Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Vicol w 15 Paź, 2012, 22:25:36Smuci mię, że prócz mnie nikt tu nie napierdala się z djentu Ja po obejrzeniu filmu, na którym grał ziomek na kiju hokejowym i mu dżęciło zacząłem troszke wątpić w jakikolwiek głębszy sens tej muzyki. Wydają kupe forsy po to, żeby jedna struna zrobiła Bźdźiłng, a reszta była sucha i rozpierdalała nery. Nie ukrywam, że niektórych zagrywek djentowych nawet nie próbuje ogarniać, bo nie uda mie sie to, ale mimo wszystko dla mnie troche kręcenie z gówna bata. Szczególnie wszystkie zespoły kończące sie na 's', które co 10 jebnięć w E grają losowy dźwięk, robią 1/4 bend, flażolet i wracają do patatajania na pustej E. Now i can die in peace.
Smuci mię, że prócz mnie nikt tu nie napierdala się z djentu
IT'S ALIVE!
Smuci mnie, że ten temat wciąż wegetuje
Pomimo przodowania w forumowym spamerstwie, smuci mnie istnienie tego topiku.
Kurwa smuci mię, że się powtarzam.Posty połączone: 21 Sty, 2013, 11:55:08Kurwa smuci mię, że się powtarzam.Posty połączone: 21 Sty, 2013, 11:55:26Kurwa smuci mię, że się powtarzam.
Nikt nie odzywa się do mnie na pw...nikt mnie nie kocha...;(
Smuci mnie wielce, że za jakieś 5 miliardów lat Słońce wypali swoje paliwo, zmieni się w czerwonego olbrzyma i zniszczy naszą planetę.że też tego topiku jeszcze kurwa nikt nie zamknął...
Smuci mnie wielce, że za jakieś 5 miliardów lat Słońce wypali swoje paliwo, zmieni się w czerwonego olbrzyma i zniszczy naszą planetę.