Nie chce mi się klikać lubię to przy każdym poście ale je lubię

.
Pograłem chwilę i nie wiem co powiedzieć więc po prostu podam speckę
korpus- jesią (33mm grubości!!)
top- 2mm hebanu (!!)
gryf- palisander + heban
podstrunnica- heban
hebanowy fornir na główce
wykończenie- wosk
pupy- bkp warpig ceramiczne
klucze- schaller m6
straploki dunlop
binding- ivoroid (!!)
resztę chyba widać na zdjęciach. Hannesa wybrałem w ciemno, nie grając na nim nigdy wcześniej i nie żałuję wyboru. Świetnie leży pod ręką i nie ma żadnych ostrych krawędzi, wystających śrubek ani nic takiego. Gdyby istniała wersja 7 strunowa, musiałbym ją mieć..
Gitara w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach. Jest drobniutka, smukła i ogólnie wygląda tak że nie mogę oderwać od niej wzroku. Nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest zrobione dokładnie tak jak chciałem.
Sama współpraca z firmą Skervesen to czysta przyjemność. Na bieżąco dostawałem zdjęcia z procesu produkcji i niektóre wyglądały tak że nie mogłem wytrzymać żeby się nie pochwalić

. Nie jest to pierwsza gitara lutnicza jaką mam, ale po raz pierwszy jest zrobiona na moje zamówienie i muszę przyznać że to ogromna frajda- zamawianie customa

. O tym jak bardzo firmie Skervesen zależy na zadowoleniu klienta świadczy chociażby to, że przesyłkę dostałem w niedzielę, żebym nie musiał czekać do wtorku na kuriera.
Napisałbym coś jeszcze bo o tym wieśle można pisać i pisać, ale nie mogę się skupić kiedy stoi na statywie obok biurka i na mnie paczy