po kolei Panowie.
PRZEDE WSZYSTKIM BIERZCIE POD UWAGE ZE TO MIAŁOBYĆ TANIE ROZWIAŻANIE I PRZEROBKA Z 6-KI !!
Pick up jest tam gdzie jest bo tam byla oryginalnie dziura i nie chcialem jeszcze powiekszac otworu a brzmi jak dla mnie bardzo dobrze i na pewno ciekawie.
Oryginalnie tam bym most ala Floyd Rose ( w wesji która kupilem za 60zl ) i poprzedni pan ktory bawil sie ta gita zapackal to wklejka i klejem. pomysl bym aby pociagnac gryf do samego pickupa.G-ZS czepiasz sie drobiazgu.
wiadomo ze moglem wymyslec sobie zeby gryf konczyl sie z koncem korpusu i potem wycinam otwor pod pickupa. tylko po co
GITA MA PRZEDE WSZYSTKIM GRAC A NIE WYGLĄDAĆ PANOWIE. ten klocek wazy dosc spoko. bardzo glośny z deski i niesamowity przy gainach. rozważałem wymianę pickupa na coś innego ale ten 81-7 kosztował mnie 200 zł nowy.
Na obronę powiem tylko tyle ze cala zabawa wyniosła mnie naprawdę niewielkie pieniądze ( za ta kwote nie kupilbym tej klasy gity.
moglem ja cala polakierowac i sladu laczen i innych detali nie byloby widac ale zalezaloby zeby sloje byly widoczne.
Sam zajmowalem sie nadaniem temu jesionowi takiej barwy
DZIEKUJE ZA UWAGE