Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ja się szanuje nie napisałem tam ani jednego słowo
Cytat: Dmaligator w 10 Wrz, 2017, 08:47:35Ja się szanuje nie napisałem tam ani jednego słowo Ty jest mądry człowiek, Mosze.
Coiny spadajo
Cytat: Jesus w 14 Wrz, 2017, 23:56:41Coiny spadajo Ja już sprzedałem w akcie paniki
Nie jestem ekspertem, ale tak na chłopski rozum, to raczej nic nie może rosnać w nieskończoność. A moment, w którym już niemal wszyscy myślą "o, można w to zainwestowć", to już za późno na inwestycje.
Ja żałuję, że nie kupiłem wtedy, kiedy się dowiedziałem o bitcoinie, czyli w 2009. Po 24$ chodziły
Cytat: lwronk w 16 Wrz, 2017, 11:31:07Ja żałuję, że nie kupiłem wtedy, kiedy się dowiedziałem o bitcoinie, czyli w 2009. Po 24$ chodziły No i wtedy można zajebać duży wkład
13 lat życia ze zwierzakiem, właściwie się z Nią wychowałem, dzisiaj wróciłem od kumpla dość późno i się dowiaduję że już Jej nigdy więcej nie zobaczę... Kurwa boli
@nikt Kotka, ostatnie 3 lata cukrzyca, rok insuliny, wyratowałem tyle razy ile mogłem no i ten jeden raz mi się kurwa nie udało... Najgorsze jest chyba te uczucie pustki w domu
Smuci mnie, że uczelnia uczy głównie jak lecieć w chuja