, która zaczęła działalność od 'cyfrowania' - chyba, że się mylę, ale jeśli nie to znaczy, że jest różnica, a temat nawiązuję do Kempera i DV Mark. Nie chce mi się już słuchać tekstów typu, cyfra gówno, lepiej kupić lampę. Ja na razie nic nie kupuję
tylko pogłębiam wiedzę, chyba jeszcze takie teksty nie padły, ale tak już z góry mówię, bo wiem jak to się kończy
- Nie miało to zabrzmieć jak atak, bynajmniej! Tylko odpowiadam
Kemper - Sremper Chociaż teraz z nowym FW i już metodą profilowania na "2" - może być i jest zajebiście, wcześniej samym mikrofonem profilowanie ampa - to była jakaś "magia" teraz zaczyna to brzmieć sensownie .
A o tym motywie z profilowaniem 'na 2' to jeszcze nie słyszałem i przyznaje, że brzmi ciekawie
Też się nie znam, więc się wypowiem. :p
Miałem jakiś czas temu okazję ogrywać multiampa w zestawieniu z Ultrą. Kręciliśmy z Leonem kilka godzin i... Absolutnie nic ciekawego z tego multiampa nie wyszło (moim zdaniem). Przestery jakieś przesiarzone, bez jebnięcia i charakteru, cleany nieco lepsze, ale wciąż bez polotu, jakość efektów jajec nie urwała (dat pitchshifter!). Co ciekawe, gdy wpięliśmy Ultrę w koniec mocy DV marka, to momentalnie wróciło jebnięcie i charakter. :p
O dzięki za, szczegółową recenzje, macie jakieś próbki?
Posty połączone: 06 Sty, 2015, 04:39:04
napiszę to samo co na pigmeju:
i jeszcze dodam: jednak faceci z jajami grają na lampach, cyfra jest dla spedalonych rurkowców no ale co kto lubi, jedni wolą waginy inni męskie odbyty
Eee tam panie.. stereotyp - Nie widziałem, aby chłopaki z Meshuggi nosili rurki
Prawdziwy facet nie boi się wyzwań! Cyfra jest również dobra do pokoju i dla studentów, którzy mają ograniczone możliwości więc proszę mnie od pedałów nie wyzywać