Spoko, jesli to Twój fetysz to nie ma sensu z tym walczyć
Lothar ma Kocha Twintone II (gdzieś była nawet próbka), tu masz wiecej o samym sprzecie:
http://forum.sevenstring.pl/recenzje-sprzetu/sprzet-lothara-%29-%28koch-twinetone-ii-g-major-korg-g-lab-gsc2-hk%29/
A cenowo miesci się w Twoim budżecie idealnie
1) dzięki za uszanowanie fetyszu :p
2) No i właśnie Twintona biorę pod uwagę, dlatego zależało mi na opinii kogoś, kto go posiada. Rzecz wygląda bardzo niepozornie (lekka i malutka), ale dużo dobrego o Kochach słyszałem (że handmade, że boutique, że wysoka jakość,że sam Al di Meola używa itp). Tutaj widzę opinię człowieka bezgranicznie w swoim headzie zakochanego
- i dobrze, może ja tez się zakocham i będzie nas dwóch
. Niekoniecznie zależy mi na wspominanej przez Lothara wielozadaniowości - ja już wiem co i jak gram, mój wzmacniacz niekoniecznie musi generowac Scofieldowskie crunche i jazzowy sound wypelniony niskim środkiem
Natomiast to, że wzmak wyłapuje wszystkie nianse gry (łącznie z tymi nieporządanymi) to właśnie jest duży plus. Tak ma lampa grac
gdyby znalazł się posiadacz jeszcze np. jakiegoś blackstara,engla czy carvina dla porównania to już w ogóle byłoby cudownie. I tak skończy się na tym, że pójdę do sklepu i narobię hałasu, ale po prostu chciałbym wiedzieć, o co konkretnie do ogrania poprosić.
Także Koch już wcześniej był dodany do ewentualnej listy zakupów, teraz sobie go "podkreślę"
.