Autor Wątek: NGD - Skervesen CS: Batcator 8S  (Przeczytany 112685 razy)

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Elegąąąąąs... bardzo się mi podoba ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
O kurwancka! Minimalizm i elegancja. Broń buk, do końca mi się nie podoba, ale to dlatego, że robiona pod Wuja, a nie pode mnie. Wuju - própki bedom?  ;D
It's always nice to have a penis.

Offline Algiz

• Gaduła
Czarna ,zgrabna i niewielka ,leworęczna  i ósemka , jeden pikap gryf z mahoniu niema regulacji tonów . O q-rwa prawie wiersz ułożyłem  :-[ . Fajna ma wszystko tak jak lubie jest taka minimalistyczna , skromna i wyzywająca zarazem . Ja też taką kcę. !!!  :devil:

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
Totalna masakra. Mówię nie czarnym ósemkom z hokejową główką, ale tej mówię po stokroć tak.
Wielkie gratulacje, a przede wszystkim podziwiam pomysł, odwagę i siłę tworzenia.
Gratulacje również dla twórcy, należą się!
mniut i piah

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Jest piękna its beautiful!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline matisq

• Pr0
  • Gadaj z dupą to Cię osra
    • My Youtube
A ma ten Skervesen jakąś stronkę? W jakim mieście można go spotkać?

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
O kurwa, moje ulubione wykończenie. Mam tak jak Musza z zielonymi na takie coś.
 :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan: :onan:
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Ładna charfa.
a polskich sławnych gitarzystów i tak nie było i nie będzie ;D

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie wiem czy z tego wszystkiego, dotarła do Wuja informacja, ze siodełko jest z naturalnej kości, co jak dobrze poinformowanie wiedzą, jest nie bez znaczenia dla dźwieku w takich ynsztrumentach.

Widzisz Jarek - poza jednym, i to akurat lewusem! ;) - to globalnie podoba się Twój wytwór z naszej wspólnej koncepcji :).
Info o kościanym siodełku faktycznie do mnie dotarło w ogólnym zmieszaniu, ale już mi dziś wyleciało z głowy. To już do kompletu: są jeszcze i strap locki!

A ma ten Skervesen jakąś stronkę? W jakim mieście można go spotkać?

Podobno soon... A najlepsze chłopaki to są z Pomorza! :P

Ponieważ widzę, że nie do końca dla wszystkich to oczywiste: Pan Tfórca = Jarek = commelina.
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Baciu, że spytam - a nachuj Ci blokowane klucze, jak sobie struny nakręciłeś po kilka zwojów? :)

Offline Musza

• Pr0
Cholera, naprawdę mi się podoba! Szczególnie za ten dodatek tj. "ubatmanowiające podcięcia, pokazujące jesion.". Zamawianie customa jest super, bo po pierwsze nie ma takiej drugiej na google grafika, a po drugie idealnie pasuje do bat-zajawki właściciela. Gratuluję! :)

A posta skasowałem, bo wiedziałem, że to będzie RG i czułem, że nie będzie takie zwykłe ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Gru, 2011, 09:40:06 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Baciu, że spytam - a nachuj Ci blokowane klucze, jak sobie struny nakręciłeś po kilka zwojów? :)

Ja bylem taki mondry a on tego nie zweryfikował, a po za tym sie nie czepiaj :P  sfienta som

Strona w przygotowaniu, spotkać mozna w Gdańsku, Pruszczu Gdańskim.
« Ostatnia zmiana: 24 Gru, 2011, 23:08:07 wysłana przez commelina »

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
O, ja też z Pruszcza (ale nie z Gdańskiego niestety) to se też cutoma kiedyś u Ciebie jebnę (czyli za milijon pierdyliardów lat, jak kasa będzie :D)

Do tematu: kurna Wuju, nawet nie wiesz ile mamy wspólnego jeżeli chodzi o gusta! Czysty minimalizm, surowość, czarno w pizdu, a to wszystko ze smakiem i pięknie wykonane. Nosz jacieżpierdolę! A że osiem strun i lewa to już jeden chuj, bo to pod Ciebie nie pode mje.

GRATULUJĘ I ŚWIĄT WESOŁYCH Z BADYLEM ŻYCZĘ!

PS. Jakby nie była lewa i miała dwa pickupy... Łojezu.
« Ostatnia zmiana: 25 Gru, 2011, 00:13:45 wysłana przez Jakub_Z. »

Offline wuj Bat

• Pr0

Ja bylem taki mondry a on tego nie zweryfikował, a po za tym sie nie czepiaj :P  sfienta som

Cicho!... <paczy> Na jednej strunie jest aż 1,5 zwoju, no! ;)

Mata jeszcze:

« Ostatnia zmiana: 25 Gru, 2011, 00:34:00 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Gratulacje wuju. Wiosło z klasą. Jarkowi "commelinie" również wielki szacun za kolejną piękną gitarę ;)

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Wielkie gratulacje! Ja nie jestem znudzony RG, a dodatkowo to batowe odsłonięcie drewna podoba mi się przeogromnie, świetny pomysł :) Najważniejsze jest to, że jak pisałeś nie ma trudów przesiadki na 8S. Jeżeli kiedyś chciałbym kupić takiego stwora, to właśnie na tym bardzo by mi zależało.
Oczywiście gratulacje dla Jarka - piękna robota. Zazdraszczam ogromnej wiedzy i warsztatu :)

Offline a197

• Gaduła
Gratuluje Przepieknej gitary! A zem lewus napisze: ZAZDROSZCZE!!! bo ma dokladnie wszystko to co powinna miec dla mnie gitara-1 humb, alnico, staly most, drzewo w takiej konfiguracji.....no rmalnie SUPER!
Jakie druty? Rozmiar? Strojenie?
(...Ja bym sie jeszcze odwazyl na jakis obciachowy kolor/lakier w stylu lat 80'tych..... ;) takie moje zboczenie  )
Brawa dla commeliny (dla p. Jarka ;) chociaz tego pana gdzies juz rozwiales :) ), widac serce i pasje w Twoich gitarach. Szacunek.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Dziekuję w imieniu wuja i swoim. Musze dodać ze z takimi ludźmi jak spotkałem tutaj, pracuje sie znakomicie, a to tez nie jest bez wpływu na instrument.

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
zajebisty sprzęcior, lud domaga się dobrych fot w świetle dziennym! ten prawie binding na główce mi robi dobrze i w ogóle jesion! pokaż drewienko na gryfie w ładnym świetle :)

jak cenowo taki szpej wygląda +- ? możne być pw

Offline 7th

• Pr0
WOW, wygląda bardzo zgrabnie jak na ósemkę :) Gratulacje!
power to a being never dies

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Łoooo!!! Wygląda złowieszczo. Wszystko super, tylko dlaczego te siodełko białe? Wygląda jak koloratka u księdza.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Łoooo!!! Wygląda złowieszczo. Wszystko super, tylko dlaczego te siodełko białe? Wygląda jak koloratka u księdza.

Bo jest z kości ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wielkie gratulacje! :tak: Okazuje się że odpowiednio przemyślane czarne RG (no "prawie RG") nie musi być od razu wtórne jak 99,9% pozostałych.

Tylko pytanie, bo się zgubiłem gdzieś w drodze myślowej - to korpus jest barwiony a potem olejowany, czy jak? I nie doczytałem się wymiarów gryfu, a o to się toczyły niejedne dyskusje w tematach o 8kach. Jak to nie tajemnica - będę wdzięczny, tak z ciekawości ;)

(...)

Fajne są 3 pierwsze fotki z posta wyżej - na dwóch korpus z MDFu (?) a na trzeciej pagaje do pontonu ;D
PS.
Zwykle w tym momencie pytam zawsze "ile, panie"? ale tym razem nie spytam bo sam skrobnę na dniach kilka pytań do p. ( ;) ) Jarka.

Korpus jest barwiony a potem WOSKOWANY . To nie jest olej. Gryf :szer 55 x 77,5 na 24pr.   gr 21 x 23 nq 12pr
P.S.
Zawsze w takim momentach odpowiadam: nie informuję o cenach innych klientów. To nie jest seria i masowa produkcja, więc wszystko to indywidualna sprawa ;)  i licze na uszanowanie tego :)

@Chopie dobrze jest czytać :D
Jak widać pismo obrazkowe to podstawa :D
« Ostatnia zmiana: 25 Gru, 2011, 12:28:42 wysłana przez commelina »

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Domyśliłem się że z plastiku to ono nie jest. Chodziło mi raczej o to że wizualnie nie pasuje, ale skoro grafitowe nie godziłoby się z koncepcją brzmienia to oki. Wiem że materiał siodełka ma spory wpływ na brzmienie, więc nie chcę tu nic negować.

Offline Turgon

• Gaduła
Kerwa, ona jest wyjebista w kosmos :D!
Ssiecie.